Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
Existenta enigmaticului "NUCLEU"...!!!???
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Contele
Thu Feb 11 2010, 06:23PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Back to top
ronin
Fri Feb 12 2010, 05:53PM
Registered Member #70

hidenAnalytical wrote ...

cu respect pentru initiatorul acetui post, ideea aceasta cu nucleul sper ca este pentru petrecerea timpului dvs. liber?

Nu numai pentru timpul meu (limitat) liber.
Bine ai venit pe forum !

PS: De ce, totusi, considerati ca topicul ar fi doar pentru "petrecere"...?!
Back to top
ronin
Fri Feb 12 2010, 06:14PM
Registered Member #70

@daniG, pana sa-ti raspunda acea persoana (cred ca te referi la paul_x) care a avansat modelul (conducere) pe verticala, imi permit sa ma leg si eu putin de ceea ce spui.

- Modelul unei retele de agenti (cei care iti dau informatia) coordonate de un ofiter, da, se poate vorbi de o colaborare pe orizontala.
Modelul acesta poarta numele de "Structura ABC".
Descendenta directa a (interesant !) societatilor secrete franceze de dinainte de Revolutie (1789). Aceasta structura este compusa din CELULE, fiecare celula cuprinzand 3 (trei) membrii si un responsabil.
Doua celule in "ciorchini" opereaza distinct, fara ca oamenii sa se cunoasca intre ei. In toate cazurile, nr. de subagenti (nu angajati ai serviciului) din "ciorchine", nu va fi mai mare de trei (3). Este principiul troicai.
Poti gasi asta in "OSINT" aici: LINK

- Daca "nucleul" s-ar autofinanta, cred eu ca nu ar fi o problema pentru alte activitati, sa le zicem operative.
Daca insa "nucleul" s-ar dedica doar afacerilor (a face bani multi), atunci am putea vorbi ca acesti oameni ar putea avea probleme, desi, nici aici nu s-ar putea vorbi de "pierderea" identitatii sau directiei. Poate ca "nucleul" are un compartiment (sau cum vrei sa-i spui) care doar asta face, face bani.

- Rolul "nucleului" (daca exista) cred ca este unul dat de actuala situatie. Atunci cand lucrurile vor intra in normal, nucleul isi va lua o vacanta. Daca situatia se va repeta, atunci si "nucleul" ar putea reaparea...
Back to top
msimula
Fri Feb 12 2010, 06:18PM
Registered Member #2287

Zau c-ati luat-o pe aratura … Sigur in asemenea momente in care ne aflam, se simte necesitatea unui Nucleu, dar din ceea ce vad si se intampla zi de zi (referire numai la tara noastra) nu-I simt prezenta. Poate ar fi cineva tentat sa spuna, ca N. lucreaza si ca rezultatele se vor simti. Oameni care ar trebui sa faca parte de drept din acest N., eu ii vad putin retrasi.
Back to top
Boribum
Fri Feb 12 2010, 06:23PM
boribum
Registered Member #2395

msimula wrote ...

eu ii vad putin retrasi.

Back to top
ronin
Fri Feb 12 2010, 06:29PM
Registered Member #70

Deh, zic eu. Trebuie si "BURUIENILE" sa ajunga la o "maturitate", nu ???
Trebuie si obstea sa inteleaga cate ceva mai mult ca fara sprijinul ei (ulterior) s-ar prea putea ca "nucleul" sa fie vanat tocmai de cei pentru care lupta (si uneori, cred eu, moare).

Stiti ca (asa ca o paranteza) si Divinitatea atunci cand s-a confruntat cu aparitia raului (concept necunoscut creatiei sale vaste pana atunci) l-a lasat sa se coaca.
O "eradicare" fulger a raului (din tara) ar putea fi gresit inteleasa de oamenii de aici si lume in general.
Asa ca, hai sa-i mai lasam putin pana lumea se mai coace (la cap) in bine si apoi... "colonel, it's time".

PS: timp si pentru tradatori sa fuga, pana atunci..., sau sa-si revina...

[ Edited Fri Feb 12 2010, 06:31PM ]
Back to top
Mihais
Fri Feb 12 2010, 06:40PM

Registered Member #2323

Ronin draga,astia isi revin numai sub madame Guillotine.
Back to top
msimula
Fri Feb 12 2010, 06:47PM
Registered Member #2287

Off-topic
@Ronin
Sa nu fie pentru unii dintre noi cam tarziu … cand se va vorbi de noi la timpul trecut, se pot intampla toate minnunile, ca oricum nu mai conteaza … si cu coptul asta e o problema, sa ne se rascoaca … sa nu se coaca prea tare, ca poa’ sa faca bum si nici asa nu-i bine …
Back to top
daniG
Fri Feb 12 2010, 09:45PM
Registered Member #2313

1. La o structura de gen retea faceam referire cu o functionalitate ridicata avand rezolvari rapide cu rezultate optime,insa ronin,nu am inteles daca esti de acord cu ea...8-> 2. Iar afirmatia"Atunci cand lucrurile vor intra in normal, nucleul isi va lua o vacanta. Daca situatia se va repeta, atunci si "nucleul" ar putea reaparea..." este,din punctul meu de vedere..."o invitatie la meditatie":ce propui se numeste celula de criza(constituita temporar din decidentii diferitelor institutii din SNS, psihologi, negociatori etc. in scopul rezolvari situatiilor noi ivite) si nici decum Nucleul.In prezent,aprox. in felul acesta se rezolva crizele,insa eu vad Nucleul ca o structura in evolutie,in continua devenire si nici decum temporara, statica,.Mai mult de atat, ea nu trebuie sa aiba vacanta pt ca la fel cum armata se pregateste pe timp de pace pt razboi, la fel si nucleul sa se pregateasca pe timp de pace(culegere de informatii, cursuri, colaborari cu alte structuri) pt situatiile de criza!
Back to top
msimula
Fri Feb 12 2010, 09:56PM
Registered Member #2287

Voi asimilati N. cu armata sau cu serviciile. Din pmvd total eronat. Ar trebui sa fie o entitate, asa cum a sugerat-o Ronin. Parerea mea o cunoasteti, sunt foarte sceptic ca asa ceva ar exista. Nu, poate unii ar considera ca SF este un fel de nucleu, diversele asociatii sau organizatii, poate da poate nu. In primul rand N, prin oameni si putere, influenta, conexiuni, financiar, ar trebui sa fie ceva “solid”.
Back to top
sejc_30000
Sat Feb 13 2010, 10:46AM
Registered Member #2600

frumos dar trist.inainte de 90 serveam la munci agricole,industrie,mina,canal etc.astia sunt mai fini.ne trimit in afganistan,irac,la depunere de coroane,festivitati,sa le dam onorul.suntem exact pe post de curve masculine.avem ce acceptam.
Back to top
Mihais
Sat Feb 13 2010, 01:26PM

Registered Member #2323

Mda Sejc,frumoase misiuni pt. armata-cules porumb si sapat santuri.Si mai ai inca o data dreptate-razboiul este aristocrati,nu proletari. De aia a si existat in toate societatile si timpurile un Nucleu de razboinici in marea masa de datatori la sapa,invartitori de hartii,frecatori de scaune,muncitori cu gura si alte ocupatii.

Back to top
ronin
Wed Apr 21 2010, 01:18PM
Registered Member #70

Cred ca locul acestui tip de "mesaj" este si aici.

[ Edited Wed Apr 21 2010, 01:24PM ]
Back to top
emi
Thu Apr 22 2010, 03:38PM
emi
Registered Member #1691

^ Nu confunda niste baieti care se pricep la spart site-uri, cu altceva.

Uite aici un link: LINK

"nucleul" (adica cei mai buni spargatori) recruteaza din cei de pe forum.

Nu e vorba de un nucleu asa cum il intelegi tu, ei cauta o elita ca sa isi faca un nume, la fel ca si creatorii de virusi.

Ce ii motiveaza ?
Ceva de genul: ba ce tare sunt, am patruns acolo. Si evident, aprecierea celorlalti spargatori, persoana care a reusit urca in clasament.

Exista chiar si tutoriale pentru spart:
LINK
LINK
Acum, din pacate, ambele sunt ... in revizuiri.

[ Edited Thu Apr 22 2010, 03:52PM ]
Back to top
Stel
Thu Apr 22 2010, 04:18PM
Registered Member #2461

@ emi
De unde stii ca doar asta ii motiveaza?

@Ronin
Sa stii ca mie mi-ai luminat ziua.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF