Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
rromi sau tzigani
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
apkah
Tue Oct 06 2015, 10:38AM
arcan
Registered Member #566

Defineste,,artificii,,...ca eu nu am auzit sa se poata face artificii din astea..
Back to top
djebel
Tue Oct 06 2015, 10:58AM
Registered Member #3603

Ehe, se rezolva cu bulibasa.
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 apkah (06 Oct 2015, 12:57)
apkah
Tue Oct 06 2015, 12:57PM
arcan
Registered Member #566

hai ca asta e tare.
Back to top
djebel
Tue Oct 06 2015, 03:39PM
Registered Member #3603

As vrea eu sa fie o gluma, dar uite ca nu e: "cantindatul" pe locurile pentru rromi are nevoie de o recomandare scrisa din partea unei organizatii legal constituite a romilor din care reiese ca respectivul apartine etniei. O vorba buna a bulibasei si gata treaba.
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 25 2020, 12:40AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

apkah wrote ...

Cu respect iti spun ca, esti cam la aceeasi distanta de adevar la cata esti fizic de tara. Daca tu spui ca razboaiele tiganilor dintre ei si apoi impotriva Politiei se datoreaza ,abuzurilor,,..esti complet pe langa subiect.

Mvhaaaiiii!!!! dar cum isi poate inchipui cineva o asemenea nerozie, ca unul din motivele violentei tiganilor il reprezinta abuzurile politiei?

Bineinteles ca tiganii aia de la Bolentin snopiti in bataie dupa ce au fost incatusati LINK isi vor invata copiii sa deseneze curcubeie si sa ofere flori politistelor pe 8 Martie si pe 25 martie, de ziua politiei...

E absolut evident ca filmarea e facuta de un alt politist care stia ce va urma, deci nu e prima data cand se intampla asa ceva, imi place sa cred ca nu e doar o reglare de conturi intre politisti si ca cel care a filmat si a facut publica filmarea a actionat cu buna credinta, scandalizat de genul asta de scene la care probabil mai asistase.

O sa va povestesc ce i s-ar intampla unui politist care ar face ce am vazut mai sus in lumea in care traiesc eu.

Daca karma, care are rabdare, muuulta rabdare, nu se grabeste niciodata, ea poate sa astepte, cinci ani, zece ani, chiar si douazeci sau treizeci de ani, ar fi fata cumsecade, politistul ala ar fi spintecat intr-o noapte de vara, i s-ar arunca cadavrul intr-un loc izolat si in care sa poata fi vazut de la distanta, i s-ar lega de corp niste sarme care sa dea impresia ca e minat, s-ar mai face niste vraji pe-acolo care sa dea impresia ca mai sunt si alte bombe capcana prin zona, ca sa nu se apropie nimeni de cadavru, dupa care karma ar anunta toate televiziunile si tot karma ar incepe sa si anunte timp de cateva zile politia ca au fost amplasate bombe in zone aglomerate.
Din cele zece-cinspe-douazeci de apeluri, cel putin unul ar fi real, totul cu scopul de a-i tine ocupati cat mai mult timp pe genisti, ca sa nu aiba timp sa ridice cadavrul din locul in care a fost aruncat.

Cand, in sfarsit, dupa trei-patru-cinci zile de munca nonstop genistii vor ajunge la cadavru, duhoarea se va simti de la sute de metri, iar acesta, cadavrul, va fi invadat de muste si viermi si sobolanii vor fi inceput sa se hraneasca din el.

Daca karma ar fi o jegoasa, copiii/sotia/mama/tatal/fratele/sora politistului, exact asta e ordinea preferintei, ar fi ucisi, lasandu-l pe politist in viata.

Si cand oamenii s-ar uita la televizor si ar vedea povestea asta, ar suspina si ar zice cu voce inceata:

Karma...!

Dar, mnah... cum zice un clasic in viata:

Alte locuri, alta ambianta!

[ Edited Sat Apr 25 2020, 01:57AM ]
Back to top
Klaus
Sat Apr 25 2020, 07:55AM
Registered Member #3279

Pârvu Florin wrote ...
O sa va povestesc ce i s-ar intampla unui politist care ar face ce am vazut mai sus in lumea in care traiesc eu.

Stiu, in UK poti defila in pijamale cu sloganuri UK go to hell sau British police go to hell, dar in acelasi timp sa fii monitorizat si protejat de politia injurata...
Sincer, nu mi-as dori sa evoluam in asa hal...

[ Edited Sat Apr 25 2020, 08:13AM ]
Back to top
apkah
Sat Apr 25 2020, 12:47PM
arcan
Registered Member #566

Ia Florine,,,karma,, : LINK

LINK
LINK
Klaus,asta este din cauza inferioritatii simtite de cei care au plecat afara.Se identifica cu orice alti migranti,nu si cu populatia gazda. Desi,au plecat afara ca sa profite de realizarile tarii si poporului respectiv,totusi,unii se simt in plus,si atunci evident,simpatizeaza cu altii ca si ei.
De aici, astfel de dorinte...karmice...

Idiotenia ofiterului de politie care l-a batut pe ala este partial explicabila prin asta : LINK

Evident ca nu e o scuza,si va plati pentru ce a facut.Dar,e om,si cu doua zile inainte ,,victima,, de acum l-a amenintat cu moartea,i-a amenintat familia etc. Nu cred ca tu reactionai mai bine...

[ Edited Sat Apr 25 2020, 12:56PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 25 2020, 02:12PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ti-am raspuns in topicul despre terorism si dat fiind raspunsul meu e evident ca tot rationamentul tau cu identificare si altele devine caduc.

Grupul cu care ma identific cel mai mult e cel al oamenilor care cer sa le fie respectata demnitatea de om si mai cu seama lupta impotriva opresiunii, orice forma ar lua ea, si-s multi ca mine in locul in care traiesc si pe pamantul asta.

Asta-i motivul pentru care ii simpatizez in egala masura si pe irlandezii si pe britanicii capabili sa-si puna pielea la bataie pentru valorile in care cred.

Si... te rog, apkah, poate ma inveti si pe mine care e populatia gazda a Irlandei de Nord, populatie cu care eventual m-as si putea identifica, ca intre un sfert si o treime din oamenii nascuti aici, la a n-spea generatie, au dificultati in a se identifica ca apartinand unui grup!

Ca sa-ti si traduc, istoria a facut ca populatia Irlandei de Nord sa fie atat de eterogena incat din absolut orice grup faci parte, esti intr-un fel sau altul, minoritar.

[ Edited Sat Apr 25 2020, 02:40PM ]
Back to top
djebel
Sat Apr 25 2020, 07:35PM
Registered Member #3603

Florin, poate sunt eu mai greu de cap si nu inteleg, dar ce treaba are terorismul,IRA&UVF cu comportamentul concetatenilor de etnie... "nestabilita"? Faptul ca ei se pisa pe ele de legi (aceleasi legi respectate de majoritatea populatiei, nu altele!) si-si invita "pretenii" la revolutie pe aburi de alcool, basca invita si Politia la un caft sanatos, asta nu inseamna ca lupta impotriva opresiunii ("orice forma ar lua ea")! Care opresiune? Ca traiesc pe ajutoare sociale? Ca s-au intors de la specializare din Vest? Despre ce vorbim?
Cat despre caidul in uniforma de la "Bolentin", stai linistit, si-o va lua si va plati cu varf si indesat. Deja a fost demis din functie.
Back to top
Pârvu Florin
Sun Apr 26 2020, 12:14AM

Registered Member #1287

Aparent niciuna, djebel, dar daca incerci sa vezi mai in profunzime intelegi ca

1. terorismul e reactia violenta si mai mult sau mai putin organizata la ceea ce individul sau grupul percepe ca fiind o injustitie

2. ce vedem acum la unii dintre tigani e rectia lor violenta mai mult sau mai putin organizata la ceea ce ei percep a fi o injusitie.

Acum, tu o sa ma intrebi: dar unde e injustitia, frateeeee????

si eu o sa trag doua gloante, dar mai am incarcatoarele pline: sclavia si faptul ca unii dintre cei 25 000 de tigani deportati in Transnistria in timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost veterani, invalizi, vaduve, orfani ai primului razboi mondial si membri ai familiilor tiganilor care luptau pe front atunci, asa a inteles Romania sa ii rasplateasca pe cei care au luptat sau luptau pentru ea...

Iarasi, tu o sa ma intrebi: bai, dar asta a fost acum o mie de ani, n-au uitat?

Uite ca unii nu au uitat, si otrava asta a urii si neincrederii in oricine altcineva din afara grupului lor a trecut inconstient din generatie in generatie, asa cum a trecut din generatie in generatie si ura dintre irlandezii si englezii din locul in care traiesc, a caror istorie e marcata de masacre reciproce.

Vreau sa intelegi ca nu fac apologia tiganilor asociali, doar incerc, cat imi sta in umilele puteri si cunoscand exemplul dramatic al locului in care traiesc, sa ii fac pe oameni sa inteleaga ca violenta nu poate naste altceva decat violenta si ca forta, recte politie armata, e doar o parte minora a rezolvarii durabile a problemei, cea mai mare parte apartinand politicilor sociale incluzive, educatiei comune, combaterii saraciei, dezvoltarii economice si altor lucruri ca acestea...

Altfel, asa cum parintii nostri si ai lor ne-au lasat noua mostenirea asta a urii si neincrederii reciproce, o sa o lasam si noi copiilor nostri aceeasi mostenire, adaugand inca o problema la miliardul pe care si asa il vor avea de rezolvat, doar fiindca noi n-am inteles lucruri elementare atunci cand a trebuit.

[ Edited Sun Apr 26 2020, 12:23AM ]
Back to top
Klaus
Sun Apr 26 2020, 09:55PM
Registered Member #3279

Mda, in acelasi mod actioneaza si negrii in SUA. Desi nu (mai) au blocat accesul la tot ce inseamna educatie si joburi, multi au ramas cu nostalgia anilor de sclavie si cer drepturi in plus. Cu toate ca au avut si presedinte al SUA, ei tot se considera persecutati. Asta mi-a spus-o un coleg emigrat acolo, deranjat de tupeul cu care cer anumite lucruri. Fiica lui este profesoara, iar cand da note mici unor colorati de multe ori este acuzata de rasism, desi indivizii sunt bâtă.

Nu cred ca niste situatii de acum ceva generatii se pot invoca pentru o atitudine antisociala.

Asta imi aduce aminte de un banc. Aproximativ... Romanul vine furios in sura sa ia toporul. Intrebat ce vrea sa faca, a zis ca vrea sa se duca la Pisti, vecinul si prietenul lui, ca a auzit ca maghiarii l-au omorat pe Avram Iancu. I s-a spus ca asta s-a intamplat acum o suta si ceva de ani, iar romanul a zis ca nu-i nimic, el abia acum a auzit.
Back to top
cda18
Sun Apr 26 2020, 11:06PM
Devenim ceea ce suntem
Registered Member #9371

Eu nu cred ca tiganii stiu ca stramosii lor au luptat in Primul Razboi, nu cred ca aceasta e cauza, si sunt chiar curios daca exista o explicatie pentru comportamentul lor, probabil asa sunt ei, o au in sange, si n-ar trebui sa le plangem de mila unor ci...colorati.
Acum ca o gluma, nu mai stiu unde am citit replica, dar "mai bine 30 ani 'vultur', decat 100 'cioara' ".
Back to top
Pârvu Florin
Mon Apr 27 2020, 12:07AM

Registered Member #1287

Domnule Klaus, raspunsul pentru dumneavoastra poate sa mai astepte, in timp ce cel pentru cda18 e presant.

Bineinteles ca tiganii nu stiu ca stramosii lor au luptat in primul razboi mondial, dar cu voia sau fara voia noastra si a statului roman, va veni un moment in care suficient de multi vor afla, suficient de multi vor dobandi constiinta a ceea ce sunt si a ceea ce pot, si in momentul acela, daca pana atunci nu face nimeni nimic, vom avea in Romania fie o miscare non-violenta ca cea condusa in SUA de Martin Luther King, fie o miscare gen Black Panther, adaptata, evident, la meleagurile mioritice.

Ma rog... pana atunci mai sunt cel putin 50 de ani, si cum se zice pe la mine pe la Tatarani, pana atunci ori crapa magarul ori pierde samarul, dar... cred ca ar fi intelept sa incepem sa ne gandim de pe acum la momentul acela.

Si bineinteles ca e un ceva in ADN-ul lor care ii indeamna sa nu le pese de niciun fel de reguli, altele decat cele de supravieturire si cele dictate de grupul lor, lucru pentru care, daca nu esti un om complet pervertit de societatea pe deplin ordonata si complet controlata catre care ne indreptam, nu ai cum sa nu-i respecti si sa nu-i admiri.

[ Edited Mon Apr 27 2020, 12:16AM ]
Back to top
Terentius
Mon Apr 27 2020, 01:09AM
Terentius
Registered Member #2186

apkah wrote ...

Evident ca nu e o scuza,si va plati pentru ce a facut.Dar,e om,si cu doua zile inainte ,,victima,, de acum l-a amenintat cu moartea,i-a amenintat familia etc. Nu cred ca tu reactionai mai bine...

Nu e o întrebare retorică. Ne poti preciza sursa acestei informații?
Back to top
apkah
Mon Apr 27 2020, 10:52AM
arcan
Registered Member #566

Terentius wrote ...

apkah wrote ...

Nu e o întrebare retorică. Ne poti preciza sursa acestei informații?

E o inventie de-a mea.Nu iti bate capul.

[ Edited Mon Apr 27 2020, 11:02AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF