Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cariera in SNS

<< Previous thread | Next thread >>
Informatii actualizate pentru candidatii in SNS
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
victor79
Thu Feb 06 2014, 07:32AM
Registered Member #981

Pentru cei doritori sa urmeze o cariera militara, a aparut Planul de scolarizare in institutiile militare de invatamant pentru anul scolar/universitar 2014-2015 :
LINK
Back to top
prjvasile
Mon Feb 17 2014, 10:49PM
lupt cu mine
Registered Member #8883

Am sunat acum cateva zile la Biroul informare-recrutare unde sunt inscris, pentru a afla cand trebuie sa ma prezint pentru inceperea dosarului de candidat, si mi s-a spus ca inca nu aparut locurile. Banuiesc ca, inca nu au fost repartizate locuri pe judete, sau cum, caci eu sunasem dupa ce a fost publicat acest plan de scolarizare. Dar acel calendar cu data probelor sportive/traseului/ testarea psihologica, cam peste cat timp va fi publicat ?
Back to top
Hannibal
Tue Feb 18 2014, 09:20PM
.
Registered Member #1460

Doar la SGP sunt (desi, recent am aflat ca s-a renuntat la domiciliul candidatului, ca si criteriu de departajare) "locuri pe judete", mai bine zis, pe unitati. Dar, in fiecare judet este macar o unitate militara. La ofiteri, subofiteri si m.m. te duci unde-ti da post.

[ Edited Tue Feb 18 2014, 09:49PM ]
Back to top
prjvasile
Tue Feb 18 2014, 10:11PM
lupt cu mine
Registered Member #8883

Ma refeream la admiterea pentru acest an de studii, nu la departajari pentru posturi. Sper ca nu am creat confuzie prea mare.
Back to top
Hannibal
Tue Feb 18 2014, 10:49PM
.
Registered Member #1460

Tu n-ai priceput ce-am scris. Ma rog, o sa repet. In cazul tau, daca zici ca dai la ofiteri, tu, presupunand ca intri, la terminarea academiei, in functie de media cu care termini, ai dreptu` sa-ti alegi locul (in functie de ce iti ofera armata si in functie de arma/specializarea pe care ti-o alegi. Acuma ai inteles?
Back to top
prjvasile
Tue Feb 18 2014, 11:06PM
lupt cu mine
Registered Member #8883

Am inteles din prima. Tu mi-ai explicat despre criteriul de departajare care se face la inceperea studiilor pentru SGP-isti, si repartitia pe unitati la sfarsitul studiilor pentru ceilalti. M-am exprimat eu gresit, in primul post. Multumesc.
Back to top
den91
Mon Feb 24 2014, 12:41AM
Registered Member #8674

Am si eu o intrebare in legatura cu traseul sportiv. Rostogolirea din ghemuit in ghemuit se face pe lada sau pe sol ?
Back to top
truepride
Sun Mar 02 2014, 05:15PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Am vazut si eu planul de scolarizare Mapn:

Numai mie mi se pare cidat sa urlii ca te "doare" bugetul si sa propui pentru scolarizare un regiment plus ceva...
Sunt pro edicatie si formare militara la fel cum sunt pro masini electrice. Costurile fac diferenta intre ceea ce ramane ancorat in realitatea cotidiana si speranta unei zile mai bune... maine.
Lipsa valorificarii pietei muncii mi se pare produsul unei ineficiente manageriale corelate cu necesitatea mentinerii unor efective, ego grade, pentru anumite unitati...
Back to top
justme
Sat Nov 01 2014, 12:53AM

Registered Member #2073

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează, în perioada 24.11 - 09.12.2014, programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă „Protecţia informaţiilor clasificate”.

Înscrierile pentru participarea la colocviul de admitere se fac în perioada 03 - 14.11.2014, de luni până vineri, între orele 9.00 - 13.00, la secretariatul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (Şoseaua Odăi nr. 20, sector 1, telefon 021.410.65.50, int.1246).

Pentru detalii privind condiţiile şi documentele necesare înscrierii, vă rugăm să consultaţi site-ul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, la adresa LINK.

Oferta publică: LINK

LINK

oferta_publica_pic.pdf

[ Edited Sat Nov 01 2014, 01:06AM ]
Back to top
justme
Fri Nov 21 2014, 12:29AM

Registered Member #2073

Ofertă publică de şcolarizare - Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” 2015

Începând cu 5 ianuarie, Serviciul Român de Informaţii vă aşteaptă pentru înscrierea la concursurile de admitere în Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Coordonatele activităţii academice, detalii privind examenele de admitere, campusul, precum şi alte amănunte utile tinerilor care îşi doresc o carieră în Serviciul Român de Informaţii pot fi consultate pe LINK.

LINK

oferta_publica_licenta_2015.pdf
Back to top
Ioana x
Tue Dec 30 2014, 07:16PM
Registered Member #9927

Buna seara,
As avea si eu o nedumerire, as dori sa aflu-in masura in care este posibil- cum se fac recrutarile pentru femei in cadrul Spp?
Tin sa mentionez faptul ca anul asta voi absolvi o facultate civila in cadrul Academiei de Politie,deci nu am grad militar.
Multumesc anticipat!
Back to top
justme
Tue Dec 30 2014, 07:22PM

Registered Member #2073

Selecţia personalului Serviciului de Protecţie şi Pază

Cadrele militare ale Serviciului de Protecţie şi Pază provin, de regulă, din rândul absolvenţilor instituţiilor militare de învăţământ, pregătiţi în specialităţi militare identice sau apropiate celor din serviciu. Pentru unele domenii specifice de activitate, pentru care instituţiile militare de învăţământ nu asigură formarea specialiştilor necesari, personalul este selecţionat din rândul celor mai buni absolvenţi ai instituţiilor civile de învăţământ, care îndeplinesc criteriile şi cerinţele stabilite prin lege şi prin ordinul directorului instituţiei.

Recrutarea personalului militar pentru posturile vacante este atributul compartimentelor de resurse umane, potrivit prevederilor legale, cu respectarea principiului egalităţii şanselor.

Selecţia personalului militar, verificările şi investigaţiile pentru determinarea îndeplinirii condiţiilor şi criteriilor de încadrare se desfăşoară în raport cu nevoile instituţiei şi fondurile bugetare alocate cheltuielilor de personal, de către compartimentele de resurse umane, cu sprijinul structurilor specializate conform instrucţiunilor de profil.

Verificarea modului în care sunt respectate angajamentele şi responsabilităţile asumate continuă şi după încadrare.

Potrivit legislaţiei în vigoare, viitorului angajat SPP îi va fi interzis sau restrâns exerciţiul anumitor drepturi şi libertăţi, acesta urmând să fie supus verificărilor de securitate prevăzute pentru determinarea eventualelor elemente de incompatibilitate privind accesul la informaţii secrete de stat.

Criteriile de selecţie au la bază experienţa acumulată de-a lungul timpului, care a evidenţiat calităţile pe care trebuie să le aibă personalul SPP din diferite compartimente pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu şi realizarea performanţelor profesionale.

LINK
Back to top
Ioana x
Tue Dec 30 2014, 07:41PM
Registered Member #9927

personalul este selecţionat din rândul celor mai buni absolvenţi ai instituţiilor civile de învăţământ, care îndeplinesc criteriile şi cerinţele stabilite prin lege şi prin ordinul directorului instituţiei- referitor la acest criteriu, as spune ca ma incadrez deocamdata avand pana in prezent cea mai mare medie.
Insa ma interesa cum ajung acolo...sun la institutie, trimit un cv?
Spp-ul face anual recrutari din Academia de Politie, insa pana acum nu stiu sa fi participat vreo fata..
Back to top
Hannibal
Tue Dec 30 2014, 07:46PM
.
Registered Member #1460

Ma mananca...buricul degetelor sa scriu ceva, da` m-as repeta si nu-mi place.
Back to top
Ioana x
Tue Dec 30 2014, 07:54PM
Registered Member #9927

Te rog!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF