Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Incompatibilitati - incadrare SIE
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
me
Mon Nov 24 2014, 09:37PM
me
Registered Member #11

Semper FeF: nu exista nici un fel de "aplicatie la SIE". daca chiar esti curios, fa o cerere, de genul: doresc sa fiu admis in SIE, sa vezi daca se va intampla ceva.
totusi, inainte de a face asta, incearca sa afli cateva informatii de baza: ce este un "cadru militar" care este statutul acestora, care e diferenta fata de militarii pe baza de contract. mai vezi niste filme, mai citesti niste carti...
Back to top
1 User said Thank to me for this Post :
 kool (02 Apr 2015, 00:28)
Irinas
Sun Jan 04 2015, 08:44PM
Registered Member #9940

Buna. As dori si eu sa stiu care sunt sansele sa influenteze negativ faptul ca atunci cand doresti sa te incadrezi in SIE deja ai atins 27 d ani?Stiu ca varsta maxima pentru incadrare este de 30/35 de ani, dar as dori sa stiu cam cat impacteaza procesul de recrutare acest fapt. Multumesc!

[ Edited Sun Jan 04 2015, 08:58PM ]
Back to top
me
Mon Mar 30 2015, 12:09AM
me
Registered Member #11

nicicum. poate fi nerelevanta varsta, daca esti ales cu un scop. dar trebuie "sa cazi pe solutia catedrei", adica sa raspunzi exact profilului necesar si sa fii in carti. ca sa fii in carti, trebuie sa iesi in evidenta in niste feluri, iar pregatirea generala, cultura, specializarea, sunt parte dintre ele. din pacate, specializarea pe care o ai, nu stii daca pica pe necesarul lor. dar e important sa fii printre cei mai buni. si sa nu te stie lumea :-)
Back to top
Ultra'
Mon Mar 30 2015, 02:17PM
Registered Member #2406

Cunosc personal un caz (prieten/a apropiat/a) in care la varsta de 34 de ani a fost contactat/a de cineva de acolo. Iti dai seama ca pana sa fie contactat/a de ei a fost urmarit/a in domeniul in care activa (civil) de ceva timp. Si uite asa intri, daca vrei bineinteles, la ei.
Back to top
Decebal
Mon Mar 30 2015, 11:50PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Greu la deal sa accezi intr-un asemenea fort, mai ales daca nu ai aptitudini de super erou sau vorbe alese de la giudet.
Back to top
1 User said Thank to Decebal for this Post :
 rogabi (31 Mar 2015, 00:41)
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF