Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mitralioru
Thu Aug 09 2018, 05:50PM
Registered Member #12050

da stiu,nu ma refeream la chestia aia in fine
trebuie sa primim saptamanile astea un telefon

din ce judet esti ?
Back to top
MunteanuMarius
Fri Aug 10 2018, 03:20PM
Registered Member #13313

Mitralioru wrote ...

din ce judet esti ?

Sunt din Brasov, eu am optat constanta marina. Sunt din constanta da am parintii din brasov. Ai vreo idee daca aboslut toata lumea da probele la breaza?
Back to top
Mitralioru
Fri Aug 10 2018, 05:08PM
Registered Member #12050

sunt 4 centre de selectie Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc și Constanța.
Back to top
Bgd10
Thu Aug 16 2018, 05:57AM
Registered Member #12743

Am sunat ieri la Cmj Hd , si mi-a spus ca s-ar putea prelungi perioada de selectie puna in 10 Septembrie
Back to top
Ragman
Thu Aug 16 2018, 08:37AM
Registered Member #10237

MunteanuMarius wrote ...

Mitralioru wrote ...

din ce judet esti ?

Sunt din Brasov, eu am optat constanta marina. Sunt din constanta da am parintii din brasov. Ai vreo idee daca aboslut toata lumea da probele la breaza?

Vrei sa spui ca n-ai intrebat la CMJ/spus ei unde vei sustine selectia ?
Back to top
Mitralioru
Thu Aug 16 2018, 08:23PM
Registered Member #12050

Bgd10 wrote ...

Am sunat ieri la Cmj Hd , si mi-a spus ca s-ar putea prelungi perioada de selectie puna in 10 Septembrie

asta inseamna ca ori sunt un numar mare de candidatii la SGP ori au decalat ei programul cu subofiterii
Back to top
Mitralioru
Sun Aug 26 2018, 10:44PM
Registered Member #12050

am fost sunat de catre Centrul militar judetean
sunt programat la Alba iulia in data de 24.09.2018

a fost cineva pana acum la probe ?

[ Edited Sun Aug 26 2018, 10:45PM ]
Back to top
Bgd10
Mon Aug 27 2018, 11:06PM
Registered Member #12743

Din ce judet esti ?
Back to top
Bgd10
Tue Aug 28 2018, 12:34PM
Registered Member #12743

Am sunat la centru militar , sunt programat pe data de 12.09.2018 la Alba , bafta la toti.

[ Edited Tue Aug 28 2018, 12:43PM ]
Back to top
2Bad2Real
Tue Aug 28 2018, 11:22PM
Registered Member #10379

Pârvu Florin wrote ...

Replica mutata dintr-un topic inchis:

MunteanuMarius wrote ...

Buna dimineata tuturor.

Va salut, am 21 de ani si am cateva mici nelamuriri ce ma streseaza foarte rau din pacate si nu-mi dau pace, noaptea eu nu dorm ci stau si ma gandesc, am gasit acest forum unde am cules destul de multe informatii si sper ca voi gasi si niste raspunsuri la toate intrebarile pe care le am.

Sunt in SGP in devenire al Fortelor Navale si ca orice incepator sa spun asa am si cateva nelamuriri, am incercat sa vorbesc si cand m-am recrutat la centrul zonal si degeaba... nu am fost lamurit, cand a incercat sa-mi explice ceva imi spunea totul pe scurt si in viteza, era cam grabit domnul ce m-a inrolat. Am sa las cateva intrebari aici, sper sa va faceti timp sa cititi si sa ma ajutati putin.

1 - Prima data am fost la centrul militar si m-am inrolat, dupa aceea am facut niste analize, dupa acele analize am fost sa duc dosarul cu actele necesare. Dupa ce am dus dosarul am completat un formular, a fost totul perfect pana aici, problema este ca am avut de optat in felul urmator pentru fortele navale, am optat pentru constanta marina. Am avut de ales dintre transmisiuni si marina. Problema este, eu daca ajung spg in cadrul fortelor navale la marina, am posibilitatea de a deveni scafandru de lupta? Se poate face un transfer ceva? Din cate am inteles, daca intru in sistem am posibilitatea sa fac cursurile de scafandru de lupta prin intermediul lor si sa-mi fac transferul linistit si sa devin un SGP scafandru de lupta.

2 - Dupa ce am terminat cu inrolarea mi-au cerut un numar de telefon in plus fata de cel pe care il aveau. Au numarul meu de telefon care este bun si un al doilea numar l-am dat pe cel al mamei mele dar din pacate si-a schimbat cartela, este vreo problema in cazul acesta?

3 - Eu am optat doar pentru Constanta si atat, sunt sanse foarte mari sa nu fiu repartizat din lipsa de locuri, aveti vreo idee?

4 - Tin sa mentionez ca mai am de parcurs din drum pana a ajunge un SGP, mai am de dat psihologicul si probele sportive. Probleme sunt grele ? Din cate am auzit psihologicul nu este chiar asa usor si nici la probele sportive si traseul aplicativ nu este floare la ureche, stie cineva cum sta treaba?

In cazul in care este cineva deja in sistem pentru fortele navale si vrea sa ma ajute in aceste probleme + alte cateva ar putea sa-mi lase o adresa ceva sa il contactez.

Va multumesc anticipat si in cazul in care gasiti greseli gramaticale va rog sa ma scuzati, sunt foarte obosit.

P.S Am uitat sa mentionez ca sunt proaspat venit pe acest forum. Sanatate!

Pot sa-ti raspund la nr 1 daca te ajuta cu ceva. Sunt student la ANMB anul 3 si am avut ocazia sa-i intalnesc pe cei de la GNFOS si sa-i intreb cate ceva. Oricine din Armata din ce am inteles eu poate sa mearga si sa sustina probele lor. Acestea se desfasoara pe o perioada destul de mare, 6 luni+. Odata intrat, ramai la ei, fac ei cum fac si te-ai transferat. Problema nu e asta, problema e ca se intra extrem de greu, cum spuneau si ei, "noi nu avem nevoie de numere aici, avem nevoie de oameni foarte bine pregatiti", rata de esec e undeva la 80% sa zic. Salariile sunt extrem de bune, chiar un SGP spunea ca daca iti place chiar n-ai de ce sa te plangi cand vine fluturasul. Ca sa-ti faci o idee, sunt foarte multe sporuri. Daca mai ai tu alte intrebari legate de scafandri de lupta...
Back to top
Mitralioru
Tue Aug 28 2018, 11:39PM
Registered Member #12050

Bgd10 wrote ...

Am sunat la centru militar , sunt programat pe data de 12.09.2018 la Alba , bafta la toti.

\
Mult succes !
asteptam cateva impresi dupa ce termini cu probele
Back to top
Bgd10
Thu Sep 13 2018, 05:43PM
Registered Member #12743

Salut baietii , am admis la probe. Aveti mare grija la psihologic , mai bine de jumate au picat la aceasta proba
Back to top
Mitralioru
Fri Sep 14 2018, 12:29AM
Registered Member #12050

Bgd10 wrote ...

Salut baietii , am admis la probe. Aveti mare grija la psihologic , mai bine de jumate au picat la aceasta proba

Felicitari !
ne poti spune exact ce se da la psihologic si la ce ar trebui sa avem grija ?

[ Edited Fri Sep 14 2018, 12:31AM ]
Back to top
Bgd10
Fri Sep 14 2018, 11:11AM
Registered Member #12743

Teste contra timp ! Specizez ca nu se anunta timpu , multe si multe intrebari despre personalitate , mare grija , fiti sinceri !
Back to top
1 User said Thank to Bgd10 for this Post :
 Mitralioru (14 Sep 2018, 14:13)
Mitralioru
Fri Sep 14 2018, 02:13PM
Registered Member #12050

Bgd10 wrote ...

Teste contra timp ! Specizez ca nu se anunta timpu , multe si multe intrebari despre personalitate , mare grija , fiti sinceri !

ce punctaj ai reusit sa obtii per total ?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF