Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
RADU TIMOFTE
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mixer
Mon Oct 19 2009, 10:34AM
Registered Member #2145

A decedat,o mare pierdere pt ROMANIA.
A mai plecat un ...dumnezeu sa-l ierte.
Back to top
mixer
Mon Oct 19 2009, 10:35AM
Registered Member #2145

RADU TIMOFTE A TRECUT IN NEFIINTA.
Back to top
SAS
Mon Oct 19 2009, 11:08AM
Registered Member #2168

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Back to top
DESTEPTUL
Mon Oct 19 2009, 11:20AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

"Nefiinta" se inlocuieste cu "cele vesnice" "Dumnezeu"....Marele Arhitect...oricum ....fara inexistenta ca te pui cu toata istoria asta si "Jurnalul acestei lumi"
Back to top
ronin
Mon Oct 19 2009, 02:24PM
Registered Member #70

Totusi, ramane in istorie pentru paragraful:
„Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în stat reprezinta un pericol pentru România.”
Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

Macar de-ar invata unii (masoni) ceva de aici...

Back to top
DESTEPTUL
Mon Oct 19 2009, 09:49PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Si totusi, afirmatia ma face sa cred ca facea referire doar la o Obedienta...doua...nu si la cea din care facea el parte...parerea mea...
Back to top
ex-ad
Mon Oct 19 2009, 10:51PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

DESTEPTUL wrote ...

"Nefiinta" se inlocuieste cu "cele vesnice" "Dumnezeu"....Marele Arhitect...oricum ....fara inexistenta ca te pui cu toata istoria asta si "Jurnalul acestei lumi"

offtopic

nu-mi raspunde, ca oricum nu se va lipi raspunsul de ateismul meu... doar ma miram de filozofia din spatele replicii...
Back to top
Eufrosin
Mon Oct 19 2009, 11:20PM
Eufrosin
Registered Member #1542

ronin wrote ...

Totusi, ramane in istorie pentru paragraful:
„Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în stat reprezinta un pericol pentru România.”

Dar daca chiar ei i-au tras-o?

Lumea se intreaba deja: comentariul lui “bigshotnews” in Ziua, intitulat in traducere “Ce naiba/cine urmeaza”:

“Musetescu, Timofte…stiti ca un necaz vine in trei…astia originari din garda lui Iliescu cad ca mustele…
De Antonie Iorgovan nu mai vorbesc…toti dau de bine, de umfla ca niste baloane cu grasime si apoi…”cancer galopant”-slabesc si intr-un an sunt terminati…”

Acu’, ma intreb si eu:
Oare e posibil ca leucemia D-lui Timofte sa se fi declansat cu putin ajutor? Iata ce a afirmat el pe vremuri, despre cancerul care cuprinde Romania la cele mai inalte nivele ale puterii:

Senatorul PDSR Radu Timofte avertizeaza :

Masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante in Stat din Romania. Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei – din ce in ce mai vizibila – de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania. “Este de remarcat ca atat presedintele comisiei senatoriale de aparare cat si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca mai sunt multi altii nu doar in Ministerul respectiv, ci si in celelalte. Mi-e teama insa ca acesti asa-zisi “frati” nu urmaresc altceva decat de a pune mana pe tot ceea ce inseamna putere in Stat, asa cum au reusit in alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge intr-o zi sa fim condusi numai de catre cei care fac parte din astfel de organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce inseamna cultura si traditie romaneasca”.

Dumnezeu sa te ierte D-le. Timofte! Speram ca lucrurile sa nu fi degenerat intr-atat, incat o institutie ca si SRI, sa nu isi poata apara fostii conducatori de forte straine si ostile Romaniei.

[ Edited Tue Oct 20 2009, 11:12PM ]
Back to top
ex-ad
Mon Oct 19 2009, 11:38PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

si eu am impresia asta in privinta mortii lui timofte...
Back to top
DESTEPTUL
Tue Oct 20 2009, 12:50AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Haideti mai oameni buni...lasati-o si voi ca'n Romania...cu "mortul e de vina"....ce va mai agitati asa?
Eu va invit sa nu va mai repeziti dupa tigari...cand va trimite cate-un Timofte...ca e pacat de profilul unora...
Back to top
Radu89
Fri Jul 15 2011, 11:07AM

Registered Member #918

Eufrosin wrote ...

Acu’, ma intreb si eu:
Oare e posibil ca leucemia D-lui Timofte sa se fi declansat cu putin ajutor?

Dumnezeu sa te ierte D-le. Timofte! Speram ca lucrurile sa nu fi degenerat intr-atat, incat o institutie ca si SRI, sa nu isi poata apara fostii conducatori de forte straine si ostile Romaniei.

vorba unui unchi de-al meu : a fost murit
Back to top
bufnita006
Fri Jul 15 2011, 11:12AM
bufnita006
Registered Member #3500

Radu89 wrote ...

Eufrosin wrote ...

Acu’, ma intreb si eu:
Oare e posibil ca leucemia D-lui Timofte sa se fi declansat cu putin ajutor?

vorba unui unchi de-al meu : a fost murit

O fi stat si el ca si Iorgovan pe acelasi scaun "special"....
PS.1."Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
- Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă! "
PS.2.Ar fi foarte bine ca macar de acum incolo sefii serviciilor secrete sa umble cu un detector de radiatii dupa ei ,e mic usor,si cand incepe ala sa piuie sa o tuleasca din zona. ..
-acelasi sfat si pt.el prezidente mai ales "dupa ce ar fi trecut si el Prutul". .
-ca fapt divers in cazul spionului rus defector asasinat la Londra cu poloniu radioactv bagat in ceai,au ramas urme radioactive(or bagat o doza babana ca sa fie siguri ) peste tot pe unde au umblat asasinii de cand au coborat din avion pana la hotel-banuiesc ca si asasinii s-au iradiat un pic ...

[ Edited Fri Jul 15 2011, 11:40AM ]
Back to top
Radu89
Fri Apr 27 2012, 05:48PM

Registered Member #918

Alexandru Radu Timofte a oferit un model de atașament față de țară și de valorile democrației

Potrivit gazetelor acestei vremi , Radu Timofte a ajuns cetatean de onoare a Municipiului Roman , oras prin care si-a mai facut dumnealui veacul.
Nu ca as avea ceva impotriva ca a ajuns cetatean de onoare( post-mortem ) , dar daca tot a inceput procesul , trebuia sa-l ''unga '' si pe S.O.V., ca doar au mancat o paine impreuna , asa cum vorbea lumea.( dezavuez , desigur ).

LINK LINK LINK
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF