Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
Despre "şefi"...numai de bine! Sau nu...
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Bendis
Mon Apr 07 2014, 11:59AM
Registered Member #5071

Pentru ca toti avem sefi mai mult sau mai putin sefi si pentru ca fiecare din noi simte nevoia sa se "descarce" de stresul acumulat la serviciu precum si de experienţele personale, propun un topic nou in care sa impartasim din trăirile aberante de la locul de muncă dar si fapte care au impresionat mai mult sau mai putin pe fiecare dintre noi.
Back to top
djebel
Mon Apr 07 2014, 12:47PM
Registered Member #3603

Poate ca topicul e incitant, dar eu o sa zic "pas". Imi pare rau, dar chiar nu pot sa-mi urlu frustrarile vis-a-vis de unul sau de altul, mai ales ca nici eu nu sunt intotdeauna usor de digerat. Reusim totusi sa coabitam.

PS: Poate ca vad doar la latura negativa.
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 Bendis (07 Apr 2014, 12:50)
Bendis
Mon Apr 07 2014, 12:54PM
Registered Member #5071

Va inteleg perfect! Si eu am avut o usoara retinere, apoi m-am gândit ca personajele pot fi rodul imaginaţiei noastre, vecinu' de la 4 (ca eu lucrez laaprozar). Astept sa ajung acasă, sa-mi deschid laptopul si sa incep sa "fabulez", de exemplu ce am patit azi cu un sef. Dar repet, e doar "rodul imaginaţiei mele"

[ Edited Mon Apr 07 2014, 12:55PM ]
Back to top
Bendis
Mon Apr 07 2014, 12:57PM
Registered Member #5071

Si chiar nu am de gând sa urlu frustrările ci doar sa povestesc ptr ca alţii sa se amuze sau sa se crucească ))))
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
 Stel (27 May 2014, 00:12)
ALM
Mon Apr 07 2014, 01:03PM
Registered Member #2039

Poate ar merita şi un topic "Despre subordonaţi ... numai de bine! Sau nu ..." Aşa, ca să fie şi "Puterea" şi "Opoziţia" ...
Back to top
2 User said Thank to ALM for this Post :
 djebel (07 Apr 2014, 13:06) , Bendis (07 Apr 2014, 13:16)
djebel
Mon Apr 07 2014, 01:07PM
Registered Member #3603

@Bendis, promit ca am sa citesc...fabula
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 Bendis (07 Apr 2014, 13:16)
Bendis
Mon Apr 07 2014, 05:07PM
Registered Member #5071

MENTIONEZ CA ACEASTA POVESTE NU ESTE O RELATARE CI UN PAMFLET...da-da!
Azi, luni, nici iarba nu creste...insa ochiul vigilent al militianului de birou (facut la apelul bocancilor) nu doarme! Ne anunta cineva ca "poate" (Doamne cat urasc acest !!!) se va face revista de front asa ca sa fim pregatiti. Ok...numai ca in isteria mutarii la noua locatie, ne-am dus tinutele de "reprezentare" fiecare la casa lui...trecem peste. Intreb: cand vom fi anuntati de revista de front? raspuns: nu stiu. cand decide sefu'. Buuuun... telefon nu mai avem de ceva luni bune asa ca "anuntul" urma sa vina pe telefonul personal al cuiva. Trecem si peste asta. Striga unu' ca disperatu': "baaaaa! adunare la 11:10!". Ma uit la ceas, era 11:03. Cand dracu' sa ma schimb si sa ajung la locul de adunare?! (mentionez ca pana acolo sunt cam 600 de metri plus ca mergi ca vita pe sosea, poate-poate da vreun bolid peste tine). Impreuna cu alti 3 colegi, mergem spre locul de adunare desi era prea tarziu-se daduse deja raportul si se ridica steagul. Am stat ca patru suricate in pozitie de drepti langa poarta institutiei; se termina momentul solemn, ne indreptam spre "gramada" (eu chiar vroiam sa cer permisiunea sa luam loc in formatie dar m-am lasat pagubas vazandu-i pe "veteranii" mei ca se infig si se pierd printre randuri. In fine...ne da "ptr. inspectie 5-3 pasi inainte", eu fac 3 pasi ca deh, eram in mijloc si apare sa-i zicem "Ghita" cu distinsul "Georgel"-figuri atat de imunatoare ca te buseste rasul instantaneu! Ma observa "Ghita" ca n-aveam gradele pe umeri (chiar nu am mai avut timp sa mi le pun, plus de asta dar miscarea tre' sa fie lenta si delicata deoarece imi tasneste efectiv nasturele prins intr-un fel de cracane(?!?)). "Ghita" zice: "AHA! Si face semn sefului meu - "noteaza!". eu zic: "ce sa notati?! am gradele pe dedesubt! (chiar le aveam sub ploverul ce-l tineam sub camasa! ). Se intoarce seful spre mine si...ma noteaza cu o urma de "I'm sorry". Eu zic: "am gradele pe dedesubt!" "Georgel"-the leader of the pack zice gales: "De ce nu le-ai pus la veston?" eu: "ca n-am avut timp! la 11:03 am fost anuntati ca avem revista de front in 7 min.! fizic e imposibil!". "Georgel": "Da' stiati ca avem acum revista!". eu: "nu! ni s-a spus ca o vom avea dupa ce va intoarceti de la sedinta". El: "pai uite-ma". ......Nu stiu la altii cum e dar la noi a inceput vanatoarea de "vrajitoare". Vinerea trecuta s-a facut adunare la 16:05 (desi la ora 16 se rupe poarta unitatii) pe motivul "de ce oamenii sunt in civil la acea ora?!"
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
 Glaucom (07 May 2014, 19:17)
djebel
Wed Apr 09 2014, 11:41PM
Registered Member #3603

@Bendis, nu cred ca e foarte grav. De exemplu, e mai solicitant sa fii in mijlocul pustietatii, sa incalzesti toata noaptea apa la foc si sa-ti calci hainele cu bidonul pentru apa. Dimineata ai revista de front si trebuie sa fii nickel . Sau sa-ti schimbi tinuta la fiecare 5 minute timp de 2 ore. Si exemplele de genul pot continua (sa zicem ca face parte din drill).
Grav e cand ( chiar nu are importanta cine o face: superiorul sau subordonatul) esti tradat/vandut de ai tai.
Back to top
Bendis
Thu Apr 10 2014, 05:34AM
Registered Member #5071

Nu intenţionez sa spun ca e "grav". Nici macar nu consider ca e grav ci ma amuza pâna la stupefacţie genul asta de atitudini pe care le consider de-a dreptul rautaciase si puerile. Lucruri grave nu voi povesti ci doar imbecilitati. Cât despre tradari, sunt satul.Le-am trait si le traiesc atât din partea superiorilor cât si din partea celor cu care împart un colt de pâine si o buna parte din timp. Povestile vor continua
Back to top
Bendis
Wed May 07 2014, 06:26PM
Registered Member #5071

Nu m-am bucurat niciodată de răul cuiva...
Dar...unul din personajele invocate mai sus, a apărut cu un nas desprins din filmele de groază (vorbeşte lumea ca l-ar fi ajuns blestemele).
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF