Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mr. X
Thu Jan 04 2007, 09:29PM
Registered Member #216

Salutare,

Mai devreme am aflat ceva ce m-a surprins: Academia Nationala de Informatii a scos locuri pentru sesiunea 2007, in conditiile in care recent organizase numai masterate.

Eu am vrut de mai mult timp sa dau, dar odata cu schimbarea metodologiei de admitere acum 3 ani de zile, a trebuit sa ma reorientez catre Academia de Politie. Acum ma aflu in fata unei situatii noi: sa merg cu Politia sau sa imi incerc sansele cu ANI-ul.

Din informatiile pe care le detineti, cat de corect este examenul ? Ce imi puteti spune ?

[ Edited Mon Oct 06 2014, 07:25PM ]
Back to top
me
Thu Jan 04 2007, 11:09PM
me
Registered Member #11

io zic sa stai acolo unde esti, macar ai o meserie. prietenii stiu de ce!
Back to top
Mr. X
Fri Jan 05 2007, 06:02PM
Registered Member #216

Pot sa stiu si eu de ce? Aici sau pe PM, nu conteaza.
Back to top
blackwater
Fri Jan 05 2007, 06:55PM
Registered Member #33

Adica sa te transferi la ANI sau cum ca nu inteleg?...Faptul ca tu vei termina Ac Pol la un moment dat iti va fi de mare folos...dar vei putea sa continui cu un masterat la ANI ...psihologie...intellingence samd.....si de ce nu Colegiul National de Siguranta...

[ Edited Fri Jan 05 2007, 06:56PM ]
Back to top
me
Fri Jan 05 2007, 07:57PM
me
Registered Member #11

Balthasar> aici, aici. pentru ca tu crezi ca la sri e mai bine decat in politie.. ma rog, parerea ta. io zic sa stai in politie. plus ca nu cred ca te poti transfera, eventual sa renunti la acad. de pol. (unde stiu ca se intra destul de greu) si sa dai examen la ani. (poate ma inshel in privinta asta si chiar te-ai putea tranfera) eu zic ca nu merita, chiar daca esti doar in anul I
Back to top
Mr. X
Fri Jan 05 2007, 08:26PM
Registered Member #216

Nu sunt intrat (inca). Scuze pentru confuzie.

Ideea e ca ANI-ul fusese prima mea optiune, invatasem ce era de invatat, dar s-a trecut pe master si a trebuit sa ma reorientez (asta in a 10a). La academie am dat in vara si am picat dintr-o prostie, dar a fost o experienta buna, am vazut cu ce se mananca admiterea si nu se mai pune problema sa nu intru anul asta.

La Politie am inteles de la cei mai mari ca se discuta scoaterea locurilor de la J-uri, printre altele. Nu stiu cat de sigura este informatia, eu stiam ca conducerea JRO vroia ca jacii sa fie pregatiti la Rosu, ma rog, intr-o institutie proprie. Oricum, eu vroiam la J-uri si nu mi-as schimba arma.

Sunt pus intr-o mare dilema, de aceea va cer informatii. La ANI fiind si 15 locuri, nestiind informatii clare despre admitere (sa mai fi dat), ma cam avant intr-un teren minat. Vreau sa stiu daca se poate intra pe bune acolo, sau inca mai functioneaza nepotismul pe acolo...

Back to top
echo
Wed Jan 10 2007, 03:02AM

Registered Member #43

Se pare ca vrei din rarunchi sa faci ANI. Incearca, n-ai nimic de pierdut. Mai bine sa stii ca ai incercat si n-a iesit, decit sa stii ca n-ai incercat si poate ar fi iesit.
Si nu-i nevoie sa fi trecut printr-un examen acolo cata vreme esti pregatit.

Parerea mea este sa incerci. Nu toate locurile sint ocupate de nepoti. Vorba aia, daca una ca Mireille Radoi aia a terminat sef de promotie, mare lucru de capul ANI sa nu crezi ca e.
Back to top
me
Wed Jan 10 2007, 01:08PM
me
Registered Member #11

echo> depinde. io eram deja in materie si am avut doua tenative de a ma muta de unde eram si amandoua ar fi fost paguboase. ideea este ca am avut ragazul necesar de a ma informa si, mai ales, am avut unde sa ma informez. dezi io zic ca baltazar sa insiste dar numai in foarte buna cunostinta de cauza
Back to top
Mr. X
Wed Jan 10 2007, 04:39PM
Registered Member #216

Multumesc baieti pentru replici.

Ideea e ca m-ar atrage mult mai mult ceea ce s-ar invata acolo decat in orice alta parte. Imi place psihologia, cunosc limbi straine si nu imi e greu sa invat altele noi (atat timp cat am suportul necesar).

De dus ma voi duce, asta e clar, macar sa stiu ca am facut-o si pe asta. Prost nu sunt, materia se poate invata, nu-i problema. Grija mea e sa nu vina copilu' lu' fanica si mitica, intelegeti voi.

Totusi, as vrea si eu sa am de la cine sa ma informez, cine doreste sa ma puna in tema, are rugamintea sa imi dea un mesaj privat.
Back to top
colonelul
Wed Jan 10 2007, 06:06PM

Registered Member #20

Acum citeva minute am verificat intr-o discutie telefonica cu dl rector al ANI daca au scos locuri la licenta! Raspunsul a fost DA!!!

Ca atare iti doresc bafta!

[ Edited Wed Jan 10 2007, 06:07PM ]
Back to top
Mr. X
Wed Jan 10 2007, 07:14PM
Registered Member #216

Si eu sunasem cu doua zile in urma la ANI ca sa ma asigur ca e pe bune.

Bafta am de felul meu, doar ca in cazul de fata nu ar strica mai multa:) Multumesc don colonel.
Back to top
echo
Wed Jan 10 2007, 07:18PM

Registered Member #43

Adica vrei o pila, nu?
Back to top
Mr. X
Wed Jan 10 2007, 10:00PM
Registered Member #216

M-a mai intrebat cineva asta. Prefer sa stiu ca pot intra pe fortele mele, ca daca ma recomanda X inseamna ca intra numele lui X, nu eu.
Back to top
me
Wed Jan 10 2007, 10:48PM
me
Registered Member #11

buei, sa fie intr-un ceas cu cuc. io nu te pot ajuta cu informatii despre munca din serviciu, dar sunt sigur ca sunt pe aici din cei care iti pot spune daca merita sau nu. din perspectiva viitorului european, io zic ca e de bine
Back to top
Mr. X
Thu Jan 11 2007, 09:23PM
Registered Member #216

Nu vreau informatii despre munca din Serviciu, ma intereseaza admiterea, in sensul corectitudinii examenului de admitere. Ca de teste si examinari, nu cred sa fie ceva ce n-am vazut, trecand deja prin focurile Academiei de Politie.

Sa fiu intrat, pe urma pun intrebari legate de Serviciu:) Toate la timpul lor.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF