Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] SPORT... locul anti-sedentarilor
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
1\*
Sat Sep 26 2009, 06:32PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

...locul unde sa schimbam o vorba despre sporturile pe care le practicam, fie de sezon sau permanente,...pentru cei cu performante locul unde sa le poate expuna si noi sa-i ...locul unde sa putem strange gasca pentru o distractie organizata amatorilor de outdoor...si orice are legatura cu miscarea sportiva...amatori sau profesionisti...discutii despre echipamentul sportiv...orice are legatura cu sportul...

[ Edited Sat Sep 26 2009, 06:53PM ]
Back to top
1\*
Sat Sep 26 2009, 06:34PM
Registered Member #1808

si pentru ca sunt impatimit al schi-ului pentru cunoscatori sau nu, o legenda inca in viata...Seth Morrison ...unul dintre cei mai experimentati free rideri...

[ Edited Sat Sep 26 2009, 06:42PM ]
Back to top
spk
Sat Sep 26 2009, 07:48PM
primum non nocere

Registered Member #537

natatie 6 ani, polo 6 ani, campion si vicecampion nationalo la polo juniori cu dinamo, locul 1 (2 ani) si 2 la spartachiada intre academiile si scolile militare ale mapn (inot), in prezent frecventez doar sala de forta
Back to top
mariusd.
Sat Sep 26 2009, 07:50PM
Registered Member #46

Si daca va intereseaza un loc de unde sa achizitionati articole si echipamente sportive va recomand cu inima deschisa Decathlon, deschis anul acesta in Militari. Acopera o gama foarte larga de sporturi si nu in ultimul rand ofera haine pt activitati outdoor (sau de tavaleala pt cei din sistem care muncesc in civil) pt buzunarul nostru, obosit de criza.
Back to top
truepride
Sat Sep 26 2009, 08:00PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Mens sana in corpore sano scria pe vechea sala de sport unde am fost la scoala... si unde am invatat sa respect sportul. Nu cred ca ar fi posibil ca un om sa fie disciplinat, echilibrat psihic si riguros fara ca sportul sa aiba un aport important in viata sa. Sunt practicant al sportului in mod constant(alergare, inot, mers cu bicicleta) sunt alpinist amator(eu sigur ma trag din maimuta) si schior profesionist.
Problema este ca as da orce ca ziua sa aiba vro 30 de ore dar de regula incerc sa reunesc placutul cu utilul. Spre exemplu in conditii de vreme rezonabila ma duc cu bicicleta si ghiozdan in spate la servici. Deasemeni ma duc la cumparaturi cu bicicleta.
Acum alpinism... in tara avem cateva trasee consacarte dar nu stam prea bine la acest capitol. A inceput si la noi sa miste putin directia traselor indoor dar sunt trasee pe care le face si un copil de 7 ani. Poate o investitie in domeniu...
Ultimul capitol: schiul... practic schiul de la 5-6 ani nu mai stiu exact, dar la mine in familie este o traditie(am niste schiuri ce le pastrez ca amintire, an de fabricatie 1905-Reghin). Cand aveam 14-15 ani si se mai bagau ceva bani in sportul romanesc am castigat ceva medalii la concursuri de juniori... In prezent partile din romania sunt jalnice, nu se baga ratracul pe partie, tunurile de zapada stau de forma, un mijloc excelent cum sa distrugi iremediabil talpa la schiuri. Preturile sunt astronomice... comparabile cu Dubai-ul(?????). Serviciile, depinde de locatie unele mai bune altele mai rele.
Partii prin tara: Poiana Brasov(daca va scot banii din casa), Parangul(daca este zapada pana la telescaun, se poate face o coborare de 20 de minute), Straja(daca vreti sa stati la coada la teleschi 3 ore), Balea(Superb, scump dar superb), Baisoara(Partie buna, prost amenajata, jaf la preturi.. pentru o urcare iti trebuie sa dai actele pe casa efectiv).
In legatura cu echipamentul: In prezent am clapari, Trapeut(nu-i cine stie ce firma dar sunt comozi, am avut niste koflach care dragi mei de compatrioti mi le-au furat), schiuri rossignol clasice(modelul clasic cel mai bun pe cuvant) si bete rossigniol(primit cadou dar sunt foarte bune si extrem de rezistente).

[ Edited Sat Sep 26 2009, 08:01PM ]
Back to top
1\*
Sat Sep 26 2009, 08:24PM
Registered Member #1808

@spk...frumos ce ne spui ...pacat ca de cele mai multe ori cei talentati trebuie sa aleaga intre scoala si sport...tara asa nu-ti ofera multe optiuni dup viata sportiva...
@truepride asa este...un sport destul des scump mai ales la noi ...pot sa va spun ca iarna trecuta am trecut-o la BV si am adunat cele mai multe zile de schi intr-un an...in jur de 40 zile pline...preturi, mda, extrem de mari..insa in Poiana la absolut toate instalatiile de cablu se poate folosi metoda romaneasca, banu' la palma ...eu ma dau cu Atomic Race GS 12...le-am luat la 60% din pretul de magazin fiind schi de test(in austria) un sezon...anul asta ma gandesc sa-mi iau si o pereche de all round sau off piste pentru ce-i pe la noi in materie de partii ne-aranjate...as vrea sa incerc zona moldovei anul asta, ca austria e departe pe motiv de criza...ceva detalii despre ski in moldova?

asa de-o zi tot valea prahovei ramane...
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2009, 08:30PM
arcan
Registered Member #566

rectificare.

[ Edited Sat Sep 26 2009, 08:37PM ]
Back to top
spk
Sat Sep 26 2009, 08:56PM
primum non nocere

Registered Member #537

bucurestiul are mai putine bazine decat hódmezővásárhely (un oras din ungaria echivalentu lu giurgiu), oricum nu-mi pare rau ca am renuntat la polo pt scoala, il practic si acum dar mai rar, un fost ministru al apararii, ioan mircea pascu, e fost poloist, venea la antrenamente la dinamo inaintea noastra

[ Edited Sat Sep 26 2009, 08:58PM ]
Back to top
Anadir
Sat Sep 26 2009, 09:50PM
Registered Member #615

eu ma laud cu timp petrecut in sala de forta + alergat de vreo 3-4x/sapt + escalada la panou (dar din pacate nu am mai fost de ceva vreme din motive financiare) si am inotat destul de mult vara asta ca am o ruda care are piscina mare care e perfecta pt inotat..

mai merg la airsoft (incerc de cel putin o data/sapt)..
din pacate cnd eram mic nu-mi placea sa fac sport mai tarziu descoperind pe cont propriu placerea si efectele benefice ale miscarii fizice am inceput sa o "iau razna" si sa fiu obsedat sa merg sa alerg sa merg la sala sa merg pe bicicleta .. orice miscare

[ Edited Sat Sep 26 2009, 09:51PM ]
Back to top
truepride
Sun Sep 27 2009, 11:24AM

Registered Member #996

Pacat ca nu se baga bani in sportul romanesc, sa fie o intreaga politica axata pe ideea de miscare poate la fel ca la antici romani cultivarea imaginii omului perfect fizic ce poate atinge orice scop.
Cat despre preturile la schi... asta este bataie de joc. Servici jalnice pe bani multi. Aloo doamna ministru al turismului... luati pixu' si notati.
Back to top
1\*
Sun Sep 27 2009, 01:29PM
Registered Member #1808

noroc cu unele companii care chiar mai fac ceva...

Primele succese ale programului „OMV Move & Jump”

Susţinuţi de OMV, sportivii români au atins un nivel foarte bun în săriturile cu schiurile, la doar un an şi jumătate de la demararea programului.

În 2008, echipa de copii a câştigat Turneul Celor Patru Trambuline, cea mai importantă competiţie europeană de sărituri cu schiurile pentru copii.

În ianuarie 2009, doi săritori cu schiurile români susţinuţi de OMV s-au calificat pentru prima dată la Jocurile Olimpice de Iarnă şi la competiţiile de Cupă Mondială, obţinând astfel cele mai bune rezultate din istoria săriturilor cu schiurile din România LINK

...fata de ce-i pe la federatia de Tenis acum, Tiriac asta nu-i atat de roman precum se pretinde...totu-i business personal...daca nu-i el la volan, nici altii sa nu mai faca performanta...
Back to top
1\*
Mon Sep 28 2009, 12:32AM
Registered Member #1808

bravo fetelor... ...ma cam saturasem de trenuri deraiate...

România a câştigat Cupa Mondială la handbal feminin!

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat duminică finala Cupei Mondiale de la Aarhus, după ce a învins reprezentativa similară a Norvegiei, scor 28-27 (19-13).

LINK
Back to top
spk
Mon Sep 28 2009, 03:25PM
primum non nocere

Registered Member #537

si tot fotbalu ramane prioritatea sponsorilor
Back to top
erin
Mon Sep 28 2009, 03:32PM
Registered Member #1670

pai la fotbal se uita cam toata lumea .imi place si mie fotbalul dar si rugby si handbal
Back to top
truepride
Mon Sep 28 2009, 06:08PM

Registered Member #996

Zice un prieten jandarm, fost rugby-st, Rugby-ul este sport de porci jucat de domni, fotbalul este sport de domni jucat de porci, sponsorizat de porci si intretinut de porci...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF