Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cariera in SNS

<< Previous thread | Next thread >>
Pirotehnie - EOD
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Cosmin Florescu
Mon Jun 01 2015, 03:20PM
Registered Member #10290

challenger II wrote ...

Lasa omu-n pace, chiar daca nu stie ce si cum, lui ii place...
Daca in ziua de azi, majoritatea bombelor sunt detonate de la distanta, de ce mor in continuare EOD-isti la interventii? Nu, nu de batranete ...

Si incarcatura aia menita sa o detonezi tu de la distanta cu "transmitatorul" cine o monteaza pe bomba/DEI (sau ce-o fi)? Buna cu carja? Nu maica..TU o montezi, in cel mai fericit caz, robotul- daca-l ai si daca terenul permite accesul lui ...
Din partea mea, fa-te EOD-ist...Succese !!!

Ma refeream ca sunt detonate de la distanta de catre cei care le construiesc. Serios? Chiar EOD-istii monteaza incarcatura ? Nu stiam. Am crezut ca exista caini antrenati... Poate ca datorita faptului ca am mentionat ca sunt tanar credeti ca sunt prost sau caut sa fac pe eroul/sa fiu cool. Credeti ce vreti.

editat de moderator.La urmatoarea abatere de limbaj te doare in afara comunitatii noastre.

[ Edited Mon Jun 01 2015, 10:40PM ]
Back to top
cda18
Mon Jun 01 2015, 05:10PM
Devenim ceea ce suntem
Registered Member #9371

Nu cred ca esti prost pentru ca esti tanar,cred ca esti prost datorita limbajului si atitudinii pe care o ai.Aici nu esti la "maica-ta la bloc",esti pe un forum serios,daca te doare-n...mai bine iesi de pe site.Acesti oameni vor sa-ti deschida ochii,iar tu esti in continuare arogant.

[ Edited Wed Dec 05 2018, 11:40PM ]
Back to top
2 User said Thank to cda18 for this Post :
 apkah (01 Jun 2015, 20:53) , Karpov (02 Jun 2015, 13:16)
djebel
Mon Jun 01 2015, 05:17PM
Registered Member #3603

Cosmin Florescu wrote ...

Ma doare in pula.

Ce mai, super scula pentru deminaj!!! Daca cineva iti spune ce si cum e cu domeniul asta, chiar daca o face in stilu-i caracteristic, e pentru ca omul s-ar putea sa stie ce vorbeste. Asta nu presupune ca trebuie sa te transformi in Creanga la Junimea (stii tu, Povestea povestilor). Scuze pentru off.
Back to top
2 User said Thank to djebel for this Post :
challenger II
Mon Jun 01 2015, 05:48PM
challengerII
Registered Member #9728

"Ma refeream ca sunt detonate de la distanta de catre cei care le construiesc. Serios? Chiar EOD-istii monteaza incarcatura ? Nu stiam. Am crezut ca exista caini antrenati... Poate ca datorita faptului ca am mentionat ca sunt tanar credeti ca sunt prost sau caut sa fac pe eroul/sa fiu cool. Credeti ce vreti. Ma doare in pula."

Bun, sa reluam...
vezi ca aia care le construiesc mai dau si rateuri si nu le functioneaza, dusmanii le mai si gasesc inainte de a fi detonate, situatii sunt gramada... atunci vii TU EOD-istu` sa ne scoti din kko ca sa putem sa ne facem treaba mai departe fara a fi in pericol.
Deci vi, analizezi situatia, si iei masuri sa-l dezamorsezi sau sa-l anihilezi. Daca e o mina, poate te tine s-o dezamorsezi,dar de regula se pune o incarcatura pe "obiect" si se detoneaza. Incarcatura aia pentru anihilarea obiectului respectiv, O PUI TU CU MANUTA TA ( sau robotul-vezi mai sus), nu cainele mama lui de caine- ala are alta treaba in filmul asta.

Deci, din toate postarile tale, reiese ca ai putea sa te joci cu un televizor cu lampi, lasa meseriile astea pentru aia care gandesc si tac sau vorbesc putin si la subiect.
Iar cu durerea aia a ta, ce sa zic...Doamne ajuta !!
Da` vezi ca doare rau al naibii...

PS: Schimba filmele, alea la care te uiti sunt proaste rau...

[ Edited Mon Jun 01 2015, 05:50PM ]
Back to top
2 User said Thank to challenger II for this Post :
apkah
Mon Jun 01 2015, 08:53PM
arcan
Registered Member #566

Ce nu a inteles acest tanar cocalar cu diverse dureri este ca ,asta este un forum cu specific militar.Si de obicei pe astfel de forumuri scriu fosti si actuali militari.Civilii scriu destul de putin.
Si toti care i-au raspuns imbecilului au tangente cu domeniul in care se gaseste intrebarea lui.Dar domnul, nu si nu! Batman,Batman!.
Ma` baiete,apai eu iti urez multa durere in membru.
Si vorba lui Challenger...schimba filmele ca sunt proaste rau...
Back to top
3 User said Thank to apkah for this Post :
 Bendis (02 Jun 2015, 08:18) , Karpov (02 Jun 2015, 13:13) , djebel (03 Jun 2015, 14:01)
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF