Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Rapirea
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
DESTEPTUL
Wed May 28 2008, 09:23AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

La data de 22 mai 2008 a avut loc, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul penal intentat de colonelul (r) Ionel Dragomir fostului director SIE, Gheorghe Fulga, pentru săvîrşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Pîrîtul nu s-a prezentat la proces, fiind reprezentat de un oarecare Vrabie, cunoscut ca avocat de serviciu al SIE. Procesul durează de 2 ani şi jumătate şi a fost tără gănat ca urmare a multiplelor tertipuri invocate în speranţa ca, în final, să fie muşamalizat. La presiunea Palatului Cotroceni şi a SIE, completul de judecată şi procuroarea Laura Pătraşcu au comis abuzuri incalificabile, pe care nici justiţia stalinistă nu le-a săvîrşit. Atitudinea completului de judecată şi a procuroarei Laura Pătraşcu face, încă o dată, dovada că justiţia din România se află sub controlul lui Traian Băsescu. Această Laura Pătraşcu a încercat să suspende procesul, invocînd excepţia de întîrziere a depunerii plîngerii penale, excepţie ce a mai fost judecată o dată, cu aproximativ 1 an în urmă. Reclamantul a amintit că excepţia invocată a mai fost judecată, dar preşedintele completului de judecată, Ioan Griga, contrar prerogativelor sale, nu a luat în seamă precizările reclamantului, nu a solicitat procurorului probe şi, în mod abuziv, a solicitat reclamantului să dovedească, încă o dată, că plîngerea a fost formulată în termen. Întrucît completul de judecată avea pe masă dosarul cauzei, reclamantul a solicitat aducerea acestuia pentru a fi consultat în vederea identificării probelor care atestă introducerea în termen a plîngerii. Abuzurile făţişe ale preşedintelui completului şi ale procurorului de caz au produs rumoare în sala de judecată. Din aceste motive, reclamantul i-a recuzat atît pe preşedintele completului de judecată, cît şi pe procuroarea Laura Pătraşcu. Noi apreciem curajul colonelului Ionel Dragomir, ne solidarizăm cu el şi îl sfătuim să îi acţioneze în instanţă pe preşedintele completului de judecată, Ioan Griga, şi pe procuroarea de caz, Laura Pătraşcu. Sîntem conştienţi că nu-i va fi uşor să se lupte cu o asemenea mafie. Menţionăm că ofiţerul Ionel Dragomir a fost îndepărtat din SIE datorită faptului că are cunoştinţe despre diversiunea „răpirii” celor 3 ziarişti români în Irak, caz în care este implicat şi preşedintele Traian Băsescu. Trecerea în rezervă a colonelului Ionel Dragomir s-a efectuat la ordinul lui Băsescu, pentru a se şterge urmele. Surse din SIE ne-au semnalat că în interiorul instituţiei s-a instalat un regim de forţă şi teroare asupra ofiţerilor consideraţi de generalul Silviu Predoiu sau consiliera sa, Bianca Şerb, ca fiind incomozi şi nealiniaţi politic faţă de PD-L şi Traian Băsescu. S-a ajuns pînă acolo încît ofiţeri remarcabili comportamental şi cu rezultate profesionale foarte bune să fie declaraţi cu afecţiuni neuropsihice şi internaţi cu forţa, pentru a fi îndepărtaţi din instituţie sau să existe motive pentru a le retrage avizul de acces la d ate şi informaţii clasificate. Securitatea comunistă nu practica asemenea metode, care, în lumea democrată, sînt definite ca abuzuri de ordin psihiatric.
Sursa: messengerul...bata'l vina..

[ Edited Wed May 28 2008, 09:27AM ]
Back to top
ex-ad
Wed Aug 06 2008, 10:46PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Tricolorul, nr. 1330, editia din 06.08.2008

Cine l-a făcut scăpat pe Omar Hayssam?

Enigma fugii lui Omar Hayssam din ţară preocupă încă opinia publică din România, iar dezvăluirea modului în care a reuşit să părăsească ţara singurul terorist arab cercetat de organele abilitate ar putea zgudui din temelii întregul nostru sistem antiterorist.
Este inexplicabil cum un suspect de terorism şi de spionaj a ajuns de la o avere de cîteva mii de dolari la peste 100 de milioane în doar cîţiva ani dacă nu ar fi avut sprijin politic, şi nu numai.
Cum a fost posibil ca acest personaj să organizeze răpirea unor jurnalişti în Irak, fără ca aceia care îi urmăreau să nu ştie nimic şi apoi să-şi bată joc de întregul sistem judiciar şi poliţienesc? Şefi importanţi din MIRA şi SRI şi-au dat demisia, dar nu s-a spus nimic despre vinovaţii din eşalonul 2 , cei care l-au scăpat sau l-au făcut scăpat pe terorist. Dacă s-ar fi continuat cu verificările, este imposibil să nu se fi aflat despre filiera de „scoatere” de la Constanţa sau Otopeni, unde există cadre „vechi, de nădejde”, care, deşi au răspunderi şi vinovăţii, nu au fost deranjaţi nici cu o floare.
La Otopeni, spre exemplu, funcţionează de ani buni ca director adjunct pentru probleme de securitate colonelul Ion Săbăreanu, fost ofiţer al trupelor de securitate USLA, care, la momentul actual, are, practic, în mînă toate intrările şi ieşirile din acest obiectiv. Aţi auzit ca acesta să fi răspuns ceva cîn d Omar Hayssam a declarat că a ieşit elegant şi parfumat prin Otopeni? Nici nu veţi auzi, pentru că acesta se teme că va fi deconspirat ca ofiţer de Securitate acoperit într-o instituţie civilă aparţinînd Ministerului Transporturilor, mai ales că pot afla despre el revoluţionarii cu care s-a confruntat în decembrie 1989 la Universitate. De altfel, el chiar provine de la unitatea care trebuia să-l supravegheze pe Omar şi unde comandant este generalul Ion Ştefănuţ.
Anomalia „Săbăreanu” a fost semnalată încă din 2006, cînd, sub titlul „Multe peruci sub pălăria SRI”, dr. Francisc Tobă a dezvăluit că respectivul este detaşat aici de la SRI şi se întreba de ce nimeni nu-l trage la răspundere. Astfel de detaşări - în traducere, misiuni sub acoperire - nu există în ţările civilizate, coloneii acoperiţi sau descoperiţi acţionînd pe aeroporturi din Zimbabwe şi Myanmar, unde, la conducere, sînt dictaturi militare. Există filiere acoperite de acelaşi gen şi la Constanţa sau Giurgiu? Ce părere aveţi? Că, la Otopeni, numai dacă nu vrei nu vezi.

V-am dat acest articol dintr-un singur motiv - uite ca exista unii care ne citesc si ne citeaza cu referiri la articole despre care nici macar noi nu mai tinem minte... s-a amuzat zdravan si colonelul... si cind te gindesti ca informatia legata de Sabareanu a fost prezentata de el doar in treacat ....

oricum, corecti cei de la Tricolorul si le multumim... ziare precum Ziua, Gandul, Evz, Cotidianul, Adevarul si altele n-au binevoit niciodata sa indice sursa cind s-au inspirat cu brio de la noi....
Back to top
DESTEPTUL
Wed Sep 03 2008, 06:25PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Un debriefing vazut prin ochii cui trebuie
Sosirea pe aeroport a întrecut orice aşteptări. Primii au coborat din avion Marie Jeanne Ion si Sorin Miscoci. Show-ul incepuse. Ohanesian mai rezervat a coborat ultimul. Anemia şi zilele petrecute la orizontală în beciul răpitorilor nu i-au dat voie să se deplaseze în voie pe picioare. Odata cu ei au coborat membrii echipelor speciale de la Bagdad, fiecare avand cate doua sau mai multe genti negre de piele in maini. Toti aveau fetele acoperite, insa unii dintre ei au fost recunoscuti.S-a remarcat primadjunctul directorului SRI de mai tarziu, colonelul Florin Coldea. În vârtejul îmbrăţişărilor, s-a putut remarca atitudinea promptă a mamei lui Marie Jeanne. “ Tot nu te potoleşti ?! “, a şuierat ea către odor. A fost de fata toata crema puterii. Preşedintele Băsescu a scurtat intrevederea cu parintii si cu nelipsitul său zâmbet le-a spus : “ Acum sunt invitaţii mei “. Au intrat în hangarul pentru elicoptere. Multa lume , ofiteri, generali, servicii, cunoscuti, necunoscuţi. Mai multe dube SRI de acelasi tip cu girofaruri au plecat în trombă atragand ziariştii după ei. Maşinile s-au dus în toate direcţiile. Ultima masina in care erau si jurnalistii eliberati a plecat dupa ce s-a eliberat aeroportul. Jurnalistii au sta trei zile ascunsi sub nasul presei, intr-o vila in apropierea Casei Presei Libere. Vila apartine Serviciului Roman de Informatii si a gazduit numeroase personalitati aflate in vizita in Romania. Initial, fusese construita pentru Alexandru Draghici, nefastul ministru de interne al Romaniei din perioada dejista. Acesta nu a apucat sa mai stea in vila. Încă de la început era foarte clar că jurnalistii nu reprezentă nici un pericol epidemiologic sau de altă natură. Altfel nu ar fi stat in apropierea preşedintelui, oficialilor, părinţilor. Vila era deosebit de frumoasa, cu o curte imensa strajuita de jur imprejur de copaci inalti. Camerele luxoase, bai, camari, living room , mese cu mozaic pictat de o frumusete aparte. Casa pazita 24 de ore din 24 de ofiteri SRI a gazduit de-a lungul vremii, personalitati de rang inalt, premieri si presedinti de state. Scara interioara uriasa ducea de la apartamente, jos intr-un urias living. Acolo au fost organizate audierile ziaristilor. Camere cu usi mari din lemn. Inr-una din camere era sala de mese. La masa serveau tot ofiteri SRI.

Doctori si procurori

Vila era pazita strasnic de cohorte de ofiteri de securitate. Pe holuri si in jurul cladirii erau permanent echipe de baieti bine facuti, imbracati la costum. Jurnalistii aveau posibilitatea sa se plimbe in toata casa, afara,insa nu aveau voie sa treaca de firul rosu invizibil. Prin gradina s-au plimbat numai insotiti de seful clinicii SRI, Agrippa, colonelul Cristian Celea sau impreuna cu presedintele tarii. In gradina erau dou caprioare si un caine ciobanesc. Comportamentul autoritatilor a fost exemplar. Fiecare din ziaristi a fost audiat separat de o echipa formata dintr-un procuror si un psiholog SRI. Toti tineri in jurul varstei de 30 de ani, toti raportau presedintelui Traian Basescu. In fiecare zi era prezent la vila actualul prim-adjunct SRI Florin Coldea. S-au luat ziaristilor un prim set de declaratii semnate de audiat si procuror, care nu trebuiau sa para la dosar. Cel putin asa li s-a promis ziaristilor. Mai tarziu, la audierile de la Parchetul General, procurorul Nastasiu Ciprian jongla linistit cu aceste declaratii. O cohorta de medici le-au facut jurnalistilor analize complete. Nu s-au facut profile psihologice. Jurnalistii au primit la plecare o mica parte din analizele facute de medici. Se vedea ca lipseau un numar important de pagini din listarea computerizata. Satul de scormoneala in creierii sai, Ohanesian i-a spus psihologului : ” Vrei sa stii ce este in capul meu ? du-te si citeste ce am scris in februarie – martie 2005 !” Psihologul s-a dus, a citit si cand s-a intors i-a spus jurnalistului : „ Dumitale iti lipseste instinctul de conservare ! Acolo este opera unui intreg serviciu de informatii”.

Intalnirea cu francezii

Disperati de lipsa rezultatelor si a faptului ca romanii si-au scos oamenii inaintea lor, francezii au hotarat sa-si calce pe orgoliu si sa stea de vorba cu cei trei jurnalisti. Mai intai a venit un consilier al presedintelui Chirac, care i-a tratat pe romani de la inaltime. Stia el ce stia. Din pacate orgoliul lor n-are leac. Decisi sa o scoata pe Aubenais din captivitate, francezii au mai trimis doi membrii ai serviciilor secrete sa culeaga date de la jurnalisti. Acestia le-au dat tot ce stiau informatii si scheme si i-au rugat pe francezi sa stea de vorba cu cel ce a negociat pentru ei. Mai precis cu generalul SIE Octavian Harseu. Cei doi francezi pareau mai degraba deranjati de faptul ca trebuia sa ceara date de la romani.

Vizitele presedintelui Basescu

Presedintele Traian Basescu i-a vizitat pe jurnalisti in fiecare seara. Tot ce spuneau acestia ziua procurorilor si psihologilor, seara auzeau in gura presedintelui. Radu Tmofte, seful SRI ajungea cu cel putin 10 minute inaintea presedintelui. Cum il gaseau la usa, jurnalistii stiau ca trebuie sa pice si Basescu. La masa serveau doar ofiteri SRI. De obicei, ofiterii nu stateau de vorba cu ziaristii. Erau o gramada pe toate holurile. Toti la costum. Era o atmosfera de detentie de lux. Marie Jeanne i-a spus presedintelui ca se teme de legatura tatalui ei, Ion Vasile cu Omar Hayssam. Miscoci nu comenta prea multe, nu inceta cu mutumirile. Ohanesian a asteptat pana in ultima seara. In a doua seara, Basescu a vrut sa-i duca pe ziaristi la Golden Blitz, mai ales ca spunea el „ nu este mai departe de locul acesta”. I-a fost frica de presa. Ohanesian l-a intrebat pe presedinte de ce l-a trimis tocmai pe generalul Isac Adrian sa ii elibereze. Mai putea el sa scrie acum de abuzurile SIE ? N-avea de unde sastie de prietenia veche de la Anvers dintre Isac Adrian si Basescu. Basescu i-a spus deasemenea ziaristului ca a semnat personal intrarea agentiei JICA ( Japan International Cooperation Agency ) in Romania, pe timpul cat a fost ministrul transporturilor. O agentie ticsita cu spioni pro-moscoviti. „ Si noi avem spionii nostri in afara”, i-a spus el ziaristului, iar Zona Libera a Portului Constanta n-ar fi tocmai un obiectiv startegic. Ohanesian a ramas stupefiat. Basescu le-a propus celor trei sa stea la odihna, la un prieten de-al lui, la o cabana in Austria. Cei trei au refuzat, mai ales Marie Jeanne, care a spus ca sunt invitati la prietenul ei Albano Power in Italia.Ca sa mai detensioneze atmosfera, Basescu facea deseori glume. L-a intrebat pe ofiterul cu aliura de Van Damme, care ii servea la masa – Tu ce esti ofiter ? HAHAHA! Adu-mi o placinta cu branza.Timofte si-a manifestat interesul retinut pentru Ohanesian, cel care zguduise binisor serviciile in februarie-martie cu articolele sale. In rest a fost tacut.

Intr-un moment de sinceritate dubioasa, Basescu le-a dat de inteles ziaristilor ca armata romana ar fi facut ceva acte de caritate in schimbul eliberarii lor. Cu putin timp inainte, unul din ofiterii participanti la eliberare, din proprie initiativa, inaintase in soapta cifra de 9-12 milioane dolari. Totul parea o intoxicare. Basescu a tinut sa spulbere orice indoiala – “ Stiti cine v-a eliberat ? S-a intalnit Securitatea lui Ceausescu cu Securitatea lui Saddam. In ultima seara, satul de gargara, Basescu a luat taurul de coarne si a intrebat : „ Mai copii, ce vreti voi de la mine ?”. Atunci Marie Jeanne l-a intrebat pe Presedinte daca nu ii ia si pe ei ziaristii, la el ( in echipa de la Cotroceni ). In ultima seara, Ohanesian s-a plimbat cinci minute cu presedinte prin gradina vilei. I-a spus ca in lipsa unor masuri drastice, lupta anticoruptie nu valoreaza doi bani gauriti. Trebuie gasita o solutie ca serviciile sa fie mai transparente pe domeniile coruptie institutionalizata si criminalitate economico-financiara. Altfel, responsabilitatea ramane suspendata intre servicii care au raportat coruptia sau nu si beneficiarii, de obicei procurorii care se ocupa de dosare sau nu. Nu stim pe cine sa tragem la raspundere fiind ca serviciile sunt mute, nu spun cine sunt beneficiarii notelor informative. Ca si serviciile secrete, presedintele i-a oferit un compromis. Sa fie informat preferential cand are nevoie intr-un dosar sensibil. Ohanesian a sesizat pericolul si a refuzat. A dorit ca totul sa fie legalizat. El nu ceruse favoruri. Presedintele i-a spus ca va reflecta si vor sta de vorba. Ohanesian i-a spus de pericolul Munaf. A dorit ca presedintele sa afle ca stie despre relatia Ion Vasile si Omar Hayssam. Sesizase aranjamentul. Presedintele i-a raspuns : „ Stiu, stiu. Si lui Marie Jeanne ii este frica de asta”.

Saftoiaca a venit in ultima zi la vila. A avut mai mult un rol decorativ.
Back to top
Roxana I
Wed Sep 03 2008, 06:31PM
Registered Member #238

Articolul asta seamana atat de mult cu cele scrise de Ohanesian pt ,,Zona interzisa,,.Bai,D...ai baut apa dupa Ovidiu Ohanesian?
Back to top
DESTEPTUL
Thu Sep 04 2008, 06:43PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Nu, dar el dupa mine...e posibil
Back to top
reallifehunter
Sun Jan 04 2009, 06:20AM
Registered Member #1322

Salut distinsa comunitate si trec la subiect,f rapid.
Am avut un imobil inchiriat unei firme cu patron turc cu sediul in Brasov,o vila mai precis.Aceasta firma era actionara si colabora cu una din firmele lui Omar Haissam,avandu-i ca si chiriasi aproape 2 ani stiu f bine ce spun,miam reparat si masina la un service de al lui Omar,prin interventia chiriasilor mei.
Nu mi s-a platit chiria timp de un an de zile,ultimul in care au stat in vila mea apoi,incepand somatiile si amenintarile cu proces penal,firma a disparut,reaparand sub o conducere noua,revanduta.
M-am adresat firmei de recuperari creanta Urban si Asociatii care dupa procese care au durat realmente aproape 4 ani,au reusit sa obtina o hotarare irevocabila de executare silita.
M-am dus la executorul judecatoresc sa execut firma datoare mie,respectiv Hotec Rom.
Intamplator se suprapune cu perioada fugii lui Omar h si a eliberarii ostaticilor.
Care credeti ca este supriza?Firma satelit Hotec,cu active in banca cunoscute de mine de sute de mii euro nu mai are nici un ban in cont,in nici un cont in nici o banca,doar conturi goale.Executare imposibila deci.Administratorul initial disparut si el,firma este vanduta altcuiva care eventual va raspunde solidar pt recuperarea prejudiciului meu,in speta 6500+penalitati euro.
Fara sa vreau sa fac nici un lobby pro-cauzei mele de a-mi recupera banii(m-am obisnuit cu ideea ca sunt pierduti),vreau doar sa va ofer o informatie f simpla venita de la cineva care nu are nici o legatura cu jocurile politice sau sri etc si anume simplul fapt ca banii lui Haissam au fost scosi din banci dupa fuga sa prin metode care ma depasesc,cat si din conturile firmelor satelit.
Acum o speculatie f simpla,dupa 20 de ani inca ne mai teme sa spunem lucrurilor pe nume si ne tot invartim in jurul cozii:
Invoiala e simpla:plec din tara si-mi aduceti banii"cica rascumparare" sau nu va mai vedeti jurnalistii si va compromiteti si imaginea de a nu fi fost in stare sa-i eliberati.
Nu va mai faceti chiar sange rau,erau banii lui Omar cei platiti rascumparare,nu neaparat ai "boborului".
Pt cine are timp si curiozitate de facut sapaturi,contactati Urban si Asociatii,procesul contra Hotec Rom si ve veti convinge de veridicitatea spuselor mele.
Dar nu garantez ca domnul Urban Iulian ,directorul acestei firme de recuperari creante va mai reusi sa-si pastreze calmul si "disponibilitatea pasnica" abordarii acestui subiect
Dupa 4 ani de procese si bani investiti de dansul(eu nu am platit nimic,urmand sa platesc la final din suma recuperata un procent de 40%parca),cand in sfarsit obtine o hotarare definitiva cu titlu executoriu,gaseste toate conturile goale si nimic de executat...ce ghinion pe saracul om sa prinda exact "Haisamiada".
Povestioara de mai sus este doar o mica farama din ceva mult mai mare.Eu doar am spus-o pt ca stiu ce stiu si mai stiu ca sus sunt aceeasi oameni de dinainte cu odraslele lor,cu alte haine.
Si acum ceva mai putin de jumatate gluma...un sniper ceva prin preajma cu mentalitatea tip "Zorro"?

Back to top
ex-ad
Mon Nov 16 2009, 06:06PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Contele nostru a deschis un topic nou intitulat Intoxicarea prezidentialelor. Am mutat aici replica de deschidere si ii multumesc contelui pentru intelegere.

Contele Mon Nov 16 2009, 12:24PM
Cu ingaduinta domniilor voastre, sunt in posesia unei marturii autentice a lui Omar Hayssam, care a indicat numele "Profesorului" mereu vehiculat in mass-media si nu numai, care NU ESTE Traian Basescu.
Lansarea de carte de astazi la Realitatea TV este o intoxicare, acuzatii fara acoperire pentru a ingropa definitiv subiectul disparitiei Omar Hayssam si calificarea lui Traian Basescu ca vinovat.
Cu consideratie Contele.

[ Edited Mon Nov 16 2009, 06:08PM ]
Back to top
ex-ad
Mon Nov 16 2009, 06:08PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Acu', conte, da-ne si detalii... pina la urma, cine zici ca-i Profesorul?
Back to top
ex-ad
Mon Nov 16 2009, 07:18PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

LINK

Victor Gaetan, personaj care, din 1996, apare sporadic în campanii electorale din România

Apariţia lui Victor Gaetan în contextul unui scandal care are loc în plină campanie electorală prezidenţială şi care este legat de unul dintre principalii competitori nu este o situaţie singulară, numele său fiind vehiculat şi în campania din 1996, dar şi în 2004.

În octombrie 1996, publicistul româno-american Victor Gaetan, alături de soţia sa, jurnalista Eleanor Kenelly, au acuzat autorităţile de la Bucureşti că au cheltuit nejustificat milioane de lei pe contracte dubioase şi dezavantajoase încheiate cu firme de promotion din SUA. Acuzaţiile erau formulate în plină campanie electorală, parlamentară şi prezidenţială. Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei a respins, la acea dată, acuzaţiile, afirmând că sumele cheltuite nu au fost "nejustificate", ci au vizat "informarea corectă şi completă a Administraţiei, Congresului şi mijloacelor de informare în masă din Statele Unite".

În 16 februarie 2004, Victor Gaetan era prezentat opiniei publice din România în calitate de coordonator al campaniei prezidenţiale a Liei Roberts. O lună mai târziu, Lia Roberts anunţa că a renunţat la serviciile acestuia, după ce a aflat din presă că, în anii '80, Eugen Ionesco îl atenţiona, printr-o scrisoare, pe Mircea Eliade de suspiciunea sa că Gaetan ar fi lucrător al Securităţii de la Bucureşti. Scrisoarea a fost făcută publică de Ioan T. Morar, care a fost dat în judecată de Gaetan şi a pierdut procesul. Ulterior, Morar s-a adresat CEDO.

Numele lui Gaetan a mai fost vehiculat şi în scandalul Cathedral Plaza, el fiind şi audiat, în 2006, în Comisia senatorială de anchetă pe acest subiect. Tot atunci, cotidianul Ziua relata că lui Gaetan i-a fost spartă maşina, fiindu-i furate documente care au rezultat în urma propriei anchete jurnalistice în cazul Cathedral Plaza.

Victor Alexandru Gaetan s-a căsătorit, în 1989, la Washington, cu Eleanor Bride Kennelly. Mama acesteia era membră a Camerei Reprezentanţilor din partea primului district al statului Connecticut încă din 1982. Tatăl Eleanorei Kennelly era avocat, partener în casa de avocatură Case, Kennelly & Klebanoff. Ambii păriţi ai soţiei lui Gaetan au fost membri ai Partidului Democrat din SUA. Eleanor Bride Kennelly a absolvit Universitatea Yale şi era, la momentul când s-a căsătorit cu Gaetan, director pentru servicii de alimentaţie la compania AFL-CIO din Washington. Bunicul acesteia, John M. Bailey, fusese, între 1961 şi 1968, preşedinte al Comitetului Naţional Democrat.

Gaetan, absolvent al Universităţii Sorbona, specializat în drept şi diplomaţie, era, la momentul la care s-a căsătorit, proprietar al Alex Gallery din Washington şi editor al Washington Arts magazine.
Back to top
Contele
Mon Nov 16 2009, 08:23PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

ex-ad wrote ...

Contele nostru a deschis un topic nou intitulat Intoxicarea prezidentialelor. Am mutat aici replica de deschidere si ii multumesc contelui pentru intelegere.

Contele Mon Nov 16 2009, 12:24PM
Cu ingaduinta domniilor voastre, sunt in posesia unei marturii autentice a lui Omar Hayssam, care a indicat numele "Profesorului" mereu vehiculat in mass-media si nu numai, care NU ESTE Traian Basescu.
Lansarea de carte de astazi la Realitatea TV este o intoxicare, acuzatii fara acoperire pentru a ingropa definitiv subiectul disparitiei Omar Hayssam si calificarea lui Traian Basescu ca vinovat.
Cu consideratie Contele.

- Asa cum cunoasteti porecla "Profesorul" a aparut la un anumit moment. Consider nedrept ca unii, chiar din preajma acestuia incearca cu disperare sa o atribuie sefului statului.
- In realitate Profesorul este o alta persoana publica.
- Marturia lui Omar Hayssam este necenzurata, contine si alte date si nume necunoscute de publicul larg, si socotesc faptul ca dezvaluirea numelui Profesorului va avea consecinte grave pentru Profesorul insusi dar si pentru altii.
Cu consideratie Contele
Back to top
ex-ad
Mon Nov 16 2009, 08:27PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

conte, pe site-ul APSF este suficient loc pentru a publica aceasta inregistrarea... daca exista...
Back to top
msimula
Tue Nov 17 2009, 11:32AM
Registered Member #2287

Caile Domnului sunt nebanuite, ale "profesorului" sunt batatorite ...
Back to top
ronin
Tue Nov 17 2009, 01:29PM
Registered Member #70

Da msimula, asa este...

In familia formata din Peter Imre si Marina Melescanu, fiica liberalului Teodor Melescanu, se asteapta barza. Cel putin asta pare sa reiasa dintr-un drum recent pe care l-a facut omul de afaceri la o farmacie, de unde ar fi cumparat, titreaza "Cancan", medicamente, printre care si un produs impotriva greturilor, destinat femeilor insarcinate. Mai mult, potrivit tabloidului citat, inainte de a ajunge acasa, Imre s-a oprit la o florarie de unde a cumparat un buchet de trandafiri. (Z.O.) (03 noiembrie 2009 ora 17:29:57)..
Back to top
grapsha
Tue Nov 17 2009, 01:40PM
Registered Member #2015

perseverent, ronin. lol.
Back to top
ronin
Tue Nov 17 2009, 01:47PM
Registered Member #70

Da, te inteleg.
Atunci cand vorbim de "rapire", ne gandim automat la seful statului.
Dar daca actiunea avea tocmai rolul de a compromite seful ?!
"Noroc" ca seful a spus clar ca "informatiile" loiale Romaniei stiu cine este "profesorul".

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF