Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
In cautare de informatii
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Vlad Sk
Sat Jul 11 2015, 08:35PM
Registered Member #10343

Salutare tuturor!
Am deschis acest topic in speranta ca aici voi gasi pe cineva care sa ma ajute cu ceva sfaturi referitoare la o cariera militara. Sunt destul de tanar (19 ani) si am tot viitorul in fata asa ca nu vreau sa-l ratez din cauza lipsei de informatii.

As vrea sa incep prin cateva chestiuni legate de academie si de studii...
Din cate am inteles, in armata, masterul este necesar doar pentru schimbarea specializarii dupa terminarea academiei. Este corecta informatia?
Back to top
truepride
Mon Jul 13 2015, 03:11PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Puteti face o lectura a topicurilor ce discuta tematica carierei militare cat si tematica invatamantului militar. Aveti topicuri deschise pe institutie de invatamant.
Masterul, educational-structural vorbind este o specializare asadar incercati sa va dati seama unde anume doriti sa ajungeti, urmati academia de profil ia masterul ar fi o finalitate.
Back to top
Vlad Sk
Tue Jul 14 2015, 06:28PM
Registered Member #10343

Multumesc frumos pentru raspuns! Am admitere pe 16 si 17 luna aceasta la academia fortelor aeriene si ma gandeam daca arma pe care o aleg acum va ramane sau daca as putea-o schimba pe parcurs, in cazul in care este ceva care nu se potriveste cu ceea ce caut eu.
Back to top
inginerul
Sat Aug 08 2015, 08:59PM
Registered Member #10145

Sunt care au ajuns generali de 4 stele (de/pentru aviatie vorbind) fara nici o ora de zbor, deci nu cred ca e greu sa iti schimbi arma. Dar, de regula, in interiorul structurii de forta (SMFA, pentru tine) pe care ai mers se pot face aceste schimbari, prin cursuri specifice.

[ Edited Sat Aug 08 2015, 09:01PM ]
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF