Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Mass-media

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] "presa" din Romania
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
spk
Thu Feb 19 2009, 07:47PM
primum non nocere

Registered Member #537

daca as fi un smecher in armata sau in academie as da ziarul in judecata
Back to top
renee
Thu Feb 19 2009, 07:51PM
Registered Member #1369

Apropos, daca te duci pe linkul postat de tine zilele trecute, ai sa constati ca poza nu mai este acolo... Si pe ziar dar si pe aia care sifoneaza tot felul de informatii halucinante presei...
Back to top
truepride
Thu Feb 19 2009, 07:52PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Numai asa teoretic poti sa ii inveti minte pe tembelii astia. Pe de alta parte, dupa ce castigi procesul, sa vezi ce titluri o sa gasesti in toate ziarele, toate avand numitor comun: sa dam cu noroi in armata.
Nu sunt fan base dar mai are omu dreptate cateodata, mai ales la chestiunea cu "tonomatele"

P.S. Libertatea este o mizerie de ziar, il cumpar doar cand ma grabesc si este coada la hartie igienica....

[ Edited Thu Feb 19 2009, 08:05PM ]
Back to top
spk
Thu Feb 19 2009, 07:52PM
primum non nocere

Registered Member #537

logic, asta e motivul pt care ex-ad ne-a rugat pe toti sa nu postam doar linku ci si informatiile din el, tocmai pt ca "dispar"

sunt interesante comentariile atasate articolului(vreo 500, cam cati studenti sunt in ATM) sunt curios ce vor face parintii acelor studenti (fata din poza e hotarata sa arda "ziarul" in judecata)

[ Edited Thu Feb 19 2009, 07:57PM ]
Back to top
truepride
Fri Feb 20 2009, 06:32PM

Registered Member #996

Am uitat sa va spun:
1.Poza a fost luata de catre cei de la libertatea cu sau fara vreo aprobare? Daca nu... drepturi de autor.
2.Mentiunea sursei ceva? Observ ca nimic.
3.Lezarea imaginii unei persoane/ institutii ce nu a avut legatura cu evenimentele prezentate in articol.

Mergeti la un avocat...rapid si ca persoane fizice nu trebuie neaparat institutia sa reactioneze(ca doar pana se trezesc institutile...)
Cineva trebuie sa-i puna la punct pe nesimtitii astia...

[ Edited Fri Feb 20 2009, 06:32PM ]
Back to top
AKM
Fri Feb 20 2009, 08:04PM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

Eu am ce am cu presa de ani buni de zile. Nu citesc ziarele, rareori ma uit la televizor, nu inghit ce mi se da. Presa incearca sa conditioneze poporul, ii exploateaza apetitul pentru prostie... Ete, mai sunt unii de nu vor dom'le, nu vor nici d-ai dracu' sa se conformeze, asta e...
Back to top
truepride
Sat Feb 21 2009, 01:03PM

Registered Member #996

Da AKM, in alte vremuri eram numiti disidenti... Propaganda inca functioneaza, dezinformarea este arma suprema... pt cine stie sa o foloseasca.
Back to top
Witt
Sat Feb 21 2009, 01:12PM
Witt
Registered Member #168

LINK
Un interviu al lui Mahmoud Ahmadinejad pentru Der Spiegel, in care comenta pe marginea Holocaustului. Observati atitudinea reporterlui.
Back to top
Altair
Sat Feb 21 2009, 05:16PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

LINK
Deci revin,dupa cum am promis.
Intrebati orice soldat care a trecut pe la B1 daca a vazut macar un costum ignifug sau o trusa de prim ajutor.Va va raspunde ca nu.De unde dracu sa le mai si care in ranita? Partea cu salaru e haioasa de-a dreptu. Salarul net al unui soldat e de aproximativ 540 de lei cu tot cu sporuri,adica sub salarul minim pe economie.Se mai adauga norma de hrana,care este de 740 de lei si din care se retin 8 lei pt fiecare zi lucrata in care soldatul e alocat la drepturi.Sa ne arate si noua un fluturas de salar pe care scrie 1200 de lei.Asadar sa ne lase domnii ziaristi care mananca [cenzurat] cu lopata,ca scriu numai tampenii.Instructie nu se face,bani nu se primesc cu nemiluita.
Singura parte care o cred,este cea legata de efortul depus.Si asta datorita Plt. Predoi,pe care l-am cunoscut si despre care pot spune ca e singurul militar care isi face treaba cu adevarat prin batalionul ala.Si daca individul a vazut instructie pe bune pe acolo,atunci aia a fost singura zi cand s-a facut.
Back to top
Witt
Sat Feb 21 2009, 06:57PM
Witt
Registered Member #168

Eu am observat, cel putin la noi, că în aproape toate activităţile, începând de la medic la camera de gardă şi terminând cu forţe speciale, totul pare incredibil de greu, realizabil doar de o anumită parte a o societăţii, un fel de elită, atunci când privesc persoane din exterior, fie ei aspiranţi fie reporteri sau mai ştiu eu ce.
Oricum, nici eu nu cred mai nimic din articol.... instrucţie 8 pe zi... Poate dacă intră şi curaţatul de bocanci.
Back to top
chimistul
Thu Feb 26 2009, 07:44PM
Registered Member #1234

Dati-mi voie sa votez si eu - NU - hotarat . Ma bucur foarte mult ca sunt si oameni care se comporta la fel ca mine, dar pacat ca suntem cam putini,iar cei tineri cu mici exceptii sunt foarte usor de manevrat din toate punctele de vedere.Apropo nici eu nu ma mai uit de mult la toate prostiile de la tv.
Back to top
Witt
Sat Mar 07 2009, 09:21AM
Witt
Registered Member #168

Uite presa de la noi:

Anchetă internă la Unitatea Militară Alexandru Ioan Cuza din Focşani. Un memory stick ce conţinea documente a dispărut. Incidentul are loc la câteva zile după scandalul declanşat de arestarea subofiţerului român Floricel Achim, sub acuzaţia de trădare, şi a bulgarului Petăr Zikulov, acuzat de spionaj.

Memory stick-ul aparţinea unui ofiţer de la Brigada 8 Artilerie Mixtă din Focşani şi era folosit pentru păstrarea informaţiilor de serviciu. Absenţa acestuia a fost constatată cu ocazia unei verificări ce a decurs în urma scandalului de spionaj în care a fost implicat subofiţerul Achim Floricel.

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale dau asigurări că pe dispozitiv nu s-ar afla documente secrete.

"E vorba de un incident minor, care este cercetat printr-o anchetă internă. Memory stick-ul nu conţinea informaţii clasificate ci doar date de nivel nesecret", a declarat Constantin Spînu, purtător de cuvânt MAPN.

Ofiţerul responsabil de dispariţia memory-stick-ului va fi sancţionat administrativ.

Antena 3 LINK

Stickul cu fotografii de grup ale unitatii.
Back to top
dorobant
Sat Mar 07 2009, 06:32PM

Registered Member #457

Din pacate in MApN se mai vede acel "cine nu e cu noi e impotriva noastra" indus si introdus de politrucii anilor '50. Pentru orice nasolie a unui militar este tras la raspundere comandantul, pentru orice lipsa de armament se inventariaza tot ministerul, pentru orice scapare de informatie se inventariaza suportii de informatie si exemplele pot continua spre sute ...
Cat despre presa, nu are rost ... o informatie daca nu e reala, corecta si la timp furnizata atat celor care au nevoie de ea cat si publicului, determina reactii exagerate si comentarii aberante.
Cei din media ar face orice pentru rating si asta din 2 motive, primul ca habar nu au cum se verifica o stire de senzatie, si al doilea, ca in goana dupa senzational nu verifica informatia. Au ajuns anumite emisiuni de-a dreptul macabre, cui folosesc oare ?
Back to top
spk
Sat Mar 07 2009, 06:37PM
primum non nocere

Registered Member #537

cui? celor care vand informatia, totusi presa e o afacere
Back to top
truepride
Mon May 17 2010, 06:35PM

Registered Member #996

LINK

"Statul cheltuieşte patru miliarde de euro cu bugetarii din Apărare

Aproape 40% din fondul public de salarii intră în buzunarele angajaţilor din siguranţă publică şi apărare, scrie Ziarul Financiar. Aproximativ 4 miliarde de euro reprezintă cheltuielile anuale ale statului cu aceşti bugetari.
260.000 de bugetari lucrează în siguranţă publică şi apărare

Circa 260.000 de persoane lucrează în sistemul de apărare şi siguranţă publică. În negocierile privind reducerea salariilor în sistemul bugetar apar pentru prima dată defalcări privind structura pe salarii şi pe instituţii. Problema este că între datele Ministerului de Finanţe, care spun că există 1,36 milioane de bugetari, şi cele de la Institutul de Statistică, ce numără doar 1,1 milioane bugetari, există o diferenţă de 260.000 de salariaţi despre ale căror salarii nu se ştie nimic.

Astfel, s-a constatat că unul din cinci bugetari lucrează în ordine publică şi siguranţă naţională. În 2010, cheltuielile totale pentru plata bugetarilor se ridică la 10,7 miliarde de euro. Suma prevăzută pentru cei 1,1 milioane de bugetari civili, este de 6,7 miliarde de euro. Diferenţa ajunge la bugetarii din sistemele speciale.

Cele 4 miliarde de euro înseamnă cheltuieli lunare de 330 milioane de euro, adică un venit mediu net de circa 2.700 de lei pentru fiecare din aceşti 260.000 de angajaţi speciali."

sursa: realitatea.net - desi dupa "profesionalismul" lor, daca ei nu au auzit de drepturi de autor nici noi nu ar trebui sa auzim.

Mare atentie dragi semperisti, va rog sa observati cu cata maiestrie cineva conduce o campanie de invrajbire a categoriilor sociale impotriva uneia singure: MILITARI, numai ei au pensii nesimite, altii nu, numai ei primesc salarii nesimitite, altii nu.

[ Edited Mon May 17 2010, 09:08PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF