Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
dobre alexandru
Thu Jun 28 2018, 06:04PM
Registered Member #12448

salut, imi poate da cineva un raspuns la o nelamurire? Am luat probele la admitere pentru SGP , am fost chemat la centrul militar din DR TR Severin si mii s a spus ca nu sunt locuri la fortele terestre, doar pentru auto unde este necesara categoria B si C , si nu am decat B-ul, mai sunt locuri la naval, fortele aeriene . Eu imi doresc sa intru la fortele terestre pe comunicatii sau artilerie... stie cineva daca se vor mai scoate locuri? sau daca am fost eu informat gresit in legatura cu locurile disponibile...
Back to top
Registered Member #10617

I

[ Edited Mon Jul 09 2018, 02:09PM ]
Back to top
dobre alexandru
Thu Jun 28 2018, 08:26PM
Registered Member #12448

am dat pentru ofiteri dar la 2000m am scos 9.20 si trebuia sa scot sub 9.... asa ca am fost apt pentru sgp, iar la interviul final mi a spus ca sa merg la cmj sa aleg unde voi merge mai departe... ideea e ca eu vreau la fortele terestre si mi a spus ca nu s au scos locuri.... doar pentru auto dar nu am categoria C pe permis... si ma intereseaza daca exista posibilitatea sa se mai scoata locuri curand, in special pentru comunicatii sau artilerie ma intereseaza. Ma poti ajuta cu un raspuns? sau in situatia asta raman pe dinafara . Precizez ca locurile scoase gen naval sau fortele aeriene nu ma intereseaza... doar la fortele terestre imi doresc sa intru.
Back to top
Registered Member #10617

H

Back to top
dobre alexandru
Thu Jun 28 2018, 10:37PM
Registered Member #12448

multumesc mult!
Back to top
Mitralioru
Mon Jul 02 2018, 11:37PM
Registered Member #12050

a fost cineva la probele de la CZSO ?
Back to top
Janovec
Tue Jul 03 2018, 05:44PM
Registered Member #10504

O intrebare poate prosteasca. La alte unitati este permisa venirea la program in pantaloni scurti ?
Back to top
george alex
Tue Jul 03 2018, 06:03PM
Registered Member #12541

dobre alexandru wrote ...

salut, imi poate da cineva un raspuns la o nelamurire? Am luat probele la admitere pentru SGP , am fost chemat la centrul militar din DR TR Severin si mii s a spus ca nu sunt locuri la fortele terestre, doar pentru auto unde este necesara categoria B si C , si nu am decat B-ul, mai sunt locuri la naval, fortele aeriene . Eu imi doresc sa intru la fortele terestre pe comunicatii sau artilerie... stie cineva daca se vor mai scoate locuri? sau daca am fost eu informat gresit in legatura cu locurile disponibile...

salut dobre alexandru,vad ca esti din severin ,poti sa imi spui si mie unde te ai pregatit pentru traseu(daca ai facut),un nume de profesor, un nr. de tel al profesorului as avea nevoie
Back to top
Registered Member #10617

G

Back to top
Janovec
Fri Jul 06 2018, 09:27AM
Registered Member #10504

"Poate" o sa va para rau ca vreti sa deveniti militari in "armata asta care e "
Back to top
Janovec
Fri Jul 06 2018, 09:31AM
Registered Member #10504

Citeam si eu pe acest forum inainte sa intru pe usa armatei. Acum pot sa confirm ce scriau multi : cel mai mare zid de care te lovesti e prostia. Chiar nu credeam ca e asa, dar acum le dau dreptate. Nici nu iti trece prin cap cum o sa te surprinda cu "inteligenta" lor. Nu vreau sa demoralizez pe nimeni, dar ganditi-va bine inainte .

[ Edited Fri Jul 06 2018, 09:33AM ]
Back to top
1 User said Thank to Janovec for this Post :
 Hannibal (06 Jul 2018, 22:09)
george alex
Fri Jul 06 2018, 10:32AM
Registered Member #12541

[quote]
Nu ai nevoie de profesor. Ieși din casă și aleargă. Dacă nu ești obișnuit să faci mișcare, atunci nu-ți rupe capul din prima zi. Începe cu maxim 10 minute alergat FOARTE ușor, alternat cu mers. De 3 ori pe săptămână. După fiecare săptămână mărește timpul de alergare. Dacă a doua zi după alergat simți că ai febră sau vreo incomoditate la mers, atunci micșorează timpul sau chiar ia o zi în plus de pauză. Continuă până ajungi la 30 minute de alergat încontinuu, fără opriri, la o singură ședință. În acest moment trebuie să știi deja cât timp scoți pe kilometru. Există aplicații pe Google Play pe care le poți instala pe telefon, îți măsoară prin GPS distanța parcursă și îți arată și ritmul în care alergi. Vei știi în timp real, alergând cu telefonul în mână dacă trebuie să tragi mai tare să fii sub 5 minute pe km sau chiar sub 4:30 min/km. Eu alerg 2 km în 8:25 și am 34 de ani. Credeți-mă că se poate, dacă vreți și vă dați interesul și vă pregătiți pentru asta.
La tracțiuni îți recomand să cauți o bară. Ce altceva?! Dacă și aici ești începător și nu poți executa cu ușurință acest exercițiu, atunci îțî recomand să iei un scaun sau pur și simplu să sari, agățat cu ambele mâini de bară, cu bărbia peste ea, să te lași FOARTE ușor în jos. Repetând acest exercițiu simplu vei vedea în timp că vei face tracțiuni mult mai ușor.
La sărituri în lungime iei un metru și o cretă și de acolo te descurci tu.
În rest, mai ai de trecut un text de inteligență și unul de temperament/comportament. Aici dacă ești diliu, nu te mai ajută nimeni.
Vă urez tuturor succes! Cei mai buni să intre. Iar cei mai puțini buni să continue să se pregătească. Ne vedem/auzim la Breaza. Încă aștept să mă sune. Salut,la mn nu e problema de rezistenta o fac,vroiam profesor ca sa vad si eu cat timp scot la traseul aplicativ ca nu am facut niciodata,probleme am la tractiuni fii mai explicit la tractiunile cu scaun sau cum ai zis ca nu am inteles ??
Back to top
george alex
Fri Jul 06 2018, 10:35AM
Registered Member #12541

FlorinManoliu wrote ...

Nu ai nevoie de profesor. Ieși din casă și aleargă. Dacă nu ești obișnuit să faci mișcare, atunci nu-ți rupe capul din prima zi. Începe cu maxim 10 minute alergat FOARTE ușor, alternat cu mers. De 3 ori pe săptămână. După fiecare săptămână mărește timpul de alergare. Dacă a doua zi după alergat simți că ai febră sau vreo incomoditate la mers, atunci micșorează timpul sau chiar ia o zi în plus de pauză. Continuă până ajungi la 30 minute de alergat încontinuu, fără opriri, la o singură ședință. În acest moment trebuie să știi deja cât timp scoți pe kilometru. Există aplicații pe Google Play pe care le poți instala pe telefon, îți măsoară prin GPS distanța parcursă și îți arată și ritmul în care alergi. Vei știi în timp real, alergând cu telefonul în mână dacă trebuie să tragi mai tare să fii sub 5 minute pe km sau chiar sub 4:30 min/km. Eu alerg 2 km în 8:25 și am 34 de ani. Credeți-mă că se poate, dacă vreți și vă dați interesul și vă pregătiți pentru asta.
La tracțiuni îți recomand să cauți o bară. Ce altceva?! Dacă și aici ești începător și nu poți executa cu ușurință acest exercițiu, atunci îțî recomand să iei un scaun sau pur și simplu să sari, agățat cu ambele mâini de bară, cu bărbia peste ea, să te lași FOARTE ușor în jos. Repetând acest exercițiu simplu vei vedea în timp că vei face tracțiuni mult mai ușor.
La sărituri în lungime iei un metru și o cretă și de acolo te descurci tu.
În rest, mai ai de trecut un text de inteligență și unul de temperament/comportament. Aici dacă ești diliu, nu te mai ajută nimeni.
Vă urez tuturor succes! Cei mai buni să intre. Iar cei mai puțini buni să continue să se pregătească. Ne vedem/auzim la Breaza. Încă aștept să mă sune.
Salut,la mn nu e problema de rezistenta o fac,vroiam profesor ca sa vad si eu cat timp scot la traseul aplicativ ca nu am facut niciodata,probleme am la tractiuni fii mai explicit la tractiunile cu scaun sau cum ai zis ca nu am inteles ??
Back to top
Registered Member #10617

F

Back to top
Registered Member #10617

E

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF