Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: International

<< Previous thread | Next thread >>
Legiunea Straina
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
chimistul
Mon Feb 08 2016, 02:07PM
Registered Member #1234

Boribum wrote ...

.......... se comporta precum un golan ........

Hmmm ....golan ziceţi!Aşa o fi nu vă contrazic dar informaţiile publice care sunt libere..... deocamdată spun altceva .A şi apropo că le ştiţi pe toate, de ce s-a dus gloata aia să-l aresteze aşa ....era terorist sau ce?
Back to top
Boribum
Mon Feb 08 2016, 02:17PM
boribum
Registered Member #2395

"Gloata" aia erau politisti si jandarmi, depozitari ai autoritatii publice, iar gen. Piquemal e ofiter general al armatei Republicii franceze. Manifestatia respectiva fusese declarata interzisa prin decret prefectoral iar generalul a zis ca el -totusi- o mentine. În traducere : nu da doi bani pe autoritatea statului. A fost atentionat ca ce face contravine legii, el a continuat sa cânte si sa vocifereze, a fost arestat. În câteva zeci de minute va fi si condamnat.

Back to top
Boribum
Mon Feb 08 2016, 02:35PM
boribum
Registered Member #2395

chimistul wrote ...

Boribum wrote ...

.......... se comporta precum un golan ........

Hmmm ....golan ziceţi!Aşa o fi nu vă contrazic dar informaţiile publice care sunt libere..... deocamdată spun altceva

Informatiile publice spun exact ce spun eu : ca generalul a nesocotit autoritatea publica iar cei care au fost arestati odata cu el erau înarmati care cu un box, care cu un taser, care cu un cutter.
Da, niste golani. Iar domnul general, capetenia lor considerîndu-se, cam tot asa e.

Fiecare face ce crede si vrea în viata, iar daca acest general va fi facut ceva vreodata bun pentru Legiunea Straina (dar nu e cazul!) acum a reusit sa îi faca un mare deserviciu. Tocmai pentru ca e general. Iar nota de plata va veni, si nu numai pentru el. Din pacate.
Back to top
Boribum
Mon Feb 08 2016, 02:54PM
boribum
Registered Member #2395

Boribum wrote ...

În câteva zeci de minute va fi si condamnat.

Ca sa nu mai mentinem suspansul : domnului respectiv i s-a facut rau, a fost internat într-un spital si va fi judecat pe 12 mai. Vârsta,deh... .
Back to top
Boribum
Mon Feb 08 2016, 06:28PM
boribum
Registered Member #2395

Si pentru a nu ramâne careva cu impresia de sat fara câini si armata condusa de nazisti cu reverii puciste aflati la andropauza, aveti aici comunicatul F.S.A.L.E :

"Samedi 6 février à Calais, le Général (2s) Piquemal a participé à une manifestation organisée par le mouvement européen Pegida, qui réclamait un traitement gouvernemental du problème des migrants. Cette manifestation avait été interdite par la préfecture.

Le Général Piquemal a été interpellé par les forces de l’ordre et mis en garde à vue. Il sera présenté à un juge du tribunal de Boulogne-sur-Mer lundi 8 février après-midi, en comparution immédiate.

Tous ceux qui ont connu le Général Piquemal en activité, sont désolés de ces événements. Cependant, la FSALE précise que c’est à titre personnel qu’il a agi.
" LINK

Chiar daca Gen. Piquemal nu a fost niciodata legionar ci numai ofiter servind în Legiunea Straina (deosebire foarte importanta între categorii) articolul VII al unui anumit cod i se aplica si lui, prin imaginea pe care o vehiculeaza ca fost COM.LE : "« Je m’interdis d’impliquer la Légion étrangère dans toute action politique »" . Sunteti priceputi, întelegeti traducerea si fara desene.

Mai vedem de se întâmpla în luna mai.

[ Edited Mon Feb 08 2016, 06:29PM ]
Back to top
DAVIDIACOB MART
Wed Feb 10 2016, 03:24AM
Registered Member #10626

Salut! Sunt un fost legionar , in timpul instructiei am avut probleme destul de grave cu un caporal si am fost impins sa ma cer civil . Nu am mai asteptat , am semnat mai multe acte, si am dezertat pentru ca mi se promise ca voi face inchisoare la civili!
Astazi sunt decis si motivat sa revin, indiferent de ceea ce mi se va spune , eu voi ajunde la Aubagne sa incerc !
Va rog sfatuiti ma , acordati mi informatii credibile! Va multumesc
Back to top
Boribum
Wed Feb 10 2016, 03:59AM
boribum
Registered Member #2395

Daca am înteles bine, ai dezertat la mai putin de 6 luni de serviciu, de la 4°, corect ? De cât timp ai plecat din regiment ? Si, mai ales, ce te faci daca dai peste un alt caporal, si mai rau decât primul ? Cam cât timp crezi ca ai putea sa mai rezisti în Legiune, daca la primul berbec cu care te-ai întâlnit ai sarit gardul ?

Back to top
Panzerjagger92
Wed Feb 10 2016, 11:51AM
Registered Member #9827

Cinismul m-ar fi facut sa rad daca nu as fi fost intr-o situatie similara, de curiozitate, imi poti dezvalui varsta ta David?
Back to top
DAVIDIACOB MART
Wed Feb 10 2016, 12:45PM
Registered Member #10626

Am 23 de ani . Am fost inrolat in luna octombrie 2012 si am plecat la jumatatea lui ianuarie 2013. Orice ar fi nu asi mai pleca , mi s au cerut bani pentru vesta de combat, port incarcator, cana , toate acestea fiind luate de el de la mine dupa un exercitiu, am primit pumni in cap de nici cu pastilele nu imi trecea, a pus alt coleg mult mai experimentat sa ma bat cu el in nenumarate momente!
Back to top
DAVIDIACOB MART
Wed Feb 10 2016, 12:48PM
Registered Member #10626

Ultima data inainte sa plece in permisie mi a spus de droguri si puscarie la civili, cand va reveni imi va pregati toate astea ! asta ma dat peste cap total ,pentru ca nu am venit in armata pt a deveni un puscatias civil.
Spune ti mi daca se pote sa revin.

[ Edited Wed Feb 10 2016, 12:54PM ]
Back to top
Boribum
Wed Feb 10 2016, 01:53PM
boribum
Registered Member #2395

Nimeni altcineva în afara de cei de la CIS nu-ti poate spune "da" sau "nu" , si pentru a sti ce vor spune oamenii aia trebuie sa faci drumul pâna la Aubagne.

Daca vrei doar pareri : dupa ce ai plecat (motivele nu le discutam, ce conteaza e rezultatul) ai stat mai bine de 3 ani în civil. Trei ani nu sunt 3 luni ! Ai vazut ca e praf si bate vântul, te-a luat nostalgia si acum vrei sa te întorci. La urmatorul bou pe care o sa-l întâlnesti, o sa pleci din nou. De ce sa se lege cineva la cap când recruti sunt zeci de mii ? Cam asa gândesc cei pe care îi vei vedea la Aubagne. Asta nu înseamna ca nu poti merge acolo. Daca mergi, macar o sa te împaci cu tine însuti.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Bendis (10 Feb 2016, 20:32)
DAVIDIACOB MART
Wed Feb 10 2016, 02:09PM
Registered Member #10626

Intrebarea e : voi face puscarie ??

[ Edited Wed Feb 10 2016, 02:10PM ]
Back to top
Boribum
Wed Feb 10 2016, 02:56PM
boribum
Registered Member #2395

Nu.
Back to top
djebel
Wed Feb 10 2016, 03:39PM
Registered Member #3603

@DAVIDIACOB MART, cu taule sau fara taule si contrar parerii unora, nu toti din LE sunt tampiti. Cine a trecut pe la Aubagne, Castel, ferma, etc., a primit des claques si a venit in contact si cu caporali mai...nazdravani, si cu oameni mansardati. Ma rog, dupa horoscopul fiecaruia.
Inainte de a pleca la Aubagne mai poti face ceva: poti sa-i scrii direct GEN COMLE si sa-i explici motivele pt care vrei sa te intorci. Sa nu fii surprins daca o sa primesti raspuns! Eu asa am facut. Raspunsul pe care l-am primit, pe langa noile conditii, perioada noului contract, perioada probatorie, etc., mai continea o fraza:
Il vous est conseille de ne prendre aucune disposition definitive envers votre employeur, si cela est le cas.
E drept ca nu seamana cazurile noastre, eu am plecat prin denuntare de contract si s-a considerat intrerupere a serviciului.
Back to top
DAVIDIACOB MART
Wed Feb 10 2016, 05:00PM
Registered Member #10626

Ce conditii daca nu sunt prea curios. Iar fraza nu pot sa o inteleg.
Imi poti da un exemplu ?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF