Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
Filme
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Fri Oct 11 2019, 03:34PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

https://www.imdb.com/title/tt8135494/

[ Edited Fri Oct 11 2019, 03:35PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sun May 17 2020, 11:35PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

...în SUA trăiesc 33 de milioane de irlandezi, cei mai mulți urmași ai celor care au emigrat în urma LINK , în timp ce populația Republicii Irlanda e acum de 5 milioane de locuitori,

LINK

Filmul e dedicat "memoriei tuturor celor care au murit si celor care s-au risipit in cele patru zari, neintorcandu-se niciodata."

[ Edited Sun May 17 2020, 11:36PM ]
Back to top
dorobant
Tue Jun 09 2020, 03:05PM

Registered Member #457

BREXIT LINK
Merită văzut .

[ Edited Tue Jun 09 2020, 03:06PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Sep 12 2020, 12:31AM

Registered Member #1287

https://www.youtube.com/watch?v=v5auTh40fVU

Se spune despre irlandezi ca "they drink, fight and chasing women" adica ca-s betivi, batausi si fustangii.

Tommy Gavin, personajul interpretat de Denis Leary, respecta minutios stereotipul asta, si ca orice irlandez adevarat, bea Bushmills The Original LINK

[ Edited Sun Sep 13 2020, 05:26PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Sep 26 2020, 12:13AM

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Asta e si motivul pentru care dictaturile revin, intr-o forma noua, adaptata zilelor noastre, actualul avant al tehnologiei informatiei ne face sa traim niste vremuri extrem de periculoase pentru democratie.

Odata cu aparitia si dezvoltarea inteligentei artificiale si a algoritmilor prin care computerele pot invata, si chestia asta care suna a SF pentru multi a ajuns la niste performante greu de inchipuit pana in urma cu numai cativa ani, se poate ajunge la situatia in care cantitati enorme de date pot fi procesate eficient intr-un singur loc, sistemul stiind despre un individ mai mult decat stie el insusi, si nu doar ca se poate prezice comportamentul cuiva intr-o anume situatie, dar, prin intermediul celei mai personalizate persuasiuni ii pot fi manipulate sentimentele, emotiile, fricile, ura, vanitatea...

mobydick wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Asta e si motivul pentru care dictaturile revin, intr-o forma noua, adaptata zilelor noastre, actualul avant al tehnologiei informatiei ne face sa traim niste vremuri extrem de periculoase pentru democratie.
bla, bla, bla...
...cu tot respectul pentru efortul depus in expunerea acestor elucubratii, permiteti-mi sa va spun ca bateti campii cu multa gratie. Sper, sincer, sa nu aveti functii de decizie în stat...

Pârvu Florin wrote ...

...tehnologia in sine e neutra, problema e cine si in ce scopuri o foloseste.
Si e o lege a dezvoltarii umane ca o tehnologie noua sa fie folosita de catre elitele care o au la indemana pentru dominatie.

A trebuit intai sa aruncam doua bombe nucleare peste doua orase si dupa aia sa ne bunghim ca putem sa facem si electricitate folosind fisiunea nucleara.

Deocamdata, tehnologie noua si trendul asta e, care ziceam mai sus...

mobydick wrote ...

Sunt obisnuit deja, din postarile anterioare, ca orice propuneti dvs spre atentie sa fie o fictiune!

https://www.youtube.com/watch?v=uaaC57tcci0
Back to top
Pârvu Florin
Tue Feb 16 2021, 12:41AM

Registered Member #1287

A murit Larry Flynt, fondatorul retelei Hustler, o ocazie buna sa (re)vedeti un film mai actual decat oricand, The People vs. Larry Flynt LINK

Back to top
Pârvu Florin
Sat Mar 20 2021, 05:18PM

Registered Member #1287

https://www.youtube.com/watch?v=BD5ofrSNDFA

LINK
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 03 2021, 02:36AM

Registered Member #1287

Ca tot ne spunea cu ani in urma propaganda care l-a adus pe Arafat unde e ca ii place Men of honour...

https://www.youtube.com/watch?v=j-RQL5cKuCM
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF