Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
SAS
Sun Mar 07 2010, 12:21AM
Registered Member #2168

ma tin si eu tot off-toppic!
Msimula......chiar a fost o mare placere si surpriza sa te cunosc! Chiar daca nu ama apucat sa stam de vb!
Back to top
msimula
Sun Mar 07 2010, 12:35AM
Registered Member #2287

Pentru mine de asemenea. Sigur o sa fie si alte ocazii, vine vara, ziua se mareste ... acum ca am spart gheata. Fiind la aceeasi masa, m-am intretinut mai mult cu dorobant si colonelul.
Back to top
msimula
Mon Mar 08 2010, 01:27PM
Registered Member #2287

De 8 Martie, tuturor mamelor, fiicelor, doamnelor si domnisoarelor SF si nu numai, un gand frumos, sanatate si o primavara cu multe flori si dorinte implinite. La Multi Ani !
Back to top
msimula
Mon Mar 08 2010, 08:14PM
Registered Member #2287

Sefa, te rog frumos, fa ceva cu topicul "marsuri" il vizualizez defectuos. Ori, o fi ceva de la mine si nu ma "prind". Multumiri anticipate.
Back to top
rlegione
Thu Mar 11 2010, 01:21PM
Registered Member #2075

Micul misogin raporteaza: deja m-am saturat sa vad atata ipocrizie si teatru ieftin!nimic nu ma enerveaza mai tare, decat sa vad femei in uniforma militara facand flotari, boxand in ring sau jucand fotbal, decat poate barbatii care fac balet si zburda pe scena in colanti sau aia care macheaza femeile in saloane de frumusete.
Dupa parearea mea exista o legatura intre "ce ai in pantaloni" si meseria pe care o practici, prin urmare haideti sa lasam sexul slab si frumos sa ramana cu partea intelectuala si artistica si sexul puternic cu munca, greutatile si activitatile fizice solicitante.
Femeile nu vor sa fie egale cu barbatii ci poate vor sa fie mai egale decat ei
Nimic pe lume nu mi se pare mai hidos decat o tanti lipsita de feminitate.Imi cer scuze dar eu asa simt.Poate unora o femeie in uniforma militara care se joaca de-a razboiul li se pare sexi, tot ce se poate,dar totusi...
Nu zice nimeni ca femeia trebuie sa stea "la cratita" desi termenul de cratita nu se refera strict la activitatile gospodaresti,se refera la faptul ca femeia nu a fost construita sa faca aceleasi activitati ca barbatu.Da gata ca deja ma razgai!! uitati aici reportaju de la care mi-a sarit tandara: LINK
Back to top
Boribum
Thu Mar 11 2010, 01:31PM
boribum
Registered Member #2395

Fetele din prima poza sunt israeliene,si la ei e obligatorie armata si pentru femei (deci e de înteles) .

Era un banc relativ la femeile-soldat : cum poti sa ai încredere în cineva care sângereaza 3 zile consecutiv si nu moare ? Sunt foarte bune,femeile în armata,la chestii care tin de organizare,relatii publice,informatii,reprezentare,consiliere psihologica,analiza si sinteza. Dar la operativ,personal am mari (uriase) retineri. Fie si pentru ca o femeie aflata în "acea perioada" lunara e simtita de un câine de la 2 kilometri.
Back to top
rlegione
Thu Mar 11 2010, 01:48PM
Registered Member #2075

Am intalnit la SRI la BrAT niste fete care erau deja incadrate,se intorceau de la poligonul de tir cu MP5-ul in mana si Glocku-ul in holsterul de sold, aveau peste 1,85 inaltime, spatele lat(evident foste sportive de performanta,ca doar asta e regula la ei)deci mama mama. Sincer cred ca doua din ele impreuna,ma dovedeau fara prea mult efort
Sun total de acord insa cu ACH, pe partea de "munca de birou" oranizare,resurse umane,consiliere psihologica sau medicala ,femeile sunt chiar nr.1, dar pe teren !! haideti sa fim seriosi!!
Back to top
COMBI
Thu Mar 11 2010, 03:38PM
Registered Member #2707

@rlegione daca ai indoieli in ceea ce priveste abilitatea fetelor BAT in poligon,intreba-le de sanatate si mergi in poligon!
Arata-le tu ce poti si apoi ele sau efectuati impreuna un antrenament!
Poate asa iti mai schimbi opinia....sau gasesti nasul, dupa caz! zic si eu..
Sa auzim numai de bine!

[ Edited Thu Mar 11 2010, 03:39PM ]
Back to top
apkah
Thu Mar 11 2010, 03:46PM
arcan
Registered Member #566

As fi in stare sa pariez un cal pentru un regat , ca o femeie nu poate bate un barbat la nici una dintre activitatile specifice meseriei armelor.La nici una!
Cu conditia ca barbatul sa fie barbat , nu vre-un Solcanu...
Am mai zis pe aici , nu pot fi de acord cu femeile in uniforma decat in serviciile auxiliare.Femei pe functii luptatoare este un non sens.
Parerea mea.
Back to top
COMBI
Thu Mar 11 2010, 04:07PM
Registered Member #2707

Sincer nici mie nu imi place treaba cu "luptatoare" optez ptr auxiliar dar asta nu inseamna ca nu sunt campioane la tir si nu numai...

[ Edited Thu Mar 11 2010, 04:08PM ]
Back to top
msimula
Thu Mar 11 2010, 04:21PM
Registered Member #2287

Ce aveti fratilor, s-a dat adunarea la misogini. In primul rand, eu-s mai de vale, folositi expresii romanesti (vezi holster si altele), nu va americanizati vocabularul, poate pe cei din LE ii mai inteleg. Nu fiti chiar asa de siguri ca femeile sunt sexul “slab”, chiar daca debordeaza de feminitate. Intr-adevar femeile sunt fiinte gingase, nu au ce cauta in noroaie si programe de instructie istovitoare, iar ACH are dreptate, referitor la “femeia oprativa”, dar n-ati intalnit pana acum femei-barbat. Eu unul am intalnit si am avut un mic fior pe sira (1,85 m, 75-80 kg, palme/”casma”, mers apasat, privire “ucigasa”, etc)si nici eu nu-s chiar micut. Un sfat de la un “batran”, niciodata nu desconsiderati “adversaru’ ” , nu trebuie sa va invat eu.
Back to top
COMBI
Thu Mar 11 2010, 04:35PM
Registered Member #2707

@msimula nu poti fi misogin asa cum nici eu nu sunt .....o zi buna!

[ Edited Thu Mar 11 2010, 04:39PM ]
Back to top
COMBI
Thu Mar 11 2010, 04:49PM
Registered Member #2707

Adaug un link trimis de un prieten ,http://www.infolive.tv/node/5259..sper sa va placa..mie mi-a placut entuziasmul domnisoarelor!
Back to top
Boribum
Thu Mar 11 2010, 10:06PM
boribum
Registered Member #2395

COMBI wrote ...

Sincer nici mie nu imi place treaba cu "luptatoare" optez ptr auxiliar dar asta nu inseamna ca nu sunt campioane la tir si nu numai...

Si nu numai ce ?

Fă un marş de 100 km cu denivelari pozitive de 500m,sac de 40kg şi armă ,cu o femeie.Mâncaţi raţii uscate 9 zile şi folosiţi sacul de plastic pentru necesităţi.Pune-o sa facă 10 tracţiuni şi sa spună un poem în timpul ăsta. Si îţi spun că n-o să meargă. E firesc să nu meargă. Plus că dacă se întâmplă să o vezi tăiată sau lovită vei încerca să o ajuţi. În situaţie reală e periculos.

Armata israeliană e singuara care a mers până la a face o unitate operativă mixtă.Karakul,parcă. De bine ce le merge vor s-o desfiinţeze.

O altă anecdotă (dar reală) : un submarin suedez cu echipaj complet feminin. După 3 saptămâni a trebuit să revină la bază din cauza ambianţei execrabile de la bord.

Back to top
ex-ad
Thu Mar 11 2010, 10:10PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

s-a obosit cineva ca inainte sa posteze despre femeile din armata, sa verifice daca exista topic dedicat? fiindca EXISTA.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF