Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: International

<< Previous thread | Next thread >>
Terorism
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
djebel
Fri Jan 09 2015, 10:59PM
Registered Member #3603

Ironia sortii sau gluma lui ...Dumnezeu!
Back to top
ALM
Fri Jan 09 2015, 11:12PM
Registered Member #2039

djebel wrote ...

Domnule ALM, chiar daca in Franta "drepturile si intimitatea omului sunt mai presus decat securitatea pentru orice eventualitate" (v-am citat), nu stiu cum e cu stocarea datelor de telefonie si internet, dar stiu sigur ca se inregistreaza cartelele pre-pay.

Dacă vă referiţi la situaţia din Franţa, atunci nu mai trebuie să citiţi mai departe. Nu cunosc, am fost acolo cu abonament Vodafone. Dar, dacă vă referiţi la înregistrarea cartelelor pre-pay, atunci intimitatea este în pericol şi când îşi cumpără maşini, mobilă şi orice altceva pentru care se eliberează factură.

Altfel, era simplu să ascultaţi expozeul "inginerului electronist" Răzvan Dumitrescu (Antena 3), ca să vedeţi cât de "perversă" este cererea înregistrării cumpărătorilor de cartele pre-pay şi cum ascultă "serviciili" toate convorbirile pe mobil. Convorbirile şi SMS-urile nu sunt ascultate/citite în timp real, de aia se stochează la furnizorii de internet şi telefonie. În România sunt peste 10 milioane de telefoane mobile în uz, astfel că, dacă un "securist" ar asculta convorviri diferite cu fiecare ureche, tot n-am avea efective suficiente. Ce înseamnă asta? Că "ascultările" se fac selectiv, în baza unor informaţii sau cereri ale parchetelor. Nici măcar alea nu se fac cu urechea, decât după constatarea că au loc convorbiri de interes pentru securitatea naţională, sau cazuri în lucru la parchete. Analiza primară se face electronic, lucru pe care nu l-a aflat "ingineru' Răzvan".
Datele stocate temporar la furnizorii de internet şi telefonie pot fi accesate numai cu ordin judecătoresc şi, conform legii, cele care nu fac obiectul cercetărilor, se distrug. "Noutatea" proiectului de lege constă în eliminarea ordinului judecătoresc, sub motivul că obţinerea acestuia întârzie accesul la informaţii care pot fi vitale. O fi bine, o fi rău ...
Back to top
djebel
Fri Jan 09 2015, 11:15PM
Registered Member #3603

La Franta faceam referire.
Back to top
ALM
Fri Jan 09 2015, 11:19PM
Registered Member #2039

Sper că v-aţi oprit din citit ...
Back to top
justme
Fri Jan 09 2015, 11:49PM

Registered Member #2073

Back to top
justme
Sat Jan 10 2015, 12:20AM

Registered Member #2073

Avertismentul şefului MI5: Atentatele teroriste în Europa vor continua

Şeful Serviciilor de Informaţii britanice (MI5), Andrew Parker, avertizează că teroriştii Al Qaeda din Siria pun la cale atacuri sângeroase de proporţii împotriva unor ţinte din ţările occidentale, fiind vizate reţelele de transport public sau atracţiile turistice cele mai populare din Europa.

Directorul MI5 a menţionat că atentate similare celor petrecute la Mumbai sau deturnarea unor avioane civile ar putea avea loc pe tărâmul Europei occidentale.

Teroriştii sunt veterani ai grupării extremiste şi sunt coordonaţi în mod direct de către liderul Ayman al-Zawahiri. Potrivit autorităţilor britanice, Al Qaeda colaborează strâns cu altă grupare jihadistă, Frontul Al-Nusra, care activează în prezent în Siria.

Declaraţiile lui Andrew Parker au fost făcute într-o adresare în faţa comisiei speciale a Royal United Services Institute, şedinţă care a avut loc la sediul central al MI5.

Oficialul britanic a făcut referire şi la Celula Khorasan, formată din oameni cu experienţă din Al Qaeda, dintre care cel puţin 50 sunt experţi în producerea şi testarea explozivelor.

De asemenea, MI5 deţine informaţii clare, care susţin că această grupare se ocupă de recrutarea jihadiştilor din occident.

LINK
Back to top
Hard John
Sat Jan 10 2015, 12:48AM
Mezmerize the simple minded Propaganda leaves us blinded
Registered Member #9896

Gata cu SUA, si-au "gasit" alte probleme asupra Europei, chiar daca au mai fost atentate, se pare ca revin cu forte proaspete.
Back to top
Mihais
Sat Jan 10 2015, 02:10AM

Registered Member #2323

Back to top
ALM
Sat Jan 10 2015, 10:54AM
Registered Member #2039

Primul clip din suita postată de Justme mi-a dat un motiv de cârcoteală. Nu e vorba de îngrămădeala de luptători anti-tero la uşa magazinului, poate că aşa este procedura la francezi. Am numărat, după intrarea în forţă, 16 sau 18 persoane civile care au ieşit pe picioarele lor din magazin. M-a intrigat faptul că nu erau aşteptate de nimeni, măcar de nişte psihologi, şi au fost lăsate să se răspândească precum potârnichiile. Nu este de mirare că Hayat Boumeddiene a ieşit din magazin în brambureala de acolo. Ostatecii erau prea speriaţi şi bulversaţi de împuşcături ca să observe şi să indice terorista (?) care s-a strecurat printre ei. Dar, după război mulţi viteji se arată! Nu mă refer la decembriadă, mă refer la mine ...
Back to top
Ultra'
Sat Jan 10 2015, 10:58AM
Registered Member #2406

Cateva chestii simpatice, uitati-va pana la capat: Charlie hebddo, false flag:

[ Edited Sat Jan 10 2015, 12:02PM ]
Back to top
Ultra'
Sat Jan 10 2015, 11:02AM
Registered Member #2406

Descinderea din magazin si cum politistii erau sa se impuste intre ei:
LINK
Back to top
justme
Sat Jan 10 2015, 01:31PM

Registered Member #2073

Maine, la Paris, este programat un "mars al solidaritatii" cu francezii. La actiune si-au anuntat participarea mai multi sefi de state si/sau guverne. Asta, ca eficienta, este zero. Pe de alta parte, trebuie sa fii dus cu pluta ca sa expui atatia oameni unui eventual tir cu rachete. Nu prin marsuri se demonstreaza solidaritatea intre tari, ci prin cooperarea structurilor specializate in combaterea terorismului. Discret si eficient.
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 ALM (10 Jan 2015, 14:33)
Hard John
Sat Jan 10 2015, 04:28PM
Registered Member #9896

Ultra' wrote ...

Cateva chestii simpatice, uitati-va pana la capat: Charlie hebddo, false flag:

Video-ul este incredibil. Tu ce crezi ca e toata treaba cu video-ul?
Back to top
blacks
Sat Jan 10 2015, 05:31PM
Registered Member #3457

De vreo două mii de ani, mai timpuriu poate, se comit omoruri, crime, asasinate, jafuri și alte atrocități în numele credinței și a religiei... DE CE? De pe timpul lui Decebal și Burebista, Traian și Cezar se făceau sacrificii umane pt a atrage bunăvoința zeilor... DE CE? Au urmat cruciadele, inchizția, eretismul și, în sfârșit jihadismul... Sunt mai multe religii, dar credința este la fel și se bazează pe aceleași principii și anume că Dumnezeu deși este numit altfel este doar unul. Oricum ceva nu este în regulă...
Back to top
Hard John
Sat Jan 10 2015, 06:05PM
Registered Member #9896

Cam la asta m-am referit si eu(din cauza religiei) la pagina 17, dar automat blamam religia blacks.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF