Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
free username
Fri Mar 27 2015, 05:12PM
Registered Member #10021

masca wrote ...

johnny.b wrote ...

Suntem chit! Nici eu nu dau doi bani pe parerea unuia care scrie "vre-un" in loc de "vreun". Oricat te-ai chinui sa editezi acum... sunt sigur ca tot o sa pui cratima aia pe undeva. Sigur nu-ti scapa
Eu, spre deosebire de tine, am o pregatire si imi permit sa vorbesc despre lucuri legale si ilegale. Nu e berea si nici VREUN forum la mijloc. Si ma duce capul macar atat, sa nu postez modele de rapoarte pe forumuri sau alte lucruri confidentiale.
Ia fa-te tu baiat destept si argumenteaza-mi cu ce gresesc in ce spun. Ia vezi, poti? Si daca nu reusesti, nu-mi cere mie scuze. Cere-le oamenilor care citesc forumul asta si sunt cei loviti cu adevarat de sistemul asta de...

dupa dex-ul actual si manualele actuale de gramatica sunt corecte ambele forme pentru vreun/vre-un! in gramatica invatata de mine (probabil si de tine) acum vreo 20 si ceva de ani exista decat o forma, intre timp regulile s-au mai schimbat.
- LINK
- LINK

M-ai lasat masca cu asta! In gramatica actuala?
P.S. Fi-ti-ar "decat-ul" ala sa-ti fie (spus amical)
Back to top
3 User said Thank to free username for this Post :
 AlxFireX (27 Mar 2015, 17:41) , Dorian (27 Mar 2015, 19:14) , johnny.b (27 Mar 2015, 19:40)
Klaus
Fri Mar 27 2015, 08:00PM
Registered Member #3279

Ma-m prins, cine nu scrie bine gramatical n-are dreptul s-a scrie pe acest thread dedicat ponpieriilor
Restul problemelor sa-u rezolvat.

Unde esti tu, @criss-cross, sa ne tragi de urechiuse...
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 bushes (31 Mar 2015, 13:20)
criss-cross
Fri Mar 27 2015, 11:08PM
Registered Member #4853

Klaus wrote ...

Ma-m prins, cine nu scrie bine gramatical n-are dreptul s-a scrie pe acest thread dedicat ponpieriilor
Restul problemelor sa-u rezolvat.

Unde esti tu, @criss-cross, sa ne tragi de urechiuse...

...sunt chiar acilisea, dupa usa! urmaresc frumoasa evolutie a framantarilor voastre....

[ Edited Fri Mar 27 2015, 11:12PM ]
Back to top
Klaus
Sat Mar 28 2015, 11:55AM
Registered Member #3279

Uite ceva ce nu stiam, ca Abraham a fost si pompier candva...

LINK

Cele șapte uniforme ale lui Abraham

La scurt timp după ce a terminat școala de milițieni a ajuns să lucreze pentru Securitate, spun informațiile din presă. „Am lucrat la Serviciul Învățământ din MI. N-am lucrat și n-am avut contact profesional cu ofițerii de Securitate!”, dezminte informația Pavel Abraham. Dar tot el se contrazice când spun că, în viața sa, a avut șapte uniforme. „Am purtat, pe rând, uniforma de milițian, de polițist, de pompier – la Revoluție – de Securitate – când am lucrat la «Personal» la MI, togă de profesor universitar și robă de avocat!”. Sunt doar șase... Poate a uitat-o pe cea de mason.
Back to top
justme
Sat Mar 28 2015, 12:12PM

Registered Member #2073

Ca tot suntem pe topicul pompierilor, iata cateva poze de la simularea de pe 26 martie, la Palas Mall Iasi. Intr-o cladire de afaceri de langa Hotelul International au fost semnalate doua incendii: unul la etajul 3, altul in parcarea subterana. Personalul a fost evacuat, jandarmii si politistii au izolat zona, iar pompierii au salvat victimele ramase in subteran ori refugiate pe acoperis

Back to top
3 User said Thank to justme for this Post :
 Logout (28 Mar 2015, 12:20) , un om (28 Mar 2015, 12:27) , bushes (31 Mar 2015, 13:20)
Pârvu Florin
Sat Mar 28 2015, 12:44PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Colonelul Pietreanu, inspectorul șef de la Dâmbovița, e, oficial, cu vaca.

Adică e un birocrat incompetent, care habar n-are de regulile elementare după care funcționează MAI. Sau poate cunoaște regulile acelea, dar nu dă doi bani pe respectarea lor.

La o jumătate de an după ce am solicitat asta, ieri mi-am văzut, în sfârșit, dosarul de personal despre care Pietreanu spunea aici LINK că nu am dreptul să îl consult.

Și un mesaj pentru domnul colonel Dănăilă, șeful Serviciului Control din IGSU: eu am avut dreptate și dumneavoastră ați greșit, dacă făceam pariu dădeați berea, militarii din MApN au acces la TOATE documentele din memoriul lor personal, rugați pe cineva să vă spună ce scrie în Capitolul II, la articolele 3-7 din Dispoziția DMRU 10/08.07.2013.

Documentul e nesecret.
Back to top
2 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Ionica H (28 Mar 2015, 19:02) , bushes (31 Mar 2015, 13:20)
Klaus
Sat Mar 28 2015, 12:45PM
Registered Member #3279

@justme - asta se numeste diviziunea muncii, potrivit competentelor - unii asigura zona, altii intra in zona
Cam asa si in alte situatii, precum cele din 2014 - in martie ”Toate structurile pentru situații de urgență au intrat în faza premergătoare mobilizării pentru intervenție și mă refer aici la peste 6.000 de pompieri, peste 12.700 de polițiști și 5.300 de jandarmi”, a transmis Oprea. LINK , iar in mai Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este pregătit să intervină cu 11.000 de angajați și 2.160 de mijloace tehnice în județele expuse riscului de inundații, a declarat secretarul de stat din cadrul MAI chestorul Florea Oprea, vineri, la Comandamentului pentru inundații convocat la Palatul Victoria LINK
Back to top
Ionica H
Sat Mar 28 2015, 07:03PM
Ionica H
Registered Member #1930

@Pirvu Florin- Si ce concluzie ai tras dupa ce ai vazut documentele? Cine,ce ,cum ?

[ Edited Sat Mar 28 2015, 07:03PM ]
Back to top
palmas
Sat Mar 28 2015, 08:44PM
Registered Member #9956

Klaus wrote ...

Uite ceva ce nu stiam, ca Abraham a fost si pompier candva...

LINK

Cele șapte uniforme ale lui Abraham

La scurt timp după ce a terminat școala de milițieni a ajuns să lucreze pentru Securitate, spun informațiile din presă. „Am lucrat la Serviciul Învățământ din MI. N-am lucrat și n-am avut contact profesional cu ofițerii de Securitate!”, dezminte informația Pavel Abraham. Dar tot el se contrazice când spun că, în viața sa, a avut șapte uniforme. „Am purtat, pe rând, uniforma de milițian, de polițist, de pompier – la Revoluție – de Securitate – când am lucrat la «Personal» la MI, togă de profesor universitar și robă de avocat!”. Sunt doar șase... Poate a uitat-o pe cea de mason.

La revolutie toate armele apartimand MI au fost "imbracate "in uniforme de pompieri!!!

Back to top
AlxFireX
Sun Mar 29 2015, 08:50AM
Registered Member #10139

Se intetesc zvonurile ca in bucuresti se revine 24/72 incepand cu 6 aprilie.Confirma cineva?
Cel putin asa se aude in provincie de pe la colegii de acolo
Back to top
gnono
Sun Mar 29 2015, 09:13AM
Registered Member #10182

[ Edited Mon Jun 18 2018, 09:43AM ]
Back to top
Ardo
Sun Mar 29 2015, 06:27PM
Registered Member #10176

Cum naiba pentru politisti sare presa imediat? LINK . Vai mama noastra .
Back to top
@cip cipri
Sun Mar 29 2015, 08:30PM
Guest
Thanked time in post
La Mures, IS, incepe sa ameninte oamenii care-s cer drepturile.
Intreb si eu...daca se merge la Avocatul Poporului sau te mai documentezi nitel, Citez: de la IS,citire " se destabilizeaza sistemul militar". Oare ii chiar asa, in ce vremuri traim? Sau nu mai da bine pe sticla ???
Regulamentele militare spun: Comandantii reprezinta drepturile subordonatilor, de asta nu avem sindicat, fiindca ne reprezinta Cdt. . Cred ca ii nevoie de manageri adevarati, cu psihologicul la zi.
Back to top
Pârvu Florin
Sun Mar 29 2015, 08:38PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

gnono wrote ...

E adevarat ca in Harghita se lucreaza 24/72?

Nu, nu-i adevărat.

Ardo wrote ...

Cum naiba pentru politisti sare presa imediat? LINK . Vai mama noastra .

Oamenii legii sunt indignați de faptul că permanența pe timpul nopții nu este asigurată prin planificare ci, în caz de urgență, este chemat de acasă politistul care este disponibil. De asemenea, potrivit polițiștilor care activează in cadrul biroului, orele efectuate în scopul serviciului de permanență nu le sunt compensate cu zile libere. Toate aceste aspecte au fost aduse în atețtia reprezentanților Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România.

Potrivit sesizărilor făcute de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, acestora li se refuză acordarea de timp liber în compensarea orelor efectuate în scopul asigurării serviciului de permanență, pe motiv că acestia efectuează orele de permanență la domiciliu. Nemulțumirile polițiștilor au fost adresate sindicatului iar mai apoi inaintate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, Viorica Marincaș.

Sindicaliștii au arătat că inspectoratul de poliție maramureșean are obligația de a asigura continuitatea serviciului polițienesc. Potrivit aceluiași act înaintat conducerii IPJ Maramureș, programul de lucru stabilit la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare nu asigură continuitatea serviciului deoarece polițistii nu sunt planificați pe toată durata celor 24 de ore, astfel că niciun om al legii nu este planificat pentru perioada de timp 24:00- 08:00.

Dacă citești articolul, îți dai seama că sursa jurnalistului o reprezintă chiar polițiștii în cauză, cel mai probabil aceștia căutându-l pe jurnalist ca să-i spună păsul lor.

Mâine, dacă nu ai altceva mai bun de făcut, sună în țara la 20-30 de detasamante, secții și pichete, dă-te jurnalist, spune apoi că ai auzit că sunt nemulțumiri legate de noul program de lucru și că vrei să scri un articol despre asta și întreabă dacă are cineva ceva de spus pe tema asta.

Și să ne împărtășești și nouă rezultatul demersului tău!

[ Edited Sun Mar 29 2015, 10:00PM ]
Back to top
2 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 DANI-EL (29 Mar 2015, 21:36) , bushes (31 Mar 2015, 13:20)
pr3f3ctu
Sun Mar 29 2015, 09:56PM
pr3f3ctu
Registered Member #4388

si la dolj se aude de revenirea la 24/72....cica de pe 5 aprilie! e doar ZVON....sa vedem
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF