Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile prezidentiale 2014
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
truepride
Sat Sep 27 2014, 01:13PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Putem incepe o discutie despre ceea ce reprezinta acest exercitiu democratic, dar mai de interes pentru noi ce se/ s-ar putea schimba in SNS la venirea noului Comanadant Suprem.

Back to top
1 User said Thank to truepride for this Post :
  (27 Sep 2014, 14:19)
bushes
Sat Sep 27 2014, 01:53PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Ce reprezinta sau ce ar trebui sa reprezinte ??
Back to top
criss-cross
Sat Sep 27 2014, 05:09PM
Registered Member #4853

Cam asa se vede de la mine:
1. votam ,,pro" cineva(ceva) ,din convingere
2. votam ,,pro" cineva, pentru a fi ,,contra" altcuiva
3. nu votam
Back to top
Illusionist
Sat Sep 27 2014, 05:24PM
Pseudoleucocit
Registered Member #1855

Votam fara nici o legatura cu posibilele schimbari din SNS. Eu zic sa votam cu cei mai slabi cotati in sondaje, poate voteaza suficienta lume incat sa nu se constituie o majoritate nici in al doilea tur. Asta consider eu o adevarata palma data politicienilor. Din convigere n-am cu cine sa votez si bineinteles ca ce rost ar avea sa votez pro pentru a fi contra cand exeple de coalitii sunt destule si cum se schimba scopurile politice de la un an la altul. Nici sa nu votez nu mai mi se pare eficient, pentru ca s-ar putea sa gaseasca o modalitate sa completeze altcineva buletinul pe care eu nu-l folosesc.
Back to top
1 User said Thank to Illusionist for this Post :
  (27 Sep 2014, 17:32)
criss-cross
Sat Sep 27 2014, 06:46PM
Registered Member #4853

Illusionist wrote ...

Eu zic sa votam cu cei mai slabi cotati in sondaje, poate voteaza suficienta lume incat sa nu se constituie o majoritate nici in al doilea tur. Asta consider eu o adevarata palma data politicienilor.

Asadar:
2. votam ,,pro" cineva, pentru a fi ,,contra" altcuiva
Back to top
Illusionist
Sun Sep 28 2014, 02:14AM
Pseudoleucocit
Registered Member #1855

Nuuu, ziceam sa votam cu amarastenii, pentru ca cei care stau bine in sondaje sa nu primeasca procentul minim de voturi pentru a castiga alegerile, in felul asta nimeni nu castiga alegerile .. ori sa aibe cat mai multi candidati un procentaj aproximativ egal, sa fie grea departajarea.
Pentru ca eu stiu ca este necesar, un anumit procentaj minim obligatoriu de voturi unui candidat pentru a castiga si sa ma corecteze cineva daca nu mai e asa.
E treaba de detaliu dar nah... asta e ideea mea.

[ Edited Sun Sep 28 2014, 02:16AM ]
Back to top
1 User said Thank to Illusionist for this Post :
  (28 Sep 2014, 02:21)
JohnBW
Sun Sep 28 2014, 02:25AM
Guest
Thanked time in post
De acord cu ideea ta. Sunt sătul de tot felul de ANONIMI gen victor tonta și alții ca el care vin din ABISUL Oceanului Pacific și, evident ajutați de'ENTITĂȚI EXTERNE" ba din EST ba din VEST, ajung să aibe nu știu ce sondaje dubioase inventate. Tare îmi este teamă, spre rușinea mea puțin cunoscătoare, de faptul că degeaba vom merge toți să votăm de exemplu pe X, că prin mânăreala lor tot Y câștigă.... nu ar fii prima oară... cunosc cazuri, zeci, de bătrani care pentru prima oara îi văd că PUR ȘI SIMPLU NU VOR SĂ MAI VOTEZE DE NICI O CULOARE.
Back to top
bushes
Sun Sep 28 2014, 11:05AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Illusionist wrote ...

Nuuu, ziceam sa votam cu amarastenii, pentru ca cei care stau bine in sondaje sa nu primeasca procentul minim de voturi pentru a castiga alegerile, in felul asta nimeni nu castiga alegerile .. ori sa aibe cat mai multi candidati un procentaj aproximativ egal, sa fie grea departajarea.
Pentru ca eu stiu ca este necesar, un anumit procentaj minim obligatoriu de voturi unui candidat pentru a castiga si sa ma corecteze cineva daca nu mai e asa.
E treaba de detaliu dar nah... asta e ideea mea.

LINK
E nevoie de majoritatea voturilor de pe listele electorale permanente (9 milioane si putin) ca sa iasa presedintele din primul tur
Back to top
PisicaNeagra
Sun Sep 28 2014, 11:53AM
Guest
Thanked time in post
.

[ Edited Wed Oct 26 2016, 09:57PM ]
Back to top
Illusionist
Sun Sep 28 2014, 04:16PM
Pseudoleucocit
Registered Member #1855

Atunci votam cu Ponta ca e din PSD si ei sunt orientati catre segmentul social (bugetari, pensionari, servicii de stat), e mai pe socializare, mai feisbuchist si intareste ideea de spatiu carpato-danubiano-pontic, adica un patriot si cu alte cuvinte Mesia.

[ Edited Sun Sep 28 2014, 04:16PM ]
Back to top
PisicaNeagra
Sun Sep 28 2014, 04:20PM
Guest
Thanked time in post
.

[ Edited Wed Oct 26 2016, 10:21PM ]
Back to top
1 User said Thank to for this Post :
  (28 Sep 2014, 16:22)
Illusionist
Sun Sep 28 2014, 05:03PM
Pseudoleucocit
Registered Member #1855

Pffff ... mai am o varianta de rezerva, ultima! Sa votam cu Udrea pentru ca stim sigur ca are portocalele cele mai mari dintre hoti candidatii, cat despre tentaculeee .. nimeni nu-i perfect! )))))))))
Mi-am dat seama de greseala de scriere de mai sus dar nu am reusit sa fac corectura necesara, nu stiu cum dar nu ma lasa calculatorul!
Back to top
bushes
Mon Sep 29 2014, 06:41PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

LINK

"Candidatul Iohannis: E normal ca serviciile să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, deoarece acest lucru face parte din activitatea serviciilor.

Întrebat la Adevărul Live dacă el consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, Iohannis a răspuns: ”Da, eu cred că face parte din activitatea serviciilor şi nu cred că este vreo problemă. Eu, personal, consider că în servicii avem profesionişti foarte buni, dar nu cred că trebuie noi să le spunem cum să îşi facă treaba”.

Back to top
Mihais
Mon Sep 29 2014, 08:30PM

Registered Member #2323

Io is mai naiv ca altii si imi imaginez un film.Ajunge ''ofiterul acoperit'' X mare om in stat.Primeste,legal,rapoarte de la servicii.Problema e cu ierarhia.Cine comanda pe cine?

Colaboratori ar fi poate mai bine spus.Pe langa naivitate,mai sunt si de moda veche.Sunt mai zgarcit cu gradele de ofiter.Nu zic ca nu as vrea si eu sa fiu capitan,maior etc... in secret,dar stiu ca nu as merita asa ceva.Faptele,nu tidula,il definesc pe om ca ofiter.
Back to top
bushes
Mon Sep 29 2014, 09:05PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Nu e nici o problema de ierarhie , un ofiter acoperit ajunge mare om in stat la ordinul si cu sprijinul serviciului respectiv , deci in primul rind e ofiter si de abia dupa aia e presedinte de tara , ministru , membru in comisia parlamentara de control a serviciilor sau moderator tv ...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF