Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Poliția
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Fri Dec 20 2013, 01:13PM
boribum
Registered Member #2395

Sa umpli cu varza o masina care are dotari în valoare de 45.000 € (o spun tot ei,politistii) denota o mare urgenta ! Nu se joaca nimeni cu siguranta cetateanului,si nici cu celeritatea justitiei.
Back to top
djebel
Fri Dec 20 2013, 03:40PM
Registered Member #3603

ALM wrote ...

Uite că m-am supărat! Eu am postat o poză simpatică şi, fiindcă am văzut în loc de poliţişti (sau măcar de nişte caşchete) nişte verze, am pus titlul care a jenat sufletele simţitoare.

Cu toate acestea, în continuare consider că nu sunt departe de adevăr. Dacă eu, sau alt "semperist" am circula cu autoturismul încărcat până la tavan, cu luneta blocată, sunt sigur că primul "rutierist" m-ar opri şi m-ar amenda. Pe bună dreptate!
Chestia cu marfa confiscată merge între dvs, poliţiştii. Contrabandă cu varză! Pe acişilea, pe la sudişti, de treburi d-astea se ocupă "localii" şi Fiscul. Când nu sunt pe lista "contributorilor" ...

Domnule ALM, am apreciat jocul de cuvinte si umorul fin. Daca m-a facut sa rad, am apreciat chiar si pe ala grosier. Buna si asta cu varza de contrabanda, desi nimeni nu a pomenit de asa ceva. Oricum, poti confisca marfa -in cazul nostru varza e marfa- fara sa fie de contrabanda, ci ceva cu legea 12/1990.
Si ca sa fim cinstiti, tocmai ca in sud s-a intamplat, taman in Bucuresti, actorii sunt politistii Sectiei 3 (nu locali sau Fisc) si varza a fost donata unei case de copii LINK LINK

Back to top
Panait
Fri Dec 20 2013, 04:28PM
panait
Registered Member #5015

Djbel, ai stricat tot farmecul. Pai unde mai e bascalia in toata treaba asta? Cum mai facem si noi o "mistocareala" pe seama imaginilor de mai sus/
Dl ALM, politistii respectivi nu si-au cumparat varza ca sa fie pusa la murat si nici pt o sarma, deci nu au facut-o in timpul liber si pt un interes personal, spre deosebire de dvs. daca ati fi prins cu varza-n tavan.
Ar trebui sa-si ceara scuze militienii respctivi pt ca nu sunt solidari cu dvs, persoana fizica, care este, evident si nu se amendeaza singuri pt ca ai dracului nu-si cumpara din banii de salariu si o remorcuta pt a o folosi la serviciu in astfel de cazuri, daca tot baga benzina din banii lor in masinile de serviciu.
Asta ca sa nu deranjeze comentatorii isteti de profesie de pe margine.
Parca topicul era despre o institutie. Modul in care s-a purtat discutia despre o poza (din pacate intretinuta si de un politist) imi da de inteles ca e un topic despre bascalie.
Nu de alta, dar sa stiu si eu cum sa pun problema in discutiile viitoare.
Asta se intampla cand ai impresia ca le stii pe toate, esti spiritual si bruma de cunostinte detinute provine de la OTV. Ce sa-i faci?! Contrabanda, comert ilicit? Cod Vamal sau Legea 12? Eeaahh ... ce conteaza? Militienii "e" de bascalie. ....
Sarbatori fericite!

[ Edited Fri Dec 20 2013, 04:34PM ]
Back to top
Boribum
Fri Dec 20 2013, 04:44PM
boribum
Registered Member #2395

Panait wrote ...

baga benzina din banii lor in masinile de serviciu.

Va rog sa-mi permiteti sa sterg lacrimile care curg si nu se mai opresc. Daca baga banii lor în rezervorul statului,înseamna ca au ! Si sunt atât de patrunsi de misia lor,ca nu se pot abtine. Foarte bine,si bravo statului ce reuseste sa gaseasca asemenea angajati. Bravo deasemenea sindicatelor,care traiesc cu aceasta stare de fapt.

Sarbatori fericite si iu-hu-huu !
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 alin (20 Dec 2013, 17:01)
Panait
Fri Dec 20 2013, 05:11PM
panait
Registered Member #5015

Bravo! Bravo!Mai lipsesc niste semnite sparte, un maiou sita si un joc de table.
Daca atata se poate, bascalie ieftina si nimic serios ... e greseala mea ca am crezut contrariul.
Back to top
Boribum
Fri Dec 20 2013, 05:47PM
boribum
Registered Member #2395

Nu stiu de ce considerati bascalie respectul pentru niste oameni care baga benzina din portofelul propriu în autovehiculele unei institutii: orice tara din lume ar vrea asemenea oameni! Nu stiu deasemenea ce considerati ca poate fi luat în serios la asemenea stare de fapt.
Discutie constructiva ? Daca nu e ceva cu patetisme d-astea functionaresti (benzina si hârtie din buzunarul propriu ! Ei si ? Daca nu-s multumiti,sa faca ceva,au sindicate si drepturi!) atunci se poate discuta si constructiv. Dar nu la verze-n masina,cu toate ca exista în mod sigur si vreo prvedere legala în sensul asta. Cred,ca nu de acte si legi duce cineva lipsa în RO.

Re-sarbatori fericite.
Back to top
ALM
Fri Dec 20 2013, 06:44PM
Registered Member #2039

Domnule Djebel, înţeleg că a fost o acţiune ordonată şi că ar trebui să-mi cer scuze. Totuşi, cu toate "iexplicaţiile" mult stimatei agente Emilia Mihai, ceva nu este în ordine. Uitaţi-vă ce zice "lumea":

Mircea Hurdugaciu
95% dintre cei care vand varza in piete au mijloace auto de transport : dube , furgonete , etc. si vand varza la "sac" cum se spune , si mai putin la bucata .. la o confiscare il puneau pe ala sa duca varza la centru de plasament , nu sa o puna de a valma in masinile politiei !!!... cel de la care - se zice ca- au confiscat o ori era un "amator" si facea si el un banutz acolo , ori e varza pentru politisti , clar !!!
... in ambele cazuri dau dovada de DILETANTISM !!! ... e chiar comica actiunea !!!

Chiar, cine a cărat varza bucată cu bucată, până au cocoşat maşinile? O să ziceţi că ăla prins în flagrant? Dar "lumea" ce zice?

Manole Dragos Nicolae
si ala era suficient de bou sa le duca varza la nas si sa ia si amenda , nu ?!

Nu mai insist fiindcă logica nu are rost la acest topic. Au "confiscat" exact cât a încăput în două autoturisme, umplute la refuz. Ce potriveală, ce ochi dom'le! Sper că poliţiştii n-au fost obligaţi şi să pună varza în butoaie. O să spuneţi că depinde de "şeful" care i-a trimis ...

Şi da, Sărbători Fericite!
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 alin (21 Dec 2013, 01:38)
djebel
Fri Dec 20 2013, 06:52PM
Registered Member #3603

Chestia cu bagatul benzinei in masina statului am aflat-o de cand cu Strada 2009 (poate gresesc, dar la mine -PFR- n-am idee sa se fi intamplat). Accept faptul ca bagam o gramada de bani din buzunarul propriu in echipare, o facem pentru comfortul propriu, dar chestia cu benzina mi-e greu s-o accept. Din pacate, e dureros de adevarat.
Back to top
djebel
Fri Dec 20 2013, 07:03PM
Registered Member #3603

Domnule ALM, dincolo de ridicolul situatiei, toata lumea se gandeste la o mita gen Remes-caltabos. Nu incerc sa scot pe nimeni, eu am incercat o explicatie dpdv a legii. Poate doamna agent nu stie, dar in lege nu scrie nicaieri ca marfa confiscata trebuie transportata cu auto contravenientului. E de la PL?
Inchei aici pentru ca am facut topicul...varza.
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 Radu89 (24 Dec 2013, 11:58)
Panait
Fri Dec 20 2013, 07:07PM
panait
Registered Member #5015

Hurdugaciu si Manole au zis asa cevaa??? Vaaai. Pai inseamna ca trebuie sa fi adevarat, din moment ce spune Manole, el fiind ... CINE? Daca niste anonimi de pe net spun ca asa este, inseamna ca trebuie sa fie adevarat, nu?
Romanul are paranoia, teama persecutiei si teoria conspiratiei in sange. Trebuie sa fie ceva ascuns, ceva in neregula, ceva ilegal. N-are cum sa fie verze confiscate. Neeaa. Pun pariu ca le duceau nevestelor sa faca niste sarmale.
Eu am incheiat aici acest subiect si da, mie mi s-a intamplat sa bag benzina din banii mei, nu din patriotism sau simt de atasament si loialitate fata de institutie cum batea apropo intr-un mod ironic Boribum, ci pt ca efectiv n-ai incotro in unele situatii si o faci pt ca te ajuti pe tine dupa cum spunea si djbel.
Dar, unor persoane li pare ceva nefiresc daca nu trecut prin asa ceva. E de inteles. Macar sa nu aibe impresia ca detin adevarul absolut.

[ Edited Fri Dec 20 2013, 07:08PM ]
Back to top
1 User said Thank to Panait for this Post :
 Radu89 (24 Dec 2013, 11:58)
Boribum
Fri Dec 20 2013, 09:17PM
boribum
Registered Member #2395

Macar e toata lumea de acord cu faptul ca poza e nostima ?

Boribum,în tara aia fantastica în care traieste si unde totul e lapte si miere (îhm!) a mai pomenit si el chestii d-astea cu bani personali bagati în chestii institutionale. N-am facut un credit Cetelem ca sa cumpar(am) lovituri de mortier sau plinul la VAB,dar nici sindicat care sa se bata pentru noi n-aveam (asta à propos de constructivism).

Eu unul apreciez spiritul de corp (asta e serios!) dar asta n-ar trebui sa afecteze umorul. N-a zis nimeni ca politistii sunt niste militieni zarzavagii,si nici nu cred ca a gândit-o,nu cu rautate în orice caz.
Back to top
svejk
Fri Dec 20 2013, 09:40PM
civil camuflat
Registered Member #997

boribum a zis mai devreme ceva foarte la obiect: o carpa (carpeta, foaie de cort - or fi auzit de asa ceva, sau sunt "agenti" -, un material opac) scutea de ridicol/comentarii/samd.

in plus, am vazut ca loganul are un ditamai portbagajul, in care incap multe... 2-3 loganuri cu girofar, in coloana, cu varza in portbagaj, mascata, ar fi generat o cu totul alta reactie publica, ma gandesc.

iar cu bagatul benzinei din banii de buzunar, e ca-n viata, cu dus si-ntors: pe de o parte, sunt oameni care fac asta, clar. pe de alta, la orice sectie, daca vrei sa scrii o plangere/reclamatie/declaratie/etc, ti se pune in vedere ca "hartia o cumparam noi, din banii nostri, asa ca..."
si asta, de cel putin 10 ani, nu de ieri, de alaltaieri...

si in contrapartida, daca eu, civilul camuflat ma opresc la o vulcanizare sa verific presiunea pneurilor, platesc. la ORICE vulcanizare. sau, daca parchez "neregulamentar" (ghilimelele nu sunt degeaba) deasemenea, platesc.
samd.
Back to top
alin
Sat Dec 21 2013, 01:46AM
Registered Member #1206

Primesc si eu o varza-doua, acolo, pentru efort..?

Back to top
apkah
Sat Dec 21 2013, 07:43PM
arcan
Registered Member #566

ALM wrote ...

Uite că m-am supărat! Eu am postat o poză simpatică şi, fiindcă am văzut în loc de poliţişti (sau măcar de nişte caşchete) nişte verze, am pus titlul care a jenat sufletele simţitoare.

Cu toate acestea, în continuare consider că nu sunt departe de adevăr. Dacă eu, sau alt "semperist" am circula cu autoturismul încărcat până la tavan, cu luneta blocată, sunt sigur că primul "rutierist" m-ar opri şi m-ar amenda. Pe bună dreptate!
Chestia cu marfa confiscată merge între dvs, poliţiştii. Contrabandă cu varză! Pe acişilea, pe la sudişti, de treburi d-astea se ocupă "localii" şi Fiscul. Când nu sunt pe lista "contributorilor" ...

Asa ziceti?Ca o sa luati amenda daca aveti luneta blocata?OAre ce or face cei fara luneta...TIR-uri,microbuze etc...cred ca o tin din amenda in amenda.Domnu` ALM,de pe vremea dvs s-a mai schimbat codul rutier..
Mai studiati-l sa nu se mai ia ,,orisice,, rutierist sudist de dvs...:)
Back to top
Boribum
Sat Dec 21 2013, 08:36PM
boribum
Registered Member #2395

Si,ca mereu în spatiul nostru românesc -fie real,fie virtual- orice fel de discutie trebuie sa se încheie cu o mitocanie.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 ALM (23 Dec 2013, 09:43)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF