Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Adio ACVILA? Ramai!
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Fri Mar 13 2009, 10:48PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

La cererea membrilor deschid un topic separat, dedicat acestui subiect.

reiau toate replicile postate in topicul "gspi acvila - lamuriri" legate de subiect si va invit sa comentati mai departe aici.

inainte de asta, insa, se cuvine sa va informez ca TOATE cadrele Acvila au inaintat rapoarte de mutare, acestea urmind a fi inaintate ministrului.

batranu

Fratii mei,

Inca odata s-a dovedit ca in Romania primeaza interesele politice in fata nevoilor curente si concrete. Atunci cand distrugi in 5 minute ceea ce s-a construit cu sudoare si sacrificiu in 6 ani, nu meriti respect. Atunci cand ai un copil pe care l-ai crescut, l-ai educat, l-ai facut olimpic si il dai spre adoptie unei familii de tigani, fara nicio remuscare, nu meriti sa privesti in ochi acel copil.
Ati inteles bine: ACVILA TRECE LA JANDARMI. Orgoliile unora sunt satisfacute, mai ales ca iau de-a gata ceea ce unii au construit de-a lungul timpului.
Oameni buni, cum credeti ca se simte un om care 6 ani a scos bani din buzunar ca sa isi asigure o pregatire care tinde catre perfectiune. Cum se simte un om care venea la serviciu din placere si mai avea restante la concediu, numai din motivul ca nu a simtit nevoia sa se odihneasca, iar acum e pe cale sa cada in groapa cu lei.
Poate sunt patimas. Recunosc. Dar durerea e prea mare.
Domnilor si doamnelor, totul s-a facut pe la spate. Am aflat despre miscare in ultima zi, cu doua ore inainte de a se intra in sedinta CSAT. Si atunci datorita faptului ca inca sunt oameni care apreciaza un lucru bine facut si care ne-au iubit si apreciat.
Vorbele sunt de prisos si nu le mai gasesc. Nu imi pare rau de dedicarea pe care am acordat-o meseriei. Am facut-o din proprie vointa si pentru ceva ce a meritat atata cat a fost. Nu cred ca voi mai putea sa investesc atata suflet pentru ceva in viitor, dar sper ca da. Oricum, voi fi mult mai circumspect si, poate mai precaut.
Incepand de azi ACVILA a murit, dar spiritul ei va trai prin noi si, poate intr-o zi, vom putea sa miscam elefantii din locurile lor si sa-i trimitem catre cimitirele unde le e locul. Poate intr-o zi in acest sistem se va putea promova pe merite si nu pe baza nepotismelor si al intereselor politice.
ACVILA TE VOM IUBI MEREU SI NU TE VOM UITA NICIODATA!

pui_mic

man...pe bune???..imi dau seama ce-i in sufletul vostru....si ma mai gandesc...dc ce nu v-au trecut la politie...
oricum...capu sus....ca aveti cu ce!!

monyka21

nu pot sa cred ca se intampla asa ceva...eu nu fac parte din sistem insa am admirat intotdeauna acesti oameni...ma refer la toti cei care fac parte din ACVILA...au fost, sunt si vor ramane mereu in sufletul meu...sunt CEI MAI BUNI...nimeni nu o sa ajunga vreodata sa faca ce au facut acesti oameni...ei nu vor disparea din sufletele celor care i-au sustinut si ii vor sustine...
imi pare rau ca s-a ajuns ca altii sa-si bata joc de munca lor, de tot ceea ce au cladit in toti acesti ani, de noptile nedormite, de zilele incarcate de antrenamente, de clipele in care plecau in misiuni si isi puneau viata in pericol pentru linistea noastra, etc...nimeni nu o sa ajunga vreodata la nivelul lor de pregatire......sunt atat de suparata incat nu-mi mai gasesc cuvintele...
ma doare ca traiesc intr-o astfel de tara unde cei de sus fac legile si tot ceea ce fac doar in favoarea lor...
...iar baietilor de la ACVILA le doresc multa bafta si sa nu uite ca EI vor ramane intotdeauna PRIMII...iar pentru mine vor ramane ACVILA
Toata stima si respectul pentru CEI MAI BUNI
BRAVO ACVILA !!!!
SWAT4EVER (nu va lasati intimidati, intrati pe noul drum cu fruntea sus si aratati-le tuturor cine sunteti voi)

SAS

Batrane, pe youtube erau nişte filmuleţe cu voi. E, în commenturile alea, se porcăiau unii, care înclin să cred că ştiau ce vorbesc. Şi tot râdeau (acu câteva luni) de cum se va desfiinţa GSPI. Mare, mare greşeală!
Când am întrebat pe cineva care a fost la voi, mi-a zis câ e un zvon care circulă de când v-aţi înfiinţat.

Azumix

Offfffff Uzi imi pare rau pentru tine .

Mr.Z

Situatia din romania (nu merita sa scriu cu R) a devenit insuportabila, nuse mai poate acest lucru!!Daca o sa mai toleram asemenea abuzuri o sa ne trezim k idiotii aia o sa desfiinteze si politia!!Imi pare rau pentru cei care au lucrat in Acvila, nu deznadajduiti pentru ca Dumnezeu este mare!!

Altair

un mastodont ca jandarmeria nu poate asigura conditiile de care are nevoie o unitate mica,flexibila de elita.pana la urma ne-a reusit din nou lucrul la care ne pricepem cel mai bine: ii tragem inapoi in [cenzurat] pe cei care scot capul.RUSINE! din pacate maharii sistemului nici macar nu cunosc acest cuvant.nu stiu ce sa mai spun.am o greata profunda,si nu stiu unde se termina supararea pt aceasta CRIMA comisa de mai,si unde incepe cea pe care o simt pt batranu si baietii de la ACVILA,care practic au dat viata unui grup unde multi oameni mai mult sau mai putin valorosi aspirau sa ajunga.Dina pacate orice lucru bun nu e romanesc,si orice lucru care nu e romanesc trebuie distrus.Concluzia este clara pt toti...

jefferson

In acest sistem nu o sa apucam noi vremurile cand se va promova pe merite! Au grija unii care toata viata lor nu au stiut decat sa distruga ce altii au cladit cu sacrificii, nu au stiut decat sa ravneasca la ce nu este al lor. Oricum a fost frumos. Viata a fost ACVILA. ACVILA a murit.Viata dupa moarte nu exista.

arcan

spunea cineva ca acest forum este citit de catre persoane influente si cu putere decizionala.acum am dovada ca nu e asa.suntem cantitatea neglijabila.turma.0.cainii latra caravana trece.
acum invidiez ungurii(AIA DIN UNGARIA)care au avut singe in boase si cind nemernicul de politician a recunoscut ca a mintit au aratat ca exista opinie publica .a doua oara ala nu o sa mai minta asa usor.
din pacate noi avem mentalitate de iobagi si cu cit suntem mai loviti cu atat plecam mai tare capul.mi-e scirba.
sa faci asemenea monstruozitate e absolut inadmisibil.
bine ca bagam fonduri in politii fanteziste , comunitare , si locale.acolo sunt bani.

monyka21

Asa cum acvila este o pasare luptatoare, asa sunt si baietii de la ACVILA...vor lupta si vor castiga...acvilei ii place libertatea deci nici ei nu vor ramane inchisi pentru ca asa vor altii...altii care nu au stiut decat sa duca tara asta intr-un haos de nedescris...eu am avut incredere in acesti baieti minunati si voi avea si de acum incolo...ACVILA NU A MURIT SI NU VA MURI NICIODATA !!!!!!

Kuji In

Sunt de acord, Jandarmeria nu va lasa Acvila libera, pacat ca in loc sa invatam ceva din mobilitatea Ei am pteferat sa gasim o modalitate sa o punem in lanturi, sper ca nu ptr multa vreme. Imi pare rau ca am mers pe principiul daca tu poti da pe mine nu ma duce capu, atunci sa nu mai poti nici tu .

monyka21

Cu credinta in suflet si cu o echipa ca Acvila se va putea...am incredere si stiu ca vor reusi sa treaca peste tot...

AKM

Imi pare rau Jandarmeria va distruge Acvila... Dar asta se vrea - cretinizarea totala ! CARNATILOR !!! VRETI SA PLECE TOATA LUMEA CAPUL ??? NU PREA CRED -intotdeauna vor exista oameni care sa gandeasca ! Da, sunt jandarm si cred ca voi pe sus pe-acolo sunteti o adunatura de cretini ! Si vreti sa cretinizati si Acvila, d-aia o bagati in Jandarmerie !
Imi pare rau, Batrane Pentru voi toti, dar lasa ca sunteti baieti destepti, sunt convins ca va veti descurca, nu plecati capul jos, jigodiile astea nu merita.

jefferson

Uitati si Ordonanta criminala
Ordonanţă de urgenţă nr. 20 din 11/03/2009 (Ordonanţă de urgenţă 20/2009)
pentru modificarea art. 13 alin. (2) şi (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi pentru reorganizarea unor unităţi din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor

Publicat în Monitorul Oficial nr. 156 din 12/03/2009
Având în vedere prevederile art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 221/2008 pentru stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale, cu modificările ulterioare, prin care a fost înfiinţat Ministerul Administraţiei şi Internelor prin reorganizarea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative,
ţinând seama de necesitatea reglementării urgente a noului cadru organizatoric şi funcţional al Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru evitarea producerii unui blocaj instituţional sau a unor dificultăţi în ceea ce priveşte funcţionarea optimă a instituţiei,
având în vedere necesitatea reconsiderării şi reorganizării unităţilor aparatului central al Ministerului Administraţiei şi Internelor, a scăderii numărului de unităţi aflate în subordinea ministerului, precum şi a eliminării agenţiilor aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, acestea urmînd a fi reorganizate în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, respectiv al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, elemente care vizează interesul public şi constituie situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată,
în temeiul art. 115 alin. (4) din Constituţia României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă de urgenţă.

Art. I. - La articolul 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 309 din 9 mai 2007, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările ulterioare, alineatele (2) şi (3) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
"(2) Structurile de ordine şi siguranţă publică din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor sunt: Poliţia Română, Jandarmeria Română, Poliţia de Frontieră Română, Oficiul Român pentru Imigrări, Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor, Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale, Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Aceste structuri au în compunere unităţi centrale de specialitate, care, după caz, în funcţie de nivelul de organizare, pot avea în subordine, la nivel teritorial, inspectorate, direcţii generale, direcţii, servicii, mari unităţi, unităţi şi/sau subunităţi operative, de instrucţie, medicale şi de învăţământ, precum şi de asigurare a acţiunilor şi suport logistic.
(3) Managementul integrat în domeniul ordinii şi siguranţei publice se realizează de Departamentul ordine şi siguranţă publică. Departamentul ordine şi siguranţă publică este structură operaţională fără personalitate juridică şi este format din următoarele componente de ordine şi siguranţă publică subordonate ministerului: Poliţia Română, Jandarmeria Română, Poliţia de Frontieră Română, Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale, Oficiul Român pentru Imigrări, Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor. Departamentul ordine şi siguranţă publică este condus de un secretar de stat, care este ajutat de un adjunct."
Art. II. -
(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane se reorganizează în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
(2) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională trece din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
(3) Atribuţiile funcţionale ale Agenţiei Naţionale Antidrog, ale Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, respectiv ale Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională se preiau, cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, de către Inspectoratul General al Poliţiei Române.
(4) Structura organizatorică a unităţilor prevăzute la alin. (1) şi (2) se stabileşte prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, la propunerea Inspectorului General al Poliţiei Române.
Art. III. -
(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila" se reorganizează în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
(2) Atribuţiile funcţionale ale Grupului Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila" se preiau, cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.
(3) Structura organizatorică a unităţii prevăzute la alin. (1) se stabileşte prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, la propunerea Inspectorului General al Jandarmeriei Române.
Art. IV. -
(1) Pe data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se abrogă:
a) Hotărârea Guvernului nr. 1.489/2002 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 956 din 27 decembrie 2002, cu modificările şi completările ulterioare;
b) Hotărârea Guvernului nr. 1.584/2005 pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 5 din 4 ianuarie 2006, cu modificările şi completările ulterioare.
Art. V. - Prezenta ordonanţă de urgenţă intră în vigoare la 3 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

PRIM-MINISTRU
EMIL BOC

Contrasemnează:
───────────────
Viceprim-ministru, ministrul administraţiei şi internelor,
Dan Nica
Ministrul muncii, familiei şi protecţiei sociale,
Marian Sârbu
Ministrul finanţelor publice,
Gheorghe Pogea
Bucureşti, 11 martie 2009.

monyka21

au nenorocit o gramada de oameni ca sa-si faca ei jocurile murdare...au distrus atatia ani de munca a unor oameni demni de tot respectul...au ajuns sa fie si criminali deoarece au infipt adanc pumnalul in inimile acestor baieti...Acvila era viata lor ...

spk

condoleante

ex-ad

In conformitate cu Art. III (2), Jandarmeria prea atributiile Acvila. Asta inseamna ca acum Jandarmeria se ocupa si de protectie, pe linga ordine publica si paza obiective, lucru care in acest moment excede cadrul legal. Daca ne uitam cu atentie si cui asigura Acvila protectia, veti avea si una dintre motivatiile acestei miscari, pe linga celelalte care deriva din plati de polite si controlul teritoriilor.

Eu, una, cred ca asistam la decesul MAI, coroborind acest fapt si cu noile coduri care micsoreaza pedepsele. Interesele care doresc sa distruga Romania definitiv, fara posibilitate de revenire vreodata, au reusit. Sintem o tara cretinizata, in haos si cadere libera. Fara justitie si fara educatie civica. Fara sanatate. Fara sanatate mintala.

Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic. (Edmund Burke)
Oamenii buni din Romania n-au facut altceva decit sa plece capul. Iar sabia tot pe ei i-a taiat si ii va taia.

monyka21

Am inceput sa regret ca fac parte din aceasta tara plina de corupti, criminali, hoti etc, care nu stiu decat sa-i reduca la tacere pe cei ce incearca sa faca ceva bun.

Marilu

Monyka sa nu uitam ca Jandarmeria nu e constituita numai din prosti , sunt si oameni care merita tot respectul si daca ar fi promovati ar face ceva si eu nu dau decat 1 exeplmu : Mr Cucos Sebastian, si Batranul poate confirma daca am sau nu dreptate si exemplele pot continua. Si de ce nu spun cei de la Acvila cati dintrei ei vor veni la Jr si cati deja sunt plecati la Spp?Eu tind sa inclin ca o mare parte din functii vor veni goale asa ca ...nu se va distuge mitul Acvilei si poate unul din sefii Acvilei va ajunge la conducerea JR si va schimba ceva.
Si ce zicea Santion acum 2 ani se va face treptat treptat si inclin sa cred ca trupele politiei vor fi la rand:SIAS, SIPIR si DPIR.
Altair daca Jandarmeria cu 30000 de oameni la nivel national e mastodont, atunci armata de dinainte de '89 ce era?
Si mai zicea cineva ca daca se vrea nu poate uni toate fortele speciale sub acelasi acoperis, uite ca in 5 min s-a intamplat asta.
Stie cineva ce s-a mai discutat la CSAT ca am inteles ca si Froniera a iesit cam sifonata, alturi de Aparatul Central al MAI care din 20 si ceva de directii a ramas cu 7?

mihai

batranu,jefferson- imi pare rau si n-o spun doar de forma.stiu ca ati pus mult suflet si ca e nedrept.dar in momentele astea avem nevoie de voi.oricat de greu v-ar fi,dont' give up on us!poate chiar asta vor unii.

hacks

Desi sunt un membru vechi al acestui forum nu am postat decat de cateva ori si atunci numai pentru a da o replica unora dintre dvs., pe care, poate, in indignarea pe care am avut-o la citirea postarilor scrise de dumnealor am jignit si sigur am mai suparat pe cate cineva.... dar acum, dupa ce am mai citit si replica vechiului meu amic "Batranul".....chiar ca nu pot abtine. Mi-ar fi placut sa il pot imbarbata pe "Mosneag", dar nici eu nu sunt intr-o stare mai buna. Il inteleg perfect. Stiu ce este in sufletul lui si M.A.I. ales pentru cine si pentru ce a luptat atat.
La ora cand postez, in mod cert au mutat Acvila la IGJR dar nu vor reusi sa mute ceea ce Acvila are mai de pret.... oamenii care prin efortul si daruirea lor, cei asemenea "Mosneagului", au dat viata acestui nou mit, (si odata cu mutarea la IGJR pentru multi va devenii un mit) ACVILA,....... pe cei ce au invatat-o sa zboare si sa se inalte acolo unde este acum... Da tocmai pe ei i-au uitat!
Niciodata distinsii nostri conducatori (pe care noi i-am ales, mai mult sau putin)nu-si vor da seama ca de fapt au facut cel mai mare rau posibil.... au ucis VISUL, efortul, pasiunea, daruirea si devotamentul unor oameni care s-au straduit sa faca ceva.... (si ca sa stie toata lumea PE BANI MULT MAI PUTINI DECAT ALTII!!!!!!!!), s-au luptat pentru ca ACVILA sa insemne ceva.... FARA EI..... ACVILA ESTE DOAR UN NUME! Daca stau bine si ma gandesc....Secretul Acvilei sunt oamenii care o formeaza, un colectiv unit la bine si la rau. Unii dintre acestia si-au vazut casa si familia la 2 saptamani si asta pentru ca si-au dorit foarte mult sa ajunga acolo, si-au dorit sa faca parte dintre cei mai buni.... si asta nu cred ca este de condamnat, insa..... Domnilor politicieni la acesti oameni macar un singur minut v-ati gandit? Sunt sigur ca nu.... pentru ca daca raspunsul era afirmativ nu eram acum in aceasta situatie..... Sunt sigur ca singurul lucru la care v-ati gandit au fost banii.... ce sa mai punem la bugetul de stat..... Nici macar raposatul David nu gandea atat de ingust cum o faceti dvs. Insa si dvs. si el incepeti sa aveti lucruri comune.... FOAMEA DE FONDURI. Fondurile la Acvila s-au dus pe tehnica, ca sa fi bun trebuie sa ai si cu ce.... si asa cum spunea si Batranul baietii au mai scos si bani din buzunar numai sa fie pregatiti. Ce bine ar fi ca si dvs. in loc sa va mariti salariile de zeci de ori mai bine va gandeati si la astfel de oameni...Dar unde nu-i cap.. vai de BOCancii nostri! si asta s-a vazut... ne-am ales oameni care nici politic si nici militar nu au avut rezultate...INSA AU AVUT PROPUNERI! AU REZOLVAT PROBLEMA! 700 de functii au trecut la unitatile operative... 33.5% din functii de conducere s-au redus.....CE MAI CONTEAZA REZULTATUL! BINE CEL PUTIN CA PROSTIA NU DOARE!, totusi aceasta continua in zeci si sute de forme variate, RIZIBILE sau iritante.... privesti in ecranul TV-ului si razi, mergi mai departe si iar zambesti amintidu-ti de vremuri care au fost mai bune dar care inca mai pot fi senine.
Cred ca totusi omul este dator sa incerce mai mult, mai nou si cu mai mult curaj!
Baieti, suntem alaturi de voi! Fruntea sus.... si vant in pupa!
Or sa vina vremuri si mai bune.....................]
Traim in Romania si asta ne umple tot timpul!
mai putin buzunarele si sufletul de satisfactii profesionale....

spk

politisti,moldoveni,spp-isti,jandarmi,olteni,acvilisti mereu unii sunt mai sus si nu accepta sa se asocieze cu muritorii de rand, de aia nu ne vom intelege niciodata ca popor

Marilu

Spk sa stii ca relatia jandarmi-spp e chiar ok, poate si pt ca acolo sunt foarte multi jandarmi care nu au uitat de unde au plecat chiar daca au schimbat o uniforma si niste bocanci cu un costum si niste pantofi mai fitzosi, ceea ce e mare lucru azi.

monyka21

Marilu, scz dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni...da, poate ca asa a reiesit din cele spuse de mine insa nu-i voi baga niciodata pe toti in aceeasi oala...ma refeream pur si simplu la cei care le vor raul, la cei ce vor sa le ia ce si-au cladit cu multa munca si sudoare...inca o data imi cer scz...stiu ca oriunde vor ajunge se vor face remarcati, vor stii sa iasa din orice fel de situatie, am incredere in ei, insa ma doare ca nu este drept sa li se intample asta, ma doare pentru ca Acvila este totul pentru ei iar ei acum sufera enorm...pentru unii dintre ei Acvila a fost un vis pentru care au luptat, au ajuns acolo iar acum visul lor se va spulbera si banuiesc ca stii cati din cei inscrisi treceau toate probele...voi fi alaturi de ei si crede-ma ca eu nu fac parte din sistem...sa spunem doar ca EI sunt visul meu nerealizat...sau mai bine spus privindu-i pe ei, visul meu incepe a prinde contur...

spk

relatia jandarmi-spp si mie mi se pare ok dar cea spp-jandarmi nu prea (cel putin din ce am citit pe aici, nu poti trece de la pazit tevi la pazit burtosi, nu e etic)

Marilu

Stiu multe lucruri despre prima selectie de la un coleg care a ramas pana in ultima zi si atunci au fost preferati cei de la Brigada, el venind de undeva din tara si niciodata nu i-au spus de ce l-au picat si in situatia lui mai stiu inca 2-3, bine asta nu mai are nici o importanta acum.Am colegi cu care am lucrat si care au plecat la ei, oameni cu 10 ani de Jandarmerie si cu 2 specializari, il cunosc si pe Batranu ( sa traiti sefu !!)
Au venit oameni de la ei si au devenit ofiteri la noi , dupa care au plecat mai departe.
Pe de alta parte nimeni nu spune ce statut vor avea ei la Jr si cui i se vor subordona ca pot foarte bine sa aiba aceeasi conducere si sa isi vada in continuare de pregatire, pe parte de misiuni e o ceata, dar care cred ca se va risipi.

(ultimele replici au fost offtopic si nu le-am mai copiat)

[ Edited Fri Mar 20 2009, 11:19AM ]
Back to top
ex-ad
Sat Mar 14 2009, 12:33AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

reiterez - acest nou topic a fost deschis la cererea acvilistilor... postati aici, va rog, si lasati celalalt topic pentru ceea ce a fost creat initial.
multumesc.
Back to top
kaliber
Sat Mar 14 2009, 01:36AM
Registered Member #806

o porcarie imensa,o decizie de c....t.n-am cuvinte
-am fost camarazi de suferinte la multe pregatiri si am ramas cu o impresie f.buna despre voi
-imi raman amintirile frumoase si prietenia care s-a legat intre noi
RESPECT ACVILA PT.TOT CE A-TI FACUT
Back to top
Altair
Sat Mar 14 2009, 02:55AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Marilu,acum nu e cel mai bun moment sa te iei in coarne cu mine.Nu-mi vorbi de armata dinainte de 89,ca iti zic si eu de securitate.pt ca asta sunteti.va cheama altfel acum,dar ati fost TRUPE DE SECURITATE.Traim in 2009 ce dracu? Spune-mi de armata si jandarmeria de acum,care sunt niste mastodonti ce macina tot,de la bani pana la vointa individului de a fi mai bun si a se afirma.Si asta veti face si cu ACVILA.ii veti trage spre mediocritatea voastra,si dotarea ce o au acum va fi distribuita in patru zari,si alta nu vor mai vedea decat peste 20 de ani,care va fi la nivelul celei de azi.asta e sistemu in care muncim,un sistem bolnav care macina tot ce pare sa dea rezultate,omoare pana si ultimul mugure chiar daca este unul de speranta.nu incerca sa fardezi aceasta marlanie cu idei cum ca voi veti avea grija ca treaba sa mearga in continuare si ii veti da luciu ACVILEI.stim amandoi ca atat in jandarmerie cat si in armata se freaca manganu la greu si se asteapta ziua de 15. e ca si cum ai lua cea mai frumoasa floare si ai planta-o in desert.in timp se va ofili.pentru unii profesionisti din tot sns,ACVILA era o floare la care tanjeau.acum se va ofili.asa ca daca consideri ca a fost facuta o nedreptate,lasa dracu la o parte propaganda si arata-ne sangele din instalatie si spune celor care au luat parte la marlania deceniului: SA VA DAM MUIE CU BOCANCU NOI TOTI CARE II PURTAM PIN SNS!
Daca nu,spune ca te bucuri ca acum ai colegi cu care puteti impartasi multe experiente si gata. Lasa dracu gargara,ca oricum nimeni nu musca.

[ Edited Sat Mar 14 2009, 02:58AM ]
Back to top
Darkness
Sat Mar 14 2009, 09:57AM
Registered Member #1463

Frumos spus Altair "ACVILA este o floare"...mi-as dori tare mult sa pot avea puterea de a o tine inflorita pentru totdeauna...din pacate nu am aceasta putere insa am puterea de a ma ruga pentru ei...sper din toata inima ca toti cei care fac parte din ACVILA sa lupte in continuare si sa nu se lase intimidati de cei care vor sa-i vada terminati...
Back to top
kaliber
Sat Mar 14 2009, 10:07AM
Registered Member #806

iarasi trebuie sa o spun:ca ieri toata ziua am stat si am incercat sa inteleg aceasta hotarare marsava,de prost gust
-pur si simplu sunt naiv si nu pot sa inteleg nici acum ca s-a intamplat
BRAVO ALTAIR-pt.comentariu
-
Back to top
dorobant
Sat Mar 14 2009, 10:20AM

Registered Member #457

Vreau sa cred ca in conducerea jandarmeriei sunt oameni constienti si dedicati meseriei care vor lasa ACVILA sa fie si de acum incolo ce a fost pana acum. Daca nu o vor face, este cea mai mare nemernicie politica din ultimii 20 de ani.
In toata lumea sunt promovate si incurajate, cu fonduri serioase, structurile de gen iar politicienii nostri fac pe dos.
Reiau ceva postat pe forum, este tot mai actual:

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte?
Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicind nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?

[ Edited Sat Mar 14 2009, 10:21AM ]
Back to top
Darkness
Sat Mar 14 2009, 10:27AM
Registered Member #1463

Felicitari pentru acest mesaj Dorobant...cred ca nimeni nu poate intelege ceea ce s-a intamplat si nici nu cred ca vom intelege vreodata...se pare ca ne afundam tot mai mult in jocurile politice a unora...suntem condusi de o gloata de nesabuiti...
Back to top
dorobant
Sat Mar 14 2009, 10:51AM

Registered Member #457

... cred (dorinta mea arzatoare este sa ma insel) ca asistam de pe margine la "frumoasa" actiune politica de daramare a celor bune si construite serios cu efort si mai ales cu SUFLET SI DARUIRE. Se trimite ACVILA la plimbare prin jandarmerie dupa ce a fost jandarmizat SPP (experienta anterioara), generalilor din MApN li se "aproba" trecerea in rezerva pentru ca spun adevarul in public ... sa vedem ce urmeaza.
Nu ar trebui sa ne mire nimic pentru ca "traim in ROMANIA" ...
Back to top
Darkness
Sat Mar 14 2009, 11:03AM
Registered Member #1463

ai perfecta dreptate dorobant...in tara asta nu ar trebui sa ne mai mire nimic...regret ca traiesc intr-o astfel de tara...regret ca tot ceea ce este frumos si bun piere intotdeauna
Back to top
mihai
Sat Mar 14 2009, 11:07AM
Registered Member #153

inca ceva.baieti,nu luati decizii emotionale, la cald.voi stiti mai bine ce si cum...unitati se fac si se desfac.nimic nu e batut in cuie forever.inclusiv trecerea asta la jandarmerie.
caracterele puternice se vad in situatii de criza.when the shit hits the fan.repet:oricat v-ar fi de greu,trebuie sa mergeti inainte impreuna ca unitate.altfel tot ce-ati construit in ultimii ani a fost inutil.
Back to top
batranu
Sat Mar 14 2009, 11:19AM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

In aceste momente nu pot spune decat MULTUMESC. Sincer, ma asteptam la sustinere din partea voastra, dar mi-ati depasit asteptarile. Asta dovedeste ca inca existam - deci gandim (e un pic invers, dar in momentul de fata este destul de potrivit asa). Dar mai dovedeste ceva si o spunea cineva mai sus: NU INTERESEAZA PE NIMENI DE NOI. Pentru ei nu suntem decat niste pioni cu care se joaca in nisip (daca spun ca joaca sah inseamna sa-i gratulez ca se pricep la un joc de inteligenta).
Vreausa fie clar pentru toata lumea: EU NU AM NIMIC CU JANDARMII. Nu am nimic cu oamenii care muncesc in JR. Am fost jandarm si cititi postarile de prin alte topicuri. Ceea ce ma indurereaza la maximum este atitudinea tuturor celor de sus. Toata lucratura a fost pe la spate, dar dupa ce a iesit la iveala, a fost mai clar ca niciodata unde sunt interesele si care sunt scopurile unora in viata: PANDESTE SI CAND VEZI CA VECINUL A CRESCUT CAPRA DESTUL DE MARE, IA-I-O. E mai usor asa. Tu nu investesti bani, timp si suflet. Tu iei totul de-a gata. Iar TU dai totul de-a gata, fara a te interesa nimic altceva decat poate un alt beneficiu posibil sau viitor, care ti sa va intoarce pentru gestul de acum.
Oameni??!! Hm, de ce ne-ar interesa? Lasa ca facem ca si la celelalte uniri: dam legea vineri ca luni sa intre in vigoare, iar sambata si duminica sa nu fie nimeni de gasit. Gata, inchideti telefoanele si plecati ca sa nu oferim posibilitatea unor oameni sa ceara explicatii logice.
As mai vrea sa stiu ceva: OG-ul poarta un numar din 11.03, publicat in 12.03. OK, poate fi publicat mai tarziu (asa e si logic), dar cum poti da un numar anterior, in conditiile in care semnaturile s-au pus pe proiect pe 12.03 la orele 21.00 (aprox.)? Oare nu cumva era mult prea urgenta treaba, ea a fost publicata chiar inante de semnare (pentru ca ce intra in CSAT e o formalitate??!!) si ca sa nu dea de banuit unor oameni s-a facut manevra cu antedatarea??!!
Oricum nu mai conteaza. In momentul de fata se incearca luarea cu forta a oamenilor. Es-ad a spus la inceputul topicului un lucru. Asa e. La ACVILA fiecare om a facut raport de mutare. Dar, surpriza...cand cel abilitat a incercat sa intre la ALT abilitat, i s-a dat cu tifla. Nu e de gasit "abilitatul mare". Asa ca asteapta tu "abilitatule mic" pana luni, ca sa nu mai puteti pleca decat prin demisie. AVERTISMENT: S-AR PUTEA SA AVETI O FOARTE MARE SURPRIZA DOMNILOR! S-ar putea ca ACVILA sa va dovedeasca inca odata ce inseamna SOLIDARITATEA, UNIREA, VERTICALITATEA si alte concepte care voua va sunt straine complet.
Va multumesc inca odata tuturor pentru sprijinul moral (macar asta nu ni-l poate lua nimeni, pentru ca suntem sub protectia anonimatului). Sper ca pe viitor sa avem CURAJUL sa facem si ceva concret, pentru ca va veni si vremea noastra, a celor tineri.
Back to top
Darkness
Sat Mar 14 2009, 11:41AM
Registered Member #1463

Aceste cuvinte arata inca o data ca ACVILA a fost, este si va fi CEA DINTAI...Acvila nu va pieri niciodata...nimeni nu o poate scoate din inimile noastre, nimeni nu o va putea sterge vreodata si asta pentru ca asa cum spune Batranu "ACVILA ESTE O ECHIPA, O FAMILIE...", acolo exista adevarata solidaritate, unire si verticalitate...exista acele minunate lucruri pe care altii sunt invidiosi ca nu le pot avea...sunt invidiosi ca nu vor putea sa ajunga niciodata acolo unde a ajuns ACVILA...
Back to top
hacks
Sat Mar 14 2009, 12:05PM
Registered Member #53

Da Monyka21, Acvila nu numai ca este o echipa ea este o familie, o familie a unor oameni care au pus pe primul loc satisfactia profesionala si a lucrului bine infaptuit. Ce pakat ca sunt foarte putini care pot intelege ce inseamna Onoare, Daruire si mai ales SUFLET! Pacat ca Acvilisti in unele misiuni nu au gandit si ei precum politicienii..... poate acum aveam mai putini....dar niciodata nu este prea tarziu.....
Back to top
Darkness
Sat Mar 14 2009, 12:18PM
Registered Member #1463

Ai perfecta dreptate insa inca o data dovedesc, prin purtarea lor exemplara, devotamentul lor pentru tara, pentru tot ceea ce au realizat si pentru marea lor familie...EI sunt un EXEMPLU, un exemplu pe care foarte multi ar trebui sa-l urmeze...numai asa poate ca tara asta va insemna ceva pentru noi...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF