Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Tatuajele in sistemul militar
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Claudiu143
Mon Feb 01 2016, 06:09PM
Registered Member #10610

Salut, am 18 ani sunt clasa a 12 a la profil stiinte ale naturii, si m-am decis sa dau la Marina militara insa am un tatuaj pe incheietura de la mana stanga pe antebrat o cheia sol care este continuata de un puls, pot fi refuzat pentru acest lucru? Din punctul meu de vedere nu are de ce pentru ca nu este un semn obscent si pana la urma un tatuaj nu inseamna ca te retine in a alerga sau in a gandi. Fiul nasului meu este la marina militara si mi-a spus ca are colegi tatuati.
Acesta este tatuaju:

[ Edited Mon Feb 01 2016, 06:15PM ]
Back to top
Mese
Mon Feb 01 2016, 06:26PM
Registered Member #1078

Este un semn distinctiv. Care conform recrutorilor nu este voie sa il ai. Chiar daca il stergi s-ar putea sa iti ramana semn care si ala este distinctiv.
Pt. ce a fost acel tatuaj?
Back to top
Claudiu143
Mon Feb 01 2016, 06:41PM
Registered Member #10610

Respectivul tatuaj l-am facut deoarece eu am fost muzician (de muzica rock) si este o amintire pentru mine si reprezinta ca muzica imi trece prin vene.
Back to top
Claudiu143
Mon Feb 01 2016, 06:45PM
Registered Member #10610

Este o cretinitate din punctul meu de vedere daca m-ar respinge din motiv ca am tatuaj, deoarece in alte tari sunt permise, doar noi romanii trebuie sa fim inapoiati, si se mai intreaba unii de ce pleaca lumea din Romania.
Back to top
andyy
Mon Feb 01 2016, 06:46PM
andyy
Registered Member #3496

aha acum a iesit din vene si se scurge pe piele!nu ai voie in sistemul militar cu asa ceva deoarece nu este acoperit de tinuta
Back to top
1 User said Thank to andyy for this Post :
 Ragman (03 Feb 2016, 13:54)
Claudiu143
Mon Feb 01 2016, 06:52PM
Registered Member #10610

Am mai citit pe internet si spuneau unii ca au fost acceptati si aveau tatuaje pe ambele incheieturi de la maini.
Back to top
andyy
Mon Feb 01 2016, 07:20PM
andyy
Registered Member #3496

domnule@ eu sunt militar de peste 10 ani si nu am vazut pe nimeni cu tatuajul la vedere,intradevar sunt militari care au tatuaje dar nu se vad la tinuta de vara ca acolo este problema.pune mana si il scoate daca iti doresti o cariera in armata daca nu ramai cu rock-ul ca nu este mare diferenta ,si in armata dai din cap si urli ca nebunul:)
Back to top
spk
Mon Feb 01 2016, 08:41PM
primum non nocere

Registered Member #537

Tatuajele, acceptate in Armata SUA

Pentagonul a decis sa relaxeze politica de recrutare a soldatilor, prin tolerarea anumitor tipuri de tatuaje, in speranta ca astfel va atrage mai multi americani, relateaza Reuters.
Decizia a fost luata dupa ce Armata SUA nu si-a facut planul la recrutare anul trecut. Potrivit noilor reglementari, vor fi acceptati sa se inroleze si cei care au tatuaje, dar numai pe maini si spatele gatului si cu conditia sa nu fie "extremiste, indecente, rasiste sau cu tenta sexuala". Vor fi interzise in continuare tatuajele in zona capului, fetei si in jurul gatului. Pentru femeile care vor sa intre in armata, Pentagonul a anuntat ca va tolera machiajul permament, daca este discret, conservator si se asorteaza cu uniforma.
Oficialii au explicat ca in ultimul timp, in SUA s-a constatat o crestere a interesului tinerilor fata de tatuaje si machiaj permanent. "Armata este America. Noi suntem fiii si fiicele Americii, iar fiii si fiicele Americii se tatueaza.
Prin urmare, si soldatii americani se tatueaza", a declarat lt.col. Bryan Hilferty, un purtator de cuvant al Pentagonului. Anul 2005 a fost unul dintre cei mai nefasti in privinta recrutarii pentru Armata SUA, care a reusit sa atraga cu 7.000 de soldati mai putin decat totalul de 80.000 pe care si-l propusese.

LINK

Noi mai avem de crescut.
Back to top
1 User said Thank to spk for this Post :
 Bendis (01 Feb 2016, 20:53)
Claudiu143
Mon Feb 01 2016, 10:07PM
Registered Member #10610

andyy wrote ...

domnule@ eu sunt militar de peste 10 ani si nu am vazut pe nimeni cu tatuajul la vedere,intradevar sunt militari care au tatuaje dar nu se vad la tinuta de vara ca acolo este problema.pune mana si il scoate daca iti doresti o cariera in armata daca nu ramai cu rock-ul ca nu este mare diferenta ,si in armata dai din cap si urli ca nebunul:)

Daca il scot imi ramane cicatrice cum arata tatuajul deci diferenta o sa fie ca nu o sa mai fie negru
Back to top
andyy
Mon Feb 01 2016, 10:41PM
andyy
Registered Member #3496

daca.. daca . cel mai bine te duci la spitalul militar din judetul din care faci parte si faci o intrebare la doctorul chirurg (parca la chirurgie intreaba de tatuaje) si ii explici situatia ,cum ca doresti o carieara militara ,cum ca vrei sa-l scoti , intrebi si de cicatrici daca raman sau ce metode de a scoate un tatuaj exista si nu lasa semne.asta ar fi sfatul meu cel putin eu asa as proceda .
Back to top
1 User said Thank to andyy for this Post :
 criss-cross (10 Feb 2016, 10:05)
Mese
Mon Feb 01 2016, 11:40PM
Registered Member #1078

Regula este regula. Trebuie sa respectam.
Pe de alta parte, da-i romanului mintea cea de pe urma. Daca s-ar fi gandit omu' ca nu ii mai place rock-ul si o sa ii placa armata nu si-ar mai fi facut tatuaj. Sau poate si-ar fi facut unu' cu guta da mai discret in locuri unde nici soarele nu prea patrunde....
Back to top
Claudiu143
Tue Feb 02 2016, 02:41PM
Registered Member #10610

Mese wrote ...

Regula este regula. Trebuie sa respectam.
Pe de alta parte, da-i romanului mintea cea de pe urma. Daca s-ar fi gandit omu' ca nu ii mai place rock-ul si o sa ii placa armata nu si-ar mai fi facut tatuaj. Sau poate si-ar fi facut unu' cu guta da mai discret in locuri unde nici soarele nu prea patrunde....

Pai mie tot imi place muzica rock si nu regret ca mi-am facut tatuajul, asta e voi incerca si in alta parte.
Back to top
PisicaNeagra
Wed Feb 10 2016, 07:33AM
Guest
Thanked time in post
.

[ Edited Wed Oct 26 2016, 09:48PM ]
Back to top
criss-cross
Wed Feb 10 2016, 09:45AM
Registered Member #4853

PisicaNeagra wrote ...

...but,hey! Who am I to judge? :-))

Doamna PisicaNeagra,ati zis ceva urat despre americani sau despre copilul asta cu tatuaj?!( ca, altfel, nu inteleg de ce nu s-au gasit cuvinte romanesti demne de replica asta!)
...asta cu judecatul are mai multe perspective; daca doar exprimam o opinie,cel in cauza poate tine cont de asta...daca il criticam/mustram, s-ar putea sa nu aiba niciun castig si sa devina inversunat.
Ai inteles, baiete cu tatuaj? Incearca ce ti-ai propus: vezi/ auzi tu daca poti sau nu sa faci parte din armata!( ia in calcul sfaturile ce ti-au fost date aici, nu criticile)
Back to top
djebel
Wed Feb 10 2016, 10:25AM
Registered Member #3603

PisicaNeagra wrote ...

Tatuaje mai lipsesc in Armata Romana,ca in rest le aveam pe toate!

Inseamna ca nu ne lipseste nimic! Stiti bancul .
Tatuajele sunt permise cam de multisor si in Armata, si in Politie, si in Jandarmerie.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF