Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
GSPI ACVILA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ulise
Sun Apr 16 2006, 07:33PM
Registered Member #50

Cat despre faptul ca seful "Acvilei" a fost numit prim-adjunct la SPP, si daca mai tinem cont de faptul ca Pahontu este sef la aceeasi structura (deci amandoi proveniti din MAI) cred ca este un pas premergator la ceea ce spunea Andrei despre trecerea SPP la MAI
Back to top
ex-ad
Tue Apr 18 2006, 11:40AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nu neaparat - afacerile si bugetul SPP sint lucruri prea imp. pentru a se renunta la ele.
Cit despre col. Cretu, am inteles ca-i un tip fain si e si profesionist.
Back to top
hacks
Thu Apr 20 2006, 09:14AM
Registered Member #53

Ca este un profesionist col Cretu este de netagaduit, sau asa cred, din moment ce a fost numit la SPP. Dar stie oare cineva ceva despre cel ce a preluat fraiele la Acvila? Cine e? B)
Poate Admin stie ceva...? Ce spui ne ajuti? !dodge
Back to top
killbill
Wed May 10 2006, 08:37AM
Registered Member #82

despre cretu stiu multe,despre noul sef nu prea stiu
cretu este un bun profesionist
Back to top
terese
Wed May 10 2006, 09:39AM
Registered Member #48

mergi si cere-i o audienta, ii vezi si pe ceilalti "MONSTRI", le zgirii tuaregurile, ii ameninti ca ii desfiintezi si o sa afli cum este noul sef...
Back to top
ronnin
Wed May 10 2006, 11:46AM
Registered Member #83

salutare la toata lumea
am citit toate discutiile de pe forum legate de subiectul "G.S.P.I." si pot sa spun ca sunt interesante ,dar sunt doar povesti...
apropo ,despre GLONTU cred ca e TARE...
Back to top
ex-ad
Wed May 10 2006, 12:10PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Desigur, musiu ronin, toti cei care au scris pe acest subiect sint niste Ispirescu. Noroc cu tine ca ai venit sa ne atragi atentia. Poate aduci si niste argumente, ce zici?
Cit despre Glontu, sper sa nu descopar ca te lauzi singur...

[ Edited Wed May 10 2006, 01:27PM ]
Back to top
ronnin
Wed May 10 2006, 12:59PM
Registered Member #83

Sory ,ma interesa si pe mine acest subiect si am crezut ca o sa aflu mai multe,dar..
se pare ca acest subiect e bine protejat..
Back to top
ex-ad
Wed May 10 2006, 01:22PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Daaaaaaaa, e foarte bine protejat pe 9 pagini!!
Back to top
Storm
Wed May 10 2006, 01:33PM
Registered Member #28

Si eu am auzit ca DOMNUL COLONEL CRETU ESTE UN TIP SUPER DE TREABA SI STIE SA TINA APROAPE CU ANGAJATI LUI.Nu am auzit lucruri rele despre el si sper ca asa sa ramana
Back to top
1 User said Thank to Storm for this Post :
 Darkness (10 Jul 2012, 11:07)
me
Wed May 10 2006, 02:22PM
me
Registered Member #11

Andrei, ai spus asta> "In alte tari, un mascat costa 250-300 mii EUR (dotare) , si intre 5-7 ani de pregatire f serioasa in mai multe domenii si discipline obligatorii." Da-mi sursa acestor informatii, tara unde se face, instutia, ori media institutiilor si tarilor de unde a fost calculata. Spune-mi si care sunt celelalte domenii si discipline obligatorii. Ma multumesc cu unul sau mai multe link-uri.
ADMIN> propun ca pentru baietii astia carora nu le-au dat tuleiele si tot mai dau examene fara succes ca sa devina sergenti angajati pe la jandarmi, sa deschizi un topic nou, specializat, unde sa isi poata da cu parerea si unde sa fie doar intre ei.. :-)
Back to top
ex-ad
Wed May 10 2006, 02:57PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Fratele meu, nu fi rau ca n-ai de ce. Forumul e deschis pentru toti, indiferent de gradul de cunoastere.
Back to top
me
Wed May 10 2006, 03:03PM
me
Registered Member #11

Sorry, sunt chestii la care nu ma pot abtine.. :-) dar stii ca nu sunt rau, doar asa.. mai o observatie..
Back to top
terese
Wed May 10 2006, 10:48PM
Registered Member #48

esti tare rautacios ME...daca tii neaparat sa faci un calcul ar trebui sa vedem ce inseamna o dotare. citeva rinduri de echipament(obligatoriu nomex ca doar e special), vreo 3-4 arme cu posibilati de vedere pe timp de noapte, echipament de scufundare, alpinism , parasutism, pirotehnic, echipamente de protectie balistica, echipament individual de protectie, echipament sportiv. pina acum in mare am vb de echipament individual. pune la socoteala echipamentul echipei (include masini, echipament de spargere, echipamentul de comunicatii.....), banii pentru fiecare specializare, refacere, vizite medicale, etc ....si te vei apropia poate de 50 la suta de valoarea reala. de curiozitate vezi ca pregatirea unui om la NAVY SEAL's ajunge la 150000 de dolari si nu are certitudinea ca va intra in rindul lor(intra pe siteul lor si o sa te convingi).

dar probabil ca atunci cind faceai treaba asta intr-o punga de 1 leu iti intra tot echipamentul. deschide ochii omule, intra pe un site de echipament si o sa vezi ce se mai intimpla azi.
Admin propun ca pentru batrinii astia care nu si-au depasit frustrarile ca au facut o meserie din care nu au inteles nimik sa ii lasam sa isi dea cu parerea in continuare ca nu strica. macar asa ca sa stim unde nu vrem sa ajungem.
Back to top
me
Wed May 10 2006, 11:25PM
me
Registered Member #11

ca si altii inaintea ta, iti inchipui ca a face parte din fortele de riposta contraterorista te face automat un fel de Rambo, vreun Arnold, un luptator commando ori marines, te si vezi in grupul de forte speciale ale NSA (a, nu stii ce e asta? nu vei gasi pe net!). iti inchipui ca banii pe care ii consuma americanii cu marines sunt un reper pentru calculele tale. din pacate pentru tine nu e deloc asa si spre deosebire de tine, eu stiu asta (daca imi citesti postarile vei vedea ca am facut studii de specialitate in sua). cele doua tipuri de pregatire sunt diferite si inseamna dotari si costuri diferite. ca sa poti administra bugete ar trebui sa cunosti macar tabla adunarii dar din ceea ce scrii nu cred ca te-ai ridicat mai sus de stadiul de mac.
poti raspunde ce vrei numai sa nu incepi iar cu "conducerea auto agresiva" (?!?)
nu te mai uita atat de mult la televizor ca, iata, ai numai filme in cap! (si cu asta nu ma mai cauta, mai ies io la usa din cand in cand)
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF