Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
F.A.D
Thu Jul 03 2014, 09:33PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

DA ! dar intre a face miscare sau fie a motai si a merge la pacanele in timpul programului de lucru eu cred ca e mare, mare diferenta
Back to top
Homefire
Mon Jul 07 2014, 08:30PM
Firefighther
Registered Member #4438

Concurenta ISU Constanta ...ISU Giurgiu ,,,la DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor:

1. col. (rez.) GHIMPEŢEANU MARIAN, la data faptelor inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu, pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de:
- două infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, dintre care una în formă continuată (12 acte materiale)
- fals intelectual, în formă continuată
- uz de fals, în formă continuată
- fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată
- instigare la infracțiunea de sustragere sau distrugere de înscrisuri

2. mr. PANAIT DANIEL-VALERIU, la data faptelor şef Serviciu prevenirea incendiilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu, pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de:
- două infracţiuni de abuz în serviciu abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, dintre care una în formă continuată (11 acte materiale),
- fals intelectual, în formă continuată
- uz de fals, în formă continuată
- fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată
- complicitate la infracțiunea de sustragere sau distrugere de înscrisuri

3. lt. col. (rez.) LIXANDRU LUMINIŢA ELENA MIRELA, la data faptelor adjunctă a inspectorului şef din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de:
- două infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, dintre care una în formă continuată ( 6 acte materiale în total)
- sustragere sau distrugere de înscrisuri

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În perioada 2007-2010, inculpaţii Ghimpeţeanu Marian, Lixandru Luminiţa Elena Mirela şi Panait Daniel-Valeriu au desfăşurat activități infracționale în formă continuată, ce au constat în încălcarea repetată și cu știință a atribuțiilor de serviciu, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul a unor avantaje materiale, aducând, în mod corelativ, prin faptele lor, prejudicii de ordin material unor persoane fizice sau juridice.

Mijloacele infracționale prin care cei în cauză și-au desfășurat activitatea infracțională, au fost identificate într-o serie de înscrisuri oficiale, dar și înscrisuri sub semnătură privată falsificate de inculpați, documente introduse de inculpați în circuitul legal, cu precizarea că domeniile de activitate specifică în care s-a desfășurat activitatea infracțională a celor trei inculpați, au fost domeniul controlului și al prevenirii incendiilor la agenții economici din raza de competență (prin favorizarea unor agenți economici), dar și domeniul sponsorizărilor făcute de terți către I.S.U. “Vlașca” al județului Giurgiu.

Astfel, inculpații, profitând de funcțiile pe care le îndeplineau, respectiv acelea de inspector șef, adjunct al inspectorului șef și șef Serviciu Prevenire Incendii, prin încălcarea sarcinilor de serviciu ce le reveneau în materia respectării legislației privind sponsorizarea, dar și a legislației privind controlul în scopul prevenirii incendiilor, au pretins și primit pentru dotarea I.S.U. “Vlașca” al județului Giurgiu, dar și în folosul lor personal, de la mai multe societăți comerciale și persoane fizice, diferite sume de bani cu care au achitat o serie de bunuri de mobilier sau materiale de construcții utilizate pentru amenajarea inspectoratului sau a propriilor locuințe.
Pentru a încerca să acopere caracterul ilegal al acestor operațiuni, inculpații au întocmit, ulterior, documente de “sponsorizare” cu persoanele juridice de la care au pretins acele sume de bani, documente ce au fost întocmite cu dată retroactivă încălcându-se astfel flagrant prevederile O.M.A.I. 340/2002 ce instituie procedura legală de sponsorizare a unităților din sistem.
Suma totală primită în acest scop, de cei trei inculpați, a fost în cuantum de: 23.650 lei, în schimbul căreia inculpații au făcut demersuri pentru ca firmele sau persoanele controlate să nu fie sancționate conform legii pentru neregulile descoperite cu ocazia controalelor.

În plus, la data de 01.02.2007 cei trei inculpați au participat la falsificarea unui proces verbal de control, efectuat la o societate comercială din raza lor de competență, în sensul că au distrus documentul inițial în care erau menționate gravele nereguli descoperite pe linia prevenirii incendiilor, fiind prevăzute și sancțiuni contravenționale (inclusiv fiind dispusă închiderea temporară a sediului firmei până la obținerea Autorizației de Securitate la Incendiu). Controlul vizase un spațiu cu destinație „sală aglomerată” în care funcţiona o discotecă.

În actul de control refăcut cu participarea celor trei inculpați nu s-au mai menționat neregulile constatate și nu s-a mai prevăzut aplicarea sancțiunii contravenționale conform Legii 307/2006, menținându-se funcțional spațiul care ar fi trebuit legal închis și care nu deținea autorizația necesară funcționării.
La scurt timp, reprezentanții firmei respective au încheiat o poliță de asigurare (inclusiv pentru cazul producerii unui incendiu), incendiu care s-a și petrecut imediat după încheierea asigurării, astfel că firma în cauză a cerut și primit de la firma de asigurări suma totală de 409.869,66 lei, reprezentând contravaloarea sumei asigurate.

Cei trei inculpați au întocmit documente false pe care le-au înaintat asiguratorului pentru a-l determina pe acesta să facă acea plată către firma titulară a poliței de asigurare, deși cunoșteau că, în realitate, firma în cauză nu putea primi legal despăgubirea.
Prejudiciul total creat prin faptele celor trei inculpați, este în cuantum de 433.519,66 lei, pentru recuperarea căruia s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului judiciar, asupra bunurilor imobile ale inculpaților.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Militar București.

În instrumentarea acestei cauze, procurorii militari au lucrat şi cu ofiţerii de poliţie din cadrul D.G.A.-S.J.A. Giurgiu.

Amintim că, cei trei inculpaţi au mai fost trimiţi în judecată şi în alt dosar în legătură cu fraudarea rezultatelor concursului pentru ocuparea mai multor posturi de ofiţeri şi subofiţeri, desfăşurat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, în cursul anului 2007 (vezi comunicat nr 303 din 28 iulie 2010).

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LINK

PS Tot Constanta este pe primul loc ... a inceput episodul II ...angajari 2007 . DNA- ul "tropaie " pe holurile ISU Dobrogea
Back to top
1 User said Thank to Homefire for this Post :
 Klaus (07 Jul 2014, 21:03)
Ionica H
Tue Jul 08 2014, 05:57PM
Ionica H
Registered Member #1930

.

[ Edited Tue Dec 04 2018, 07:08PM ]
Back to top
Klaus
Sat Jul 12 2014, 11:05PM
Registered Member #3279

Cum scriam pe 30.06, reintroducerea lui 50% a stricat atmosfera in multe colective
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 Ionica H (14 Jul 2014, 10:48)
ALM
Thu Jul 31 2014, 12:21PM
Registered Member #2039

Iar a plouat, apele iar s-au scurs de pe versanţii cheliţi de pomi, apele iar au ieşit din mătcile golite de pietriş, dar umplute cu pet-uri şi gunoaie menajere!

Să vină pompierii, să vină jandarmii, să vină primarul, să vină Guvernul, să vină imediat Ponta! Au venit, nu ştiu dacă înaintea corbilor de presă, dar au venit. Militarii au făcut tot ce omeneşte era posibil, adminstraţia a promis şi a început să dea ajutoare, corbii au stat impasibili, vânând episoadele dramatice, episoade care au fost prelucrate în funcţie de orientarea politică a angajatorilor.

Pompierii şi jandarmii au trecut la salvarea localnicilor sinistraţi, de multe ori cu forţa. Localnicii? Localnicii, cu rare excepţii, îşi prohodeau păsările, porcii, televizoarele, parchetul etc, dar nu se prea înghesuiau să dea o mână de ajutor militarilor.

În 1944, casa bunicilor mei a fost bombardată. Atât au găsit, un crater imens! Societatea de asigurări a zis "pas", că nu asigurau locuinţele la bombele americane, aşa că au trecut la treabă! Fără pompieri, fără jandarmi, fără guvern. Că aşa era pe atunci, oamenii încă ştiau să se gospodărească singuri, nu înjurau guvernul că nu întoarce bombardierele la graniţă, nu se "refugiau" la cârciumă, aşteptând ca să vină autorităţile să le măture în curte!

De ce am sentimentul că trăiesc într-o ţară de moluşte?
Back to top
3 User said Thank to ALM for this Post :
 IDLH (31 Jul 2014, 19:03) , Bendis (31 Jul 2014, 21:47) , Coffeeman (31 Jul 2014, 23:07)
msimula
Fri Aug 01 2014, 08:42AM
Registered Member #2287

@ALM
Aveti perfecta dreptate in tot ceea ce spuneti, cu un singur amendament. Satul romanesc este imbatranit. Veti gasi foarte putin oameni in putere care s-o ia de la inceput sau sa faca ordine in ograda, cu toate astea unii isi dau silinta. Veti gasi foarte putini tineri, toti sunt trecuti de 60 de ani. Noroc cu pompierii, jandarmii, militarii, cei de la salvamont si toti cei angrenati in riscantele operatiuni de salvare.
Pe vremuri, cand inaintasii mei erau in putere si inca vietuiau pe acest Pamant, cand era de ridicat o casa sau vreo lucrare de facut, tot satul dadea o mana de ajutor, se facea o claca, iar casa era ridicata la rosu intr-o saptamana si se putea locui.
Back to top
ALM
Fri Aug 01 2014, 09:42AM
Registered Member #2039

offtopic
@msimula
Satul poate că este îmbătrânit, dar eu mă refeream la oraşul Novaci! Mă refeream la locuinţe noi, construite în ultimul deceniu, la doi paşi de albiile unor râuri sau pâraie. Pe măsură ce trece timpul ies la iveală tot felul de mânării şi furturi, care au dus la cataclismele recente.
Dar, toate astea s-au întâmplat sub ochii localnicilor (poate şi cu participarea lor) devoalând lipsa totală a spiritului de autoconservare şi responsabilitate.
Vorbiţi de acel spirit de echipă, care s-a stins cu încetul după 1948 şi a fost înlocuit, după 1990, cu spiritul de înavuţire. Frate cu frate se bate pentru o moştenire, vecin cu vecin se taie pentru un gard amplasat discutabil, copiii aşteaptă cu nerăbdare ca părinţii "să plece" ...
Mama mea, până în ultima clipă a vieţii ei, s-a complăcut în situaţia de dependentă: "bun e Dumnezeu!" În ultimele două decenii eu am fost "dumnezeu", cu riscul agravării problemelor mele personale. Am făcut tot ce am putut, dar n-am reuşit să o conving să meargă, ajungând la amputaţie! I-am explicat ce riscă. "Bun e Dumnezeu!" Dar Dumnezeu probabil că s-a plictisit să vadă atâta non combat ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 djebel (01 Aug 2014, 09:49)
Ionica H
Fri Aug 01 2014, 10:33AM
Ionica H
Registered Member #1930

.

[ Edited Tue Dec 04 2018, 07:08PM ]
Back to top
ALM
Fri Aug 01 2014, 10:48AM
Registered Member #2039

Domnule Turap, undeva este o greşală. 2.000.000 lei vechi înseamnă 200 de RON. Asta înseamnă 2.77 RON/lună/cap de ofiţer, ceea ce justifică lipsa de preocupare a respectivilor ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 Ionica H (01 Aug 2014, 11:09)
Ionica H
Fri Aug 01 2014, 11:08AM
Ionica H
Registered Member #1930

DA!!!! Scuzele mele....aveti perfecta dreptate ,era vorba de 2.000.000.000 (doua miliarde) Buna observatia,multumesc,rectific,scot palaria
Back to top
1 User said Thank to Ionica H for this Post :
 ALM (01 Aug 2014, 11:13)
Ionica H
Fri Aug 01 2014, 11:23AM
Ionica H
Registered Member #1930

.

[ Edited Tue Dec 04 2018, 07:07PM ]
Back to top
Homefire
Thu Aug 14 2014, 11:50AM
Firefighther
Registered Member #4438

Concurenta ISU Constanta ...ISU Giurgiu ..Continuum
A venit si randul ISU Giurgiu ....
107 pompieri de la ISU Giurgiu, demişi.

Decizie finală în dosarul penal privind concursul de angajare fraudat de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu. Magistraţii au decis ca documentele celor angajaţi în 2007, afectaţi de decizia Curţii Militare de Apel, să fie anulate. În urma acestei decizii, la jumătatea lunii iulie a început trecerea în rezervă a pompierilor implicaţi în acest dosar. Numai că prin concedierea celor 107 angajaţi, ISU Giurgiu va pierde circa 25% din personal. Vorbim despre pompieri care au participat la sute sau mii de intervenţii la incendii sau au salvat vieţi omeneşti. În situaţia dată, conducerea instituţiei a adoptat un program de lucru mai intens, ture de 24 de ore cu 48 de ore pentru a putea face faţă deficitului de angajaţi.
„Dacă până acum se lucra în patru ture, acum vor rămâne trei ture, iar angajaţii vor lucra 24 de ore cu 48 de ore. În ceea ce priveşte personalul de la birouri, sunt cazuri în care au rămas doar doi salariaţi într-un birou, dar s-au luat măsuri în sensul că s-a făcut o rocadă şi s-a creat un echilibru la nivelul acestora. Ţinem să asigurăm populaţia că nu vor fi afectate intervenţiile şi suntem la fel de pregătiţi ca şi până acum”, a declarat cpt. Mădălina Boţoroagă, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.
În ceea ce priveşte posturile rămase vacante în urma acestor demiteri, conducerea ISU Giurgiu susţine că va face demersuri la Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru acoperirea acestora. Rămâne de văzut dacă se va decide organizarea unui nou concurs pentru ocuparea acestora sau vor fi redistribuiţi pe aceste posturi angajaţi de la alte inspectorate.

http://giurgiuveanul.ro/stiri/107-pompieri-de-la-isu-giurgiu-demisi-ce-se-va-intampla-cu-interventiile/

Urmeaza seria a II -a de demisi ISU Constanta Nasol ...dar trebie sa se faca curatenie .
Back to top
2 User said Thank to Homefire for this Post :
 Klaus (14 Aug 2014, 19:41) , Ionica H (15 Aug 2014, 22:51)
Homefire
Thu Aug 14 2014, 12:35PM
Firefighther
Registered Member #4438

Condamnări cumulate de peste 100 ani de închisoare pentru şefii şi salariaţii ISU Giurgiu !
După faptă şi răsplată…

Cu câţiva ani în urmă municipiul era zguduit de cazul unor şefi din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca, al judeţului Giurgiu, acuzaţi de fraudarea rezultatelor unui concurs pentru ocuparea mai multor posturi de ofiţeri şi subofiţeri, desfăşurat în cursul anului 2007 (vezi comunicat nr. 303 din 28 iulie 2010). Celebrul caz al concursului fraudat de la ISU, din 2007, se apropie, se pare, de sfârşit. După cercetările DNA şi după trimiterea în judecată a nu mai puţin de 53 de angajaţi ai ISU implicaţi, într-un fel sau altul, în fraudarea concursului din 2007, se pare că încep să apară condamnări şi chiar punerea în executare a acestora. Astfel, potrivit unor surse neoficiale, se pare că în cursul săptămânii ce se încheie, au fost emise – şi deja puse în executare – două mandate de arestare pentru executarea unor pedepse cu închisoare în acest caz. Este vorba despre doi din ”capii caracatiţei” de atunci: lt. col. Marian Ghimpeţeanu, fost şef al ISU, judecat şi (se pare!), condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru ”luare de mită, fals intelectual, instigare la infracţiunea de fals intelectual şi la uz de fals, ambele în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuat, instigare la infracţiunea de sustragere sau distrugere de înscrisuri, în formă continuată, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni” şi maiorul Daniel Panait, fost şef Serviciu prevenirea incendiilor, acuzat de ” luare de mită, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, fals intelectual, uz de fals, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, toate în formă continuată, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.”

Peste 50 de cadre militare, implicate în fraudă

Potrivit datelor din rechizitoriu, în perioada august-octombrie 2007, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” Judeţul Giurgiu (I.S.U. Giurgiu) a avut loc concursul pentru ocuparea mai multor posturi de ofiţeri şi subofiţeri, concurs coordonat de inspectorul şef al I.S.U. Giurgiu, Marian Ghimpeţeanu. Cu acest prilej, Ghimpeţeanu a iniţiat şi a coordonat o asociere infracţională care a fraudat rezultatele concursurilor, atât la proba scrisă, cât şi la proba sportivă. Procurorii susţin că Marian Ghimpeţeanu a atras în această grupare peste 50 de cadre militare din subordinea sa, membrii comisiilor de examinare, inculpaţi în cauză, pe care

i-a determinat să falsifice foile de concurs pentru un număr de 67 de candidaţi, de la mai multe specialităţi. Falsificarea se realiza fie prin supraevaluarea rezultatului obţinut, fie prin înlocuirea foilor de concurs cu altele întocmite chiar de membrii comisiilor de corectare. Reîntocmirea foilor de concurs s-a făcut în mai multe etape: crearea de noi formulare prin xeroxare, menţionarea datelor fiecărui candidat, ştampilarea foilor de concurs, completarea răspunsurilor tip grilă, ş.a., pentru ca organele de anchetă să nu poată identifica foile falsificate şi astfel să nu poată fi traşi la răspundere cei implicaţi. La această operaţiune, pe lângă membrii comisiilor de examinare, au participat efectiv şi 16 subofiţeri care au promovat concursul de admitere în mod fraudulos, după ce au devenit cadre militare ale I.S.U. “Vlaşca” Giurgiu.

Membrii comisiei au înlocuit lucrările…

Potrivit comunicatului remis, miercuri, de către DNA, la solicitarea comandantului I.S.U. Giurgiu, membrii comisiilor au sustras şi au distrus lucrările întocmite de candidaţii favorizaţi, lucrări pe care le-au înlocuit cu cele false. La final, candidaţii favorizaţi au obţinut note mai mari decât valoarea reală a lucrărilor lor şi au fost declaraţi admişi în mod ilegal. Anchetatorii au descoperit că pentru a crea aparenţa de legalitate, pe lângă lucrările propriu zise, au fost falsificate şi borderourile individuale cât şi centralizatoarele fiecărei comisii, cuprinzând rezultatele de concurs atât la probele scrise cât şi la cele sportive. DNA susţine că: în această modalitate au fost afectate interesele legale ale unui număr de 32 de candidaţi care ar fi trebuit să fie declaraţi admişi la aceste concursuri.

Caracatiţa de la ISU Giurgiu şi-a întins tentaculele inclusiv în zona politicului şi a administraţiei locale. Astfel, potrivit unor declaraţii de la dosar, atât un secretar de stat cât şi primarul municipiului Giurgiu, aveau interese in promovarea unor ofiţeri la ISU Giurgiu.

Candidaţi susţinuţi chiar de Primarul oraşului Giurgiu

“(… ) în dimineaţa examenului, col. Ghimpeţeanu m-a chemat la el în birou şi mi-a oferit un biletel, de culoare verde, pe care era scris numele Deciu Nona şi mi-a spus să o favorizez la examen. Am refuzat acest lucru, nu am luat bileţelul şi am plecat spre sala de examen. Col. Ghimpeţeanu mi-a motivat că această candidată trebuie să ia examenul, deoarece este „susţinută” de un Ministru – Secretar de Stat, fără să îl nominalizeze”, a declarat în faţa procurorilor inculpata Lixandru Luminiţa Elena Mirela (lt. col. în rez.). Inculpatul mai spunea: La specialitatea „pregătirea populaţiei”, printre candidaţi s-a numărat şi Nadia Belbea, soţia primului adjunct, lt. col. Costel Belbea, care, înaintea examenului, m-a rugat să avem „grijă” de soţia lui. Cu o zi înaintea examenului, am discutat cu col. Ghimpeţeanu despre posibilitatea de a o ajuta pe Nadia Belbea şi acesta a fost de acord, cu condiţia să fie ajutată şi candidata Alice Gabriela Anghel, care ar fi susţinută de către primarul oraşului Giurgiu. În momentul în care am anunţat notele candidaţilor, pentru cele două candidate Belbea şi Anghel, am strigat nota „9,55”, arată fostul adjunct al ISU Giurgiu.

Inspectorul şef al Jandarmeriei Giurgiu a intervenit pentru soţia sa

Cheltuielile judiciare în dosarul mamut de la unitatea din Giurgiu au fost stabilite la 115.000 lei. Ghimpeţeanu, Lixandru şi Panait vor trebui să plătească 5.000 lei, iar ceilalţi 50 de inculpaţi câte 2.000 lei. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Daniel Ruşanu, care la momentul respectiv îndeplinea funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu. Acesta i-a solicitat lui Ghimpeţeanu să intervină pentru ca soţia sa să promoveze examenul la proba fizică, în condiţiile în care fusese declarată respinsă. Astfel, la solicitarea şefului I.S.U. Giurgiu, membrii comisiei de susţinere a probelor sportive au falsificat documentele de concurs. Mai mult, fostul şef al ISU Giurgiu a primit de la doi candidaţi, direct sau prin intermediul altor persoane, 2.000 de euro şi respective 5.000 de lei, pentru a-i ajuta să promoveze fraudulos concursul. În acelaşi scop, Elena Mirela Lixandru a primit de la un denunţător 1.200 de lei şi 500 de euro mită, în timp ce George Paraschiva George a primit 3.000 de euro. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti. De precizat că pedepsele însumate ale celor 53 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” Judeţul Giurgiu, în acest caz, ajunge la peste 100 de ani de închisoare.

LINK
Back to top
Klaus
Thu Aug 14 2014, 07:45PM
Registered Member #3279

Care este Hotarârea numarul 45/2014 (de la recurs) in extenso, ca in LINK este doar inceputul, in alta parte n-o gasesc...
Back to top
Pârvu Florin
Fri Aug 15 2014, 02:35PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Dacă faceți o solicitare de informații publice la DNA, o veți primi.

Acum... nu știu dacă subiectul vă interesează îndeajuns de mult încât să faceți efortul asta...
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Ionica H (15 Aug 2014, 22:56)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF