Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
specialoperations.com
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mihai
Fri May 18 2007, 12:02AM
Registered Member #153

Obiectivul- sa concepem si sa trimitem un material care sa apara pe LINK (si poate si pe un site francez).
Participanti- ex-ad(coordonator),batranu,eu (contribuim cu materiale).si oricine mai doreste.
Comunicarea- numai prin intermediul forumului,asa ca cei care vor sa ramana anonimi pot participa.
Recompensa- doar satisfactia ca facem ceva pentru niste oameni cu care ne mandrim.

Asteptam si alte sugestii.
Back to top
blackwater
Fri May 18 2007, 09:16AM
Registered Member #33

Foarte buna intentia.Sper sa fiu util proiectului task force ca participant .
Back to top
blackwater
Fri May 18 2007, 09:56AM
Registered Member #33

Sa vedem in ce masura putem sa aducem materiale fiindca ele se pot repeta.E clar ca spectrul task force din Romania nu e atat de dezvoltat in comparatie cu cel de afara.
Ma gandesc ca sunt f multe de spus de unitatile din MApN acre executa misiuni in irak si Afganistan, Kosovo,Timor si altele.
Back to top
mihai
Fri May 18 2007, 03:34PM
Registered Member #153

blackwater- wellcome aboard
eu o sa trimit materiale despre vm,unitatile de cercetare si poate bim,parasutisti,politie militara si scafandri.
din mira despre ce unitati mai vorbim in afara de acvila?siias,spir,bsij?interventia rapida de la politia de frontiera?
apoi ar fi bat(desi o sa ne-njure poate unii din conducere ca nu le-am cerut avizul) si spp.
despre grupul antitero din sie nu e cazul sa scriem,e mai bine asa.

alte pareri?
Back to top
ex-ad
Mon May 21 2007, 11:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ok.....propun asa:

- materialele de prezentare trebuie sa fie structurate cit de cit pe acelasi tip de schelet, iar logica prezentarilor de pe site-ul lui Sorin Crasmarelu (sau cum il cheama) mie una mi se pare buna.
- stabiliti la cine se vor stringe aceste materiale pentru corectura si periere.
- daca sinteti de acord, hai sa fixam totusi niste termene.

Nota - evetual putem sa publicam variantele in limba romana chiar pe acest topic - practic se aduna singure - apoi trecem la traduceri. In felul acesta poate mai apar corecturi si observatii.
Back to top
mihai
Tue May 22 2007, 03:35PM
Registered Member #153

ok,eu o sa le pun aici pe forum,in weekend sper.in romana sau in engleza,o sa vad.la structura materialului,o sa insist mai mult pe istoricul unitatilor.
si intai scriu despre vm,cercetare si parasutisti.
Back to top
blackwater
Tue May 22 2007, 05:04PM
Registered Member #33

Despre USLA/BAT as vrea sa adaug eu cate ceva.Am o afinitate deosebita pt. acesta structura si cred ca stapanesc cat de cat unele info despre istoricul lor(alte date decat cele care se gasesc pe net).
TNX!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF