Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
djebel
Mon Mar 10 2014, 11:00AM
Registered Member #3603

bufnita006 wrote ...

Este posibil ca importanta sumă trimisă de Nicolae Ceauşescu să nu fi ajuns la destinatar.

Sau sa fi ajuns banii la destinatar si acesta sa zica "pas" cand sa-i dea inapoi. De ce nu?
Back to top
bufnita006
Mon Mar 10 2014, 11:46AM
bufnita006
Registered Member #3500

djebel wrote ...

bufnita006 wrote ...

Este posibil ca importanta sumă trimisă de Nicolae Ceauşescu să nu fi ajuns la destinatar.

Sau sa fi ajuns banii la destinatar si acesta sa zica "pas" cand sa-i dea inapoi. De ce nu?

Tot ce e posibil-la fel a patit si Gaddafi cu un alt presedinte francez ....deci morala e:nu da bani multi imprumut(sau zacaminte mari de aur sau alte metale scumpe )...ca nenii astia mai repede te lasa sa mori decat sa returneze imprumutul...
Back to top
Boribum
Mon Mar 10 2014, 12:52PM
boribum
Registered Member #2395

Nu stiu ce e de râs,în timpul asta tarisoara moare ! Tot în rusi ne e speranta : daca merge cineva cu doua sacose,poate dau tezaurul. Eventual Iliescu sa mearga,ca el stie strazile si nu-l pacaleste taximetristul.
Back to top
Bendis
Mon Mar 10 2014, 03:03PM
Registered Member #5071

Bula in armata, in Siberia, -10 grade. Vine comandantul si spune: baieti, am sa va dau o proba si daca o treceti, plecati o saptamana in pemisie. Cui I se scoala, pleaca acasa.
S-au chinuit ostenii-nimic! Numai lui Bula I se scoala. Pleaca acasa.
La -20 de grade, vine comandantul, face adunarea si ii pune sa dea aceeasi proba. Niciunul nu o trecuse, doar Bula era cu ea sculata. Iar o saptamana de permisie.
Dupa vreo luna cand temperatura scazuse la -40 de grade, comandantul vine si supune soldatii la aceeasi proba doar miza se schimbase-cine reuseste s-o scoale, pleaca definitive acasa. Si-o frecau toti pana le luau mainile foc dar nimic...doar Bula era cu ea sculata.
Comandantul catre Bula: -ce dracu'faci ma de ti se scoala in halul asta?!
-Domnule commandant, pe mine asa m-a prins inghetul.

[ Edited Mon Mar 10 2014, 03:04PM ]
Back to top
criss-cross
Wed Mar 12 2014, 08:39PM
Registered Member #4853

Maaaaaare plictiseala! nimic nou nu se mai intampla...toate stirile ne spun lucruri noi ce se repeta...aceiasi oameni se bat cu spume la gura pentru a-si guverna tara....aceleasi persoane isi arata la TV iscusinta si priceperea in tot ce misca(sau nu!),incepand cu silicoane, cate perechi de pantofi au divele tarii si ce rochii cu sclipici au mai achizitionat de prin balciurile Europei sau Americii- neincapatoare dressings rooms pe care altii le-ar fi dorit sa locuiasca cu cei cativa copii...sa nu uitam: Dragusanca ce-a mai facut si cate respiratii are pe minut?! cum au furat unii si nu i-au lasat si pe altii, de ce nu avem bani si ce rau o ducem din cauza ... maaare plictiseala! aproape ca se pot intui cuvintele, expresiile ,pana si mimica celor care au ceva de spus zilnic,nu importa unde,sa spuna:mame care-si omoara copii, spitale care te vindeca cu sange infectat, scoli care te educa schiopatand, oameni ai muncii care nu mai muncesc ci isi etaleaza competente....
si,asa, in tonul discutiei: cum poti sa fii on pe un off topic?!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Radu89 (13 Mar 2014, 23:06)
bufnita006
Wed Mar 12 2014, 09:01PM
bufnita006
Registered Member #3500

Fără glume. Doar de râs. Din județul Galați.
11 martie 2014 • Reportaje •
De mare rafinament. Viața bate filmul. Avem așa: în comuna Oancea, județul Galați, Primăria cumpără un buldoexcavator. Ce facem noi în astfel de momente? Cum spune tradiția din moși strămoși că trebuie sărbătorită achiziționarea din fonduri europene a unui buldoexcavator? Simplu. Se cheamă fanfara tocmai de la oraș, de la Bîrlad. Se arborează pe utilaj steagurile României și al UE. Se plimbă fanfara pe ulița principală. Se dă onorul (da, da, s-a cântat și bucata aia cu care sunt întâmpinați șefii de state pe covorul roșu, pe care prezentam onorul în armată), se interpretează arii înălțătoare în fața mulțimii adunate la Primărie.

Detalii și film aici.

Mi-a mai plăcut explicația primarului:
„Un om din cadrul Primăriei, prin cumul de funcţii, să exploateze acest utilaj cu mare atenţie, deoarece suma pe care am achitat-o pentru acest utilaj este destul de mare“. Ați reținut, da? „Prin cumul de funcții“ se va exploata utilajul, nu așa, oricum.

Și dacă plăsmuia Mungiu sau Caranfil într-un film toată secvența asta, i-am fi spus că exagerează.
LINK
Back to top
bufnita006
Fri Mar 14 2014, 08:15AM
bufnita006
Registered Member #3500

Back to top
IDLH
Fri Mar 14 2014, 01:35PM
IDLH
Registered Member #4010

bufnita006 wrote ...

Fără glume. Doar de râs. Din județul Galați.
11 martie 2014 • Reportaje •
De mare rafinament. Viața bate filmul. Avem așa: în comuna Oancea, județul Galați, Primăria cumpără un buldoexcavator. Ce facem noi în astfel de momente? Cum spune tradiția din moși strămoși că trebuie sărbătorită achiziționarea din fonduri europene a unui buldoexcavator? Simplu. Se cheamă fanfara tocmai de la oraș, de la Bîrlad. Se arborează pe utilaj steagurile României și al UE. Se plimbă fanfara pe ulița principală. Se dă onorul (da, da, s-a cântat și bucata aia cu care sunt întâmpinați șefii de state pe covorul roșu, pe care prezentam onorul în armată), se interpretează arii înălțătoare în fața mulțimii adunate la Primărie.

Detalii și film aici.

Mi-a mai plăcut explicația primarului:
„Un om din cadrul Primăriei, prin cumul de funcţii, să exploateze acest utilaj cu mare atenţie, deoarece suma pe care am achitat-o pentru acest utilaj este destul de mare“. Ați reținut, da? „Prin cumul de funcții“ se va exploata utilajul, nu așa, oricum.

Și dacă plăsmuia Mungiu sau Caranfil într-un film toată secvența asta, i-am fi spus că exagerează.
LINK

Fără glume. Doar de râs (şi asta cu o jumătate de gură) poate fi doar modul cum a ales primarul să mediatizeze investiţia. Acum 2 luni când comuna era izolată de nămeţi, poate cei care acum râd sunt tot aceia care atunci îl criticau pe primar că nu-si face treaba.
Cred că mai de râs sunt primarii comunelor mult mai apropiate de "centru", care deşi au la dispoziţie bugete locale aproape cât al municipiului Brăila, nu sunt preocupaţi şi de aspectul ăsta al asigurării siguranţei cetăţeanului în situaţii de urgenţă, ci au alte preocupări (imobiliare). Sau decât să cumpere un utilaj de intervenţie, preferă să bage banii în echipe de fotbal. Că deh, poporului trebuie să-i dai măcar circ dacă pâine nu e...

[ Edited Fri Mar 14 2014, 01:36PM ]
Back to top
1 User said Thank to IDLH for this Post :
 ALM (14 Mar 2014, 14:50)
criss-cross
Sun Mar 16 2014, 11:32AM
Registered Member #4853

Intr-o ordine de idei (alta decat a voastra), a venit primavara!
Back to top
criss-cross
Fri Mar 21 2014, 07:20PM
Registered Member #4853

Tablou de primavara
….la geamul meu , timid se arata florile de zarzar si cais…de jos, le privesc cu mandrie cateva narcise si zambile care stapanesc gradina inca pustie…pe trotuar alearga bucurosi cativa copii pentru care este prima primavara a vietii lor ….in zare se vede un camp ( da, chiar de tragere) pe care au rasarit dupa zapada …nu, nu ghiocei, doar muuuulte gunoaie care il sufoca…..cerul este brazdat de trei avioane (parca vor sa se imbratiseze!) lasand in urma lor doar urma iluzorie a ,,imbratisarii”pufoase care ,parca ,te indeamna sa intinzi mana s-o atingi …ici-colo, zboara razlete pasari grabite de gandul cuibului proaspat construit ,raspandind sunete fara seaman…stirile de seara aduc tragediile zilei in case…un nene de la un etaj (nu stiu care) chinuie o bormasina… ma enerveaza ,dar privesc de la balcon pomii infloriti si un amurg frumos si-mi trece….nici pomii, nici amurgul, nici mirosul primaverii,nici pasarile libere nu iau in seama temerile, amenintarile si obisnuita preocupare a omului pentru a-si gasi locul pe pamant… e destul pentru toata lumea,numai ca unora nu le ajunge ….si nu prind nici radacini pentru a-l sfinti, nici ca florile nu il parfumeaza…nici ca pomii nu-I dau trainicie….nici ca amurgul nu-I dau frumusete…s-a lasat seara,linistea nu poate fi decat in locuri nepermis de atins…miroase a primavara!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Ionica H (29 Apr 2014, 15:56)
Ultra'
Fri Mar 21 2014, 07:53PM
Registered Member #2406

Cei de la Evil Duck Jokes au lasat glumele de-o parte si au realizat un experiment prin care vor sa arate lumii ca bucurestenii nu sunt chiar atat de reci si lipsiti de inima, dimpotriva.

Unul dintre ei s-a dat drept un om orb aflat in mai multe situatii dificile: pierdut portofel, pierdut telefon, aflat pe strada cu masini care-l claxoneaza, la metrou pe marginea peronului etc.

Reactia tuturor bucurestenilor care au intrat in contact cu el a fost sa-l ajute, iar sfarsitul este de-a dreptul emotionant.

Mesajul care insoteste clipul este urmatorul: "Nu este vorba despre vreo farsa sau gluma. Oamenii cu dizabilitati duc o viata grea in Romania, din moment ce serviciile sociale sunt o gluma proasta, iar facilitatile pentru acestia practic nu exista.

Am vrut sa vedem cum reactioneaza bucurestenii, locuitorii unui oras dur si haotic, cand o persoana care nu vede este pusa in dificultate. Trebuie sa recunoastem ca am ramas fara cuvinte cand am vazut cati oameni au vrut sa ajute. Vrem sa le spunem tuturor ca ii imbratisam si ca speram ca vom putea ajuta si noi la fel de mult cat au ajutat ei intr-o singura zi.

Raspanditi acest clip, daca va place. Va ajuta ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multa lume."

Back to top
bufnita006
Fri Mar 21 2014, 08:24PM
bufnita006
Registered Member #3500

Back to top
criss-cross
Sun Mar 30 2014, 11:34PM
Registered Member #4853

S-a intrerupt curentul electric pentru cateva secunde...instinctiv,am privit pe geam si mi-am dat seama de cate ori ignoram frumusetea unui cer instelat...
Back to top
Bendis
Mon Mar 31 2014, 01:31PM
Registered Member #5071

Primăvara ca primăvara dar m-a cocoşat curăţenia de "Primăvară"!
Back to top
criss-cross
Sun Apr 13 2014, 07:11AM
Registered Member #4853

Azi noapte am avut un cosmar: se facea ca ministerul anuntase prelungirea saptamanii ,,altfel" si in saptamana de vacanta! (probabil, datorita succesului)
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF