Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
cate putin despre SRI
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
rlegione
Tue Sep 01 2009, 11:29AM
Registered Member #2075

Si eu te iubesc!! da cum am intuit nu ai inteles nimic din ce am vb mai sus,iar ce ai inteles ai inteles pe dos, oricum mult succes si bafta in continuare!!tine-o tot asa surry!!
Back to top
Surry
Tue Sep 01 2009, 12:20PM
Cogito
Registered Member #1945

cum spui tu rlegione,si tie bafta in ceea ce vrei sa faci:).mercy de incurajare..
Back to top
DESTEPTUL
Tue Sep 01 2009, 01:25PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

surry wrote ...

fara suparare dar atat te plangi de nepotisme si de locuri ocupate ca ma intreb oare ce vrei ? sinceri sa fim acum nu ca ma bag in treaba ta insa sa vrei sa mananci cu 2 linguri si sa te plangi ca nu ai loc mie mi se pare un pik deplasat.si sincer nu cred ca tocmai acele 2 minuscule tatuaje te au ajutat sa nu intrii la B.A.T.CRED CA ERA VB DE ATITUDINE care nu te a ajutat.fara suparare hai sa dam cezarului ce e al cezarului s o intra si pe pile insa nu cred ca tu ai fost tocmai potrivit ptr profilul psihologic necesar B .A.T.Poate faci parte din categoria celor care pe parcurs in situatie de criza poate dezvolta probleme de psihic care acum nu se vad la evaluare insa reies din atitudine si limbaj.sau poate esti o fire neatrenabila insa cu potential.si atunci e mult mai greu decat daca ai fi un potential mediu insa o fire antrenabila care pus intr o ekipa poate da randament.sunt o gramada de motive care pot sta la baza nesansei tale nu neaparat nepotismele astea de care te plangi si minusculele tatuaje pe care le detii in locuri ascunse. asta e doar umila mea parere ...

Oameni buni pe lume traim? Am subliniat doar o parte din intepaturile adresate acestui om care ca si altii au intrat de curand in aceasta comunitate si despre care nu se stie nimic....nici macar faptul ca poate fi la fel de bine B.A.T., chiar daca declarativ, ramane candidat.( eacoperirea lui si doar nu va asteptati sa va dea si foto cu el...)
Am zis de repezit cu limba'n eticheta si degrab v'ati sensibilizat.Ce e asa de jignitor in a atrage cuiva atentia ca pune etichete prea repede?E o expresie folosita de mine acum si pe care nu am folosit'o pentru a jigni ci pt a atrage atentia. A te repezi cu limba'n eticheta este expresia care se traduce prin a da cu limba pe eticheta cu lipici, pentru a lipi eticheta. Gata...sensibila lu' mama...isi ia jucariile si pleaca acasa.Vezi ca daca vrei sa intri la SIE trebuie sa treci printr-un tratament de "desensibilizare".Sau si acolo iti iei jucariile si pa?
ex-ad, de data asta chiar nu am incalcat nici-un regulament. Cand o fac stii ca...imi iau reset si...saru'mana...Acum insa ai dus mana la buzunarul cu cartonase degeaba.Poate altadata.
Back to top
Surry
Tue Sep 01 2009, 02:03PM
Cogito
Registered Member #1945

dle DESTEPT dupa cum vedeti sunt inca aici...deci..in rest sa stiti ca nu sunt asa sensibila [pe cat credeti]cat desptre etichetare si intepaturi cred ca am invatat destul de mult de la dv. "criticile"pe care mi le aduceti constant la orice spun nu e o problema ,intotdeauna o critica fie ea si usor malitioasa poate ajuta.va multumesc .si nu sunt o lasa numai lasii nu fac fata provocarilor. cu respect aceeasi.
Back to top
rlegione
Tue Sep 01 2009, 03:12PM
Registered Member #2075

DESTEPTUL wrote ...

surry wrote ...

fara suparare dar atat te plangi de nepotisme si de locuri ocupate ca ma intreb oare ce vrei ? sinceri sa fim acum nu ca ma bag in treaba ta insa sa vrei sa mananci cu 2 linguri si sa te plangi ca nu ai loc mie mi se pare un pik deplasat.si sincer nu cred ca tocmai acele 2 minuscule tatuaje te au ajutat sa nu intrii la B.A.T.CRED CA ERA VB DE ATITUDINE care nu te a ajutat.fara suparare hai sa dam cezarului ce e al cezarului s o intra si pe pile insa nu cred ca tu ai fost tocmai potrivit ptr profilul psihologic necesar B .A.T.Poate faci parte din categoria celor care pe parcurs in situatie de criza poate dezvolta probleme de psihic care acum nu se vad la evaluare insa reies din atitudine si limbaj.sau poate esti o fire neatrenabila insa cu potential.si atunci e mult mai greu decat daca ai fi un potential mediu insa o fire antrenabila care pus intr o ekipa poate da randament.sunt o gramada de motive care pot sta la baza nesansei tale nu neaparat nepotismele astea de care te plangi si minusculele tatuaje pe care le detii in locuri ascunse. asta e doar umila mea parere ...

Oameni buni pe lume traim? Am subliniat doar o parte din intepaturile adresate acestui om care ca si altii au intrat de curand in aceasta comunitate si despre care nu se stie nimic....nici macar faptul ca poate fi la fel de bine B.A.T., chiar daca declarativ, ramane candidat.( eacoperirea lui si doar nu va asteptati sa va dea si foto cu el...)
Am zis de repezit cu limba'n eticheta si degrab v'ati sensibilizat.Ce e asa de jignitor in a atrage cuiva atentia ca pune etichete prea repede?E o expresie folosita de mine acum si pe care nu am folosit'o pentru a jigni ci pt a atrage atentia. A te repezi cu limba'n eticheta este expresia care se traduce prin a da cu limba pe eticheta cu lipici, pentru a lipi eticheta. Gata...sensibila lu' mama...isi ia jucariile si pleaca acasa.Vezi ca daca vrei sa intri la SIE trebuie sa treci printr-un tratament de "desensibilizare".Sau si acolo iti iei jucariile si pa?
ex-ad, de data asta chiar nu am incalcat nici-un regulament. Cand o fac stii ca...imi iau reset si...saru'mana...Acum insa ai dus mana la buzunarul cu cartonase degeaba.Poate altadata.

Este inutil domnu "E=MC la PATRAT" e inutil sa atragem atentia membrilor gen surry care fac observatii si dau sfaturi fara numar in stanga si-n drepta si stau si ma intreb in ce calitate si cu ce experienta !!Da ma rog fiecare e liber sa spuna ce vrea , pe viitor nu am sa mai vb decat intrebat sau cand doresc sa-mi spun punctu' de vedere, in rest ma voi abtine sa nu cumva sa ma ia din nou doamna agent secret la rost !!Cu siguranta oricum la anu pe vremea asta nu o sa mai fiu pe nici un forum si asta din doua motive ori nu voi mai fii in tara ori voi avea "treaba" , fara sa supar pe nici un membru al acestui site si forum ft util si de calitate dar haideti sa fim seriosi si sa recunoastem, cine are "treaba" nu zabovste la small-talk pe forumuri( si prin "treaba" nu inteleg servici ca asta il avem majoritate ca trebuie sa traim sa ne intretinem familiile, ma refer la treaba in interesul tarii) decat poate ft ft rar si asta pt a mai simtii pulsu lucrurilor,in rest "cadrele" sunt ocupate cu alceva asta e premisa de la care am plecat si eu cand m-am inscris aici ,ca am sa gasesc in cel mai bun caz militari si foste cadre in rezerva pt ca pe cei activi nu ii vad in postura de forumisti poate doar daca lucreaza la departamnete specializate pe asa ceva si atunci ne este pusa la toti adevarata indetitate sub semnul intrebarii nu-i asa
Back to top
Surry
Tue Sep 01 2009, 03:30PM
Cogito
Registered Member #1945

rlegione nu raspund provocarilor tale.nu intru in jocul tau de a cine are limba mai ascutita.iti doresc sa fii dumneata cel mai tare,cel mai bine pregatit,dotat si restul si lasa ma pe mine "non valoarea" sa raman ce sunt.la revedere si bafta in continuare insa ai grija ca in viata uneori culegem ce semanam.bafta la semanat !
Back to top
DESTEPTUL
Tue Sep 01 2009, 03:35PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

rlegione, atunci cand B.A.T. nu va mai fi o componenta secret service si cand media de vartsa a acestei tari se va lasa precum pielea unei babe, criteriile de selectie se vor schimba iar petele de "vopsea" si eventualele urme de cercei sau piercinguri or sa treaca total neobservate. Pacat ca atunci, cei care vor bate la usile institutiilor de gen, sunt cei care acum se pregatesc sa mearga la scoala..la o scoala a indiferentei si obrazniciei plecate din familie si "rafinata" pe holurile scolii sau in WC-ul discotecii.
SRI-ul va trai in anii urmatori, cu siguranta, o vreme a "reciclarii" insa, asa de putin vor mai fi ce-au fost ca nu stiu daca mai are importanta daca esti inauntru sau afara. Globalizarea nu face serviciile mai rafinate ci are ca scop diluarea. SRI-ul in viitor va fi inlocuit ca importanta de "organisme" ce vor avea ca scop "binele comun"-itar, iar "tehnica SF" va fi cea care va asigura "calitatea" serviciilor transfrontaliere.
Ei bine, intr'o lume ca aceea, oameni ca cei care se dau cu ea prin nisip ..pe aici... o vor duce foarte bine, fara sa mai declare iubire vesnica unui conglomerat de mentalitati si materialism reactionar.
Back to top
rlegione
Tue Sep 01 2009, 03:43PM
Registered Member #2075

DESTEPTUL wrote ...

rlegione, atunci cand B.A.T. nu va mai fi o componenta secret service si cand media de vartsa a acestei tari se va lasa precum pielea unei babe, criteriile de selectie se vor schimba iar petele de "vopsea" si eventualele urme de cercei sau piercinguri or sa treaca total neobservate. Pacat ca atunci, cei care vor bate la usile institutiilor de gen, sunt cei care acum se pregatesc sa mearga la scoala..la o scoala a indiferentei si obrazniciei plecate din familie si "rafinata" pe holurile scolii sau in WC-ul discotecii.
SRI-ul va trai in anii urmatori, cu siguranta, o vreme a "reciclarii" insa, asa de putin vor mai fi ce-au fost ca nu stiu daca mai are importanta daca esti inauntru sau afara. Globalizarea nu face serviciile mai rafinate ci are ca scop diluarea. SRI-ul in viitor va fi inlocuit ca importanta de "organisme" ce vor avea ca scop "binele comun"-itar, iar "tehnica SF" va fi cea care va asigura "calitatea" serviciilor transfrontaliere.
Ei bine, intr'o lume ca aceea, oameni ca cei care se dau cu ea prin nisip ..pe aici... o vor duce foarte bine, fara sa mai declare iubire vesnica unui conglomerat de mentalitati si materialism reactionar.

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca adevar graiesti!!
Back to top
JC Denton
Tue Sep 01 2009, 04:30PM
Addict
Registered Member #1332

Off-topic:
@Desteptule, ai mare dreptate.
@rlegione, capul sus si mergi mai departe. Doar niste prosti refuza un om care trece de toate testele si e picat pe motiv de tatuaje, culmea, in locuri intime. La anul, daca n-o fi BAT, va fi altceva. Lasa tatuajele acolo, ele fac parte din gandirea si consideratia ta pentru ceva, nu le poti scoate ca asa vor altii.
@Surry, draguto, ne intalnim iarasi. Nu inteleg un lucru la tine. Cand ai intrat pe un forum ti-ai asumat niste riscuri, acelea ca opinia publica sa nu fie de acord cu spusele tale. Cand cineva iti da un raspuns, nu este frumos si nici politicos sa-i spui ca tu nu raspunzi la provocari, sa-ti iei jucariile si sa pleci. Cand acuzi pe cineva asa cum ai facut-o cu rlegione, ai curajul de a duce discutia pana la capat, nu incerca doar sa porti un monolog. Nimeni nu te provoaca la nimic, sunt doar discutii, uneori mai inflacarate. Uneori oamenii care te intreaba ceva vor sa auda si punctul tau de vedere, poate ca ai starnit interesul cuiva si acel om vrea sa vada cum gandesti despre un anumit subiect.
Crede-ma, ca eu personal, nu am dorit niciodata sa te atrag in discutii care sa ia o turnura neasteptata pentru tine. Bafta si tie la SIE si daca mai ramai pe forum, nu mai fi asa suspicioasa.

On-topic: Nu cred ca cei de la SRI se vor obosi sa stea de vorba cu cineva pe acest forum. Mai degraba cred ca daca sunt useri inregistrati pe forum, iar ei lucreaza la SRI, iar un alt user le atrage atentia in mod deosebit, ii vor transmite acestuia prin PM o persoana de contact.
Back to top
DESTEPTUL
Tue Sep 01 2009, 05:07PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

JC Denton wrote ...

On-topic: Nu cred ca cei de la SRI se vor obosi sa stea de vorba cu cineva pe acest forum. Mai degraba cred ca daca sunt useri inregistrati pe forum, iar ei lucreaza la SRI, iar un alt user le atrage atentia in mod deosebit, ii vor transmite acestuia prin PM o persoana de contact.

persoana de contact, ca sa ce?
Danton, asta cu contactul este buna de reclama la site Asa se va transmite zvonul si sa te tii la useri p'aici SRI-ul nu lucreaza astfel, pentru ca nu are inca oamenii care sa ofere astfel de activitati de reperare. Ei sunt inca in faza in care umbla cu serverele in portbagajul Solentzei, ca Tuaregurile sunt in concediu, ca sa extraga datele la "sediu" si apoi sa le imprafoseze la loc cum au fost ca sa nu dea de banuit adminului serverului Sunt unii intr'adevar "foarte buni", de se pricep sa demonteze si hardurile si au aflat intre timp de SCSI...si nu se uita precum curca la o interfatza....insa mai e departe pana la "Centrul National de Cyber-intelligence" pe care domnul director il descria cu lux de amanunte la sedinta de bilant de la inceputul anului asta, dar din care deocamdata....praful, ...pentru ca asa cum pe rlegione l-au respins pt tatuaje "invizibile", pe altii ii resping pentru ca ii intampina cu intrebari din istoria IT-ului, pe probleme total straine de activitatea pe care o vor desfasura sau ar trebui sa o desfasoare in cadrul serviciului. Asta excluzand situatia cand acel candidat este de tinut "afara", pentru ca inauntru ar putea deveni incomod...cine stie de ce si pentru cine.
Danton m-ai distrat teribil. Multumesc foarte mult .
Back to top
8523
Tue Sep 01 2009, 05:20PM
Registered Member #1028

Impreuna ati mai facut pe cineva sa rada. Pe cei de la Surse Deschise.
Back to top
truepride
Tue Sep 01 2009, 06:54PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

8523 wrote ...

Impreuna ati mai facut pe cineva sa rada. Pe cei de la Surse Deschise.

Dap...
Back to top
DESTEPTUL
Tue Sep 01 2009, 07:09PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Eu vad un pic diferit lucrurile. Care este rolul open source intr'o lume a lui "stiu eu pe cineva tare".E inca un scaun sau rapoarte justificative?....intreb si eu...ca necunoscator. Eu nu am tastat pe IBM-urile alea ingalbenite....dar poate voi stiti mai multe... Astept cu interes.
Back to top
JC Denton
Tue Sep 01 2009, 07:17PM
Addict
Registered Member #1332

Desteptule, lucrezi la ei? Altfel nu-mi pot explica de ce o persoana care nu lucreaza acolo stie amanunte de genul asta. Te-ai repezit cu critica inainte, fara sa intelegi ce am vrut sa spun. M-am referit ca poate sunt ceva angajati ai SRI inscrisi pe forum, carora li se pare ca o persoana ar putea corespunde profilului lor si-l indruma ce si cum sa faca, cand au loc inscrieri, depuneri de dosare, unde sa o faca, altele decat cele care apar prin presa. Nu m-am referit la racolari ori pile, ci doar la un mic sprijin cuiva care isi doreste sa dea un examen la ei, este la inceput si nu stie cum sa procedeze ca sa se angajeze in SRI. Nu inteleg ce-i atata de ras. Gata, imi iau jucariile si plec!
Back to top
DESTEPTUL
Tue Sep 01 2009, 07:30PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF