Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Supereficienta vechiului
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
don plotoner
Sun Apr 09 2006, 09:42PM
Registered Member #44

S-a constatat in criza jurnalistilor o supereficienta a vechiului.Automat aceasta a facut sa creasca si cota noului.O conlucrare perfecta intre cele doua timpuri.
Back to top
ex-ad
Mon Apr 10 2006, 11:23AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Orgasm. Poti fi un pic mai explicit? Pina una alta, se pare ca nici vechiul si nici noul romanesc n-au facut nimic. Doar eternul irakian (vezi emisiunea lui DD de aseara)
Back to top
don plotoner
Mon Apr 10 2006, 08:29PM
Registered Member #44

Am vazut emisiunea lui DD. Reusita dintr-un punct de vedere. Oricum admir "se pare", este un inceput de prudenta in eventuale afirmatii.Don colonel putea sa vorbeasca mai mult.
Back to top
ex-ad
Tue Apr 18 2006, 12:00PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Am bagat la Articole scrisoarea lui Fulga din Australia catre Fulga din Romania, publicata in Ziua de acum citeva zile. Mie, una, mi se pare cam portocaliu acel articol. Probabil Base s-a hotarit sa scape de Fulga din Romania.
In orice caz, mi se pare o mare porcarie sa acuzi SIE de trafic de droguri. Adevarat sau nu, un individ care face aceste afirmatii in mod public este un nemernic, fiindca aduce atingere tarii. Asa cum n-am fost de acord nici cu afirmatiile lui Dragomir conform carora statul roman i-ar fi folosit pe jurnalisti drept momeala.
Sint lucruri care pot fi spuse, chiar e bine sa le afirmam public, precum coruptia si ilegalitatile din sistem, dar exista o limita in toate. Atunci cind exista adevaruri/neadevaruri care lovesc in tara mea si depasesc prin gravitate si impact granitele, eu cred ca indivizii care fac acest lucru sint pur si simplu tradatori. Exista modalitati nenumarate pentru rezolvarea unor asemenea problele grave fara tamtam si fara presa.
Back to top
free sky
Tue Apr 18 2006, 03:45PM
Registered Member #4

Te cotrazic aici. Pai daca omul ala spune in articol c-a facut nu stiu cate sesizari atat guvernului cat si presedintelui. Zic ca a facut bine c-a dat totul in vileag. Sa nu uitam ca tipul e-n relatzii extraordinare cu guv australian. Parerea mea.
Back to top
colonelul
Tue Apr 18 2006, 07:27PM

Registered Member #20

Printre lucrurile vechi, care devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului, este si vinul! Nu toate serviciile de informatii vechi sunt si valoroase. Sunt interesat mai degraba daca sunt sau nu in serviciul natiunii!!! KGB-ul este un bun exemplu...

Pentru mine toate aparitiile la TV sunt oportunitati de a aduce in fata telespectatorilor si alte tipuri de abordari iar pentru directorii de servicii indemnuri sa-si puna picioarele in apa rece si sa accepte ca sunt permanent in primejdia de a fi exponentii principiului care spune ca CEI FOARTE PUTERNICI SUNT ARAREORI SI FOARTE DREPTI.

Despre Irak vom mai auzi, mai ales ca amicul Luis Lazarus are in intentie sa faca o documentare pe-acolo.
Back to top
don plotoner
Tue Apr 18 2006, 09:15PM
Registered Member #44

Admin wrote ...

Am bagat la Articole scrisoarea lui Fulga din Australia catre Fulga din Romania, publicata in Ziua de acum citeva zile. Mie, una, mi se pare cam portocaliu acel articol. Probabil Base s-a hotarit sa scape de Fulga din Romania.
In orice caz, mi se pare o mare porcarie sa acuzi SIE de trafic de droguri. Adevarat sau nu, un individ care face aceste afirmatii in mod public este un nemernic, fiindca aduce atingere tarii. Asa cum n-am fost de acord nici cu afirmatiile lui Dragomir conform carora statul roman i-ar fi folosit pe jurnalisti drept momeala.
Sint lucruri care pot fi spuse, chiar e bine sa le afirmam public, precum coruptia si ilegalitatile din sistem, dar exista o limita in toate. Atunci cind exista adevaruri/neadevaruri care lovesc in tara mea si depasesc prin gravitate si impact granitele, eu cred ca indivizii care fac acest lucru sint pur si simplu tradatori. Exista modalitati nenumarate pentru rezolvarea unor asemenea problele grave fara tamtam si fara presa.

Cameleonism. Sunteti probabil pe o crenguta.

Back to top
don plotoner
Tue Apr 18 2006, 09:24PM
Registered Member #44

colonelul wrote ...

Printre lucrurile vechi, care devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului, este si vinul! Nu toate serviciile de informatii vechi sunt si valoroase. Sunt interesat mai degraba daca sunt sau nu in serviciul natiunii!!! KGB-ul este un bun exemplu...

Pentru mine toate aparitiile la TV sunt oportunitati de a aduce in fata telespectatorilor si alte tipuri de abordari iar pentru directorii de servicii indemnuri sa-si puna picioarele in apa rece si sa accepte ca sunt permanent in primejdia de a fi exponentii principiului care spune ca CEI FOARTE PUTERNICI SUNT ARAREORI SI FOARTE DREPTI.

Despre Irak vom mai auzi, mai ales ca amicul Luis Lazarus are in intentie sa faca o documentare pe-acolo.

Vinurile vechi sunt si cele mai bune don colonel. Evident , este valabil numai pentru cunoscatori. Degustatori de genul: "este un vin deosebit, probabil foarte vechi", in realitate fiind de toamna trecuta , sunt foarte multi. Cum cred ca banuiti , la degustari nu participa decat cunoscatorii.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF