Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Mass-media

<< Previous thread | Next thread >>
Jurnalisti si "jurnalisti"
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Doru
Fri Mar 28 2008, 10:48PM
doru
Registered Member #14

Totul este perfectibil,cred ca NATO ar trebui reformata,avand in vedere ca marea majoritate a statelor membre sunt europene organizatia ar trebui sa se ocupe mai mult de securitatea europeana si mai putin sa fie o anexa a politicii expansioniste americane.
Back to top
mihai
Fri Mar 28 2008, 11:35PM
Registered Member #153

doru,cei mai mari critici ai povestii irakiene tot americanii sunt("Here's an analogy, perhaps a strange, strained analogy. Let's suppose you were mugged on a street in your neighborhood and you had no idea who the mugger was. You may be suspicious, but you weren't sure. But there was another neighbor you didn't like. You'd had a lot of quarrels with him, and so you decide, "I'm going to solve this problem because I'm going to go burn down that neighbor's house." There's no connection. That's how I equate going after Iraq for what happened on 9/11 or trying to make that case." General Van Riper).
Back to top
mihai
Sun Mar 30 2008, 11:32PM
Registered Member #153

ex-ad- N-as vrea sa abordez problema din punct de vedere moral,pentru ca toti suntem oameni(chiar si unii pe care ii credeam boieri-cazul Stolnici).
Ce-ai cu Tolontan? E ziarist veritabil,stie sa-si faca meseria.Daca suntem de acord sau nu cu opiniile pe care si le exprima in articole,e vb de preferinte personale,insa isi face bine temele,nu considera capitolul "verificarea informatiilor" la optionale.Omu' este fair play si are puterea sa recunoasca atunci cand se insala.Iar ca analist media cred ca este foarte bun.
Cred ca datul cu parerea despre ziaristi este foarte accesibil,mai ales ca multi dintre noi suntem cititori cu experienta (si nu trebuie sa stii sa insiropezi blaturi ca sa iti dai cu parerea daca un tort e bun sau nu,vorba unei femei destepte).
Back to top
Altair
Sun Mar 30 2008, 11:44PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Mihai,imi pare rau,dar nu pot sa fiu de acord cu tine.Intr-adevar nea Tolo pare ceva mai rasarit decat restu tembelilor din presa,dar si el are microbul "Gica contra" activ.Ca si toti jurnalistii,si el are tot timpul ceva de bagat de vina.Indiferent cine ce si cum face,nea Tolo gaseste o alta varianta mai buna,mai corecta,mai exacta.
Back to top
dorobant
Sun Apr 06 2008, 06:07PM

Registered Member #457

Am intrebat la cele doua redactii ale ziarelor in cauza, nici una din ele nu a raspuns ... Am intrebat la ziaristii in cauza, nici unul din ei nu a raspuns. Am asteptat 2 saptamani. Raspunsul nu a venit.
Intrebarea a fost simpla - de ce nu va publicati pozitia OFICIALA impotriva apartenentei Romaniei la NATO si la UE, daca va exprimati "OPOZITIA" impotriva mortii soLdatilor romani sub steagul NATO si UE!
Atitudinea se numeste OPORTUNISM jurnalistic, IPOCRIZIE si DEMAGOGIE!
Departe de ei intentia de a informa corect, justificat si impartial. Totul este la comanda politica si pe bani ...
Presa nu este, nu a fost si nu va fi putere in stat, doar o unealta a celor puternici
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF