Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
trecerea pe formula cu acces restrictionat
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Kuji In
Fri Jul 23 2010, 05:23AM
Registered Member #1400

Emi: si care este problema? sunt ascultat de la 25 de ani de cand sunt prin sistemu te prind da iti dau liber. Vd k in ultima vreme ti-am atras atentia si sunt constient ca nu sunt pe matrimoniale....., la faza cu inregistratu ai sechele usor nostalgice?
Back to top
Kuji In
Fri Jul 23 2010, 05:29AM
Registered Member #1400

ex-ad wrote ...

ok, am inteles... coroborind si cu mesajele primite pe privat, inteleg ca majoritatea doreste ca forumul sa ramina cu acces liber la citire, lucru care mi se pare si mie corect... dar ca sa impacam toate dorintele, voi cauta o formula restrictiva prin care cei care posteaza doar de dragul de a posta, nu respecta limba romana si in general freaca menta aiurea pe site, sa fie zburati d-aici...

e ok?

PS - intru in curind in concediu, asa incit ma voi ocupa de finalizarea stergerii conturilor fara postari, precum si de curatarea oleaca a forumului si reorganizarea lui...

daca mai sint pareri, le astept.

pai C.O. fain, vezi sa nu dai in fara plata ca asa se zvoneste in ultima saptamana si sa stii ca pe aici nu am observat nici un maestru chayo-do vis a vis de licoare rezultata din menta asa ca sa ramanem cel putin inca o perioada traditionalisti, forumul sa mearga mai departe asa cum este. Parerea mea si sper ca nu imi sari la cap Sefa ca atunci nu mai esti dragalasa...:) Hai, relaxare totala in C.O.

PS optez pentru formula, vrei sa citesti - cont, vrei sa iti dai cu parerea - cont, nu de alta, dar m-am saturat de fel de fel de guest-raportori la Federatie.

[ Edited Fri Jul 23 2010, 05:33AM ]
Back to top
emi
Fri Jul 23 2010, 05:40AM
emi
Registered Member #1691

offtopic:
Trebuia sa stii ca opinia ta e inregistrata pe forum, si vazuta de o gramada de alti oameni.
In afara de asta, nu pot vorbii ca exista sau nu baieti care te supravegheaza.

Daca te stii ok, nu ai dece sa iti faci griji.
Back to top
8523
Fri Jul 23 2010, 06:12AM
Registered Member #1028

Kuji in, editeaza-ti te rog replicile in care apar 'vd', 'k', 'dak'.
Multumesc.
Acest mesaj va fi sters.
Back to top
Boribum
Tue Jul 27 2010, 06:29PM
boribum
Registered Member #2395

Înca un fel de sugestie :

Sa presupunem ca membrul Boribum are o discutie cu membrul X.

X : ar fi bine sa va mai documentati despre problema aceasta,nu aveti cunostiintele necesare .
Boribum : bine,bai,du-te-n mata de prostovan
X: va rog sa nu ma insultati
Boribum : nu te insult,boule,doar îti amintesc ca esti.

Buuun. Desigur,Boribum va fi penalizat pentru acest derapaj. Dar (si aici e întrebarea/sugestia) nu ar fi posibil ca mârlaniile scrise sa fie sterse ? Sau Boribum sa fie obligat sa si le stearga singur,înainte de a fi exmatriculat? Nu de alta,dar pe lânga faptul ca astfel de situatii (si nu sunt chiar rare) murdaresc forumul,de multe ori avertismentele vin si pleaca,iar magariile ramân.

Ar mai fi si chestia cu prezentarea obligatorie,dar din ce îmi aduc aminte oamenii sunt foarte reticenti la astfel de procedee. Descoperim pe parcurs ca sunt profesori,medici,avocati,agenti speciali,uneori chiar toate astea la un loc si chiar ceva mai mult...doar ca uneori e cam târziu. Nu ?
Back to top
spk
Tue Jul 27 2010, 06:35PM
primum non nocere

Registered Member #537

Exista un buton "Abuz", pentru magarii. Vorbeste cu un moderator sa cenzureze acele cuvinte ofensatoare.
Back to top
Boribum
Tue Jul 27 2010, 06:42PM
boribum
Registered Member #2395

Asta da replica de ofiter : spune-mi ce-ti trebuie,ca sa-ti spun cum sa te lipsesti.
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF