Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Alte institutii

<< Previous thread | Next thread >>
ANAF
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
truepride
Mon Apr 06 2015, 05:24PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

@alin, nici o problema-> e important ca ne-am inteles finalmente. Inteleg ce spui si nu pot nega un adevar omnistiut, cel al coruptiei, dar pentru seful de post corupt nu m-as putea supara pe politistul ce amendeaza un tembel ce mergege cu 120 km/h in sat.Categoric insa este putin tragi-comic sa vezi cum antreprenorul este sanctionat pt o evaziune de cativa lei dar apropiatii mai marilor sunt evitati sistematic de orice organ de control...

Nu ma fac purtatorul de cuvant al celor de la Anaf, dar sa-si angajeze naibii o persoana abila in a comunica.Nu de alta dar traim cu perceptii eronate. Chiar speram sa fie 3.18 lei diferenta si sa se fi aplicat legea intr-un mod exemplar.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala respinge unele cazuri prezentate in media prin care opinia publică este informată defectuos în legătură cu acțiunile de control desfășurate de Direcția Antifraudă, în această perioadă, în vederea întăririi disciplinei fiscale.
Astfel, în comunicatul de presă remis Lumeapresei.ro, se arată că în ce privește suspendarea activității restaurantului PUB 18 pentru doar 3,18 lei, așa cum a fost prezentată de mass-media, fără a fi solicitaț punctul de vedere al ANAF, se precizează că din compararea raportului informativ emis de casa de marcat cu monetarul reprezentând încasările zilei, până la momentul controlului, a rezultat o diferență în minus de 1.596,72 lei, nu de 3,18 lei.
„În nota explicativă semnată olograf de barmanul unității este precizat că acesta i-a înmânat administratorului societății „în jur de 1.600″ lei. La solicitarea inspectorilor de a prezenta dovada, constând în dispoziția de plată, acesta a precizat că nu deține un astfel de document întrucât l-a înmânat administratorului, deși legea prevede că un exemplar al dispoziției de plată trebuie să rămână în unitate. Administratorul societății a venit ulterior controlului pentru a prezenta dispoziția de plată, într-un singur exemplar, pentru suma de 1.600 lei„, se mai arată în comunicatul ANAF.
Cât privește Cofetăria Codrina din Timişoara s-au publicat ştiri, din nou fără a ne fi solicitată poziția, prin care a fost prezentată o situaţie fără corespondenţă cu realitatea, respectiv suspendarea activităţii pentru un plus de 1.5 lei în casa de marcat. În fapt, inspectorii DRA Deva nu au verificat deloc activitatea SC Codrina SRL
În legătură cu materialele apărute în presă legate de confiscarea „urzicilor unei bătrânici” de către Direcția Antifraudă, fără a fi întrebați în legătură cu veridicitatea informației, precizăm că acest lucru este, de asemenea, nereal. Acest gen de activități nu intră în sfera acțiunilor întreprinse de DGAF.
Sugerăm reprezentanților presei să verifice această informație cu alte instituții care au astfel de atribuții.
Linia prioritară de acțiune a DGAF este reprezentată de analiza, investigarea și instrumentarea cazurilor de fraudă fiscală organizată sistematică.
În 2014, 90% dintre cazurile instrumentate de Direcția Antifraudă au vizat prejudicii de peste 1 milion de euro/dosar, iar în primele două luni din 2015 procentul dosarelor de peste 1 milion de euro au reprezentat 87% din total sesizări penale înaintate organelor de anchetă."

sursa: lumeapresei.ro
Back to top
artucov
Mon Jul 13 2015, 07:24PM
Registered Member #10346

Buna ziua , Ma intereseaza postul de vames la Moravita . Nu pentru spaga si coruptie ci pentru ca am doua cetateni ( Sarba - Romana ) , si pentru ca imi este foarte aproape de ajuns pana la vama moravita eu avand casa in primul oras din Serbia.
Am ales sa scriu aicea acest mesaj pentru a primi mai multe informatii utile cum ar fi :
Unde sa intreb de angajare?
Care este perioada de recrutare ?
Pe ce baza se angajeaza la Vama ?
Ce studi trebuie sa detin ?

Si multe alte informatii care mi-ar fi utile pentru angajare .
Mentionez ca locuiesc in Timisoara de doisprezece ani , cunosc foarte bine limba sarba ( scris-citit) , sunt la o facultate economica in an terminal .
Mi-ar face o mare placere sa primesc raspunsuri concrete .

Va Multumesc
Back to top
djebel
Tue Jul 14 2015, 10:24PM
Registered Member #3603

@artucov, in general in sectorul asta (DGV) meciurile cam sunt facute. Nu stiu la ce sfinti te rogi, dar nu strică o intrebare pusa direct la sursa LINK . Ia in calcul si postul de comisionar vamal.

[ Edited Tue Jul 14 2015, 10:26PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF