Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
RIDICAREA ROMANIEI. EUGEN ALIMANESCU - ORGANIZATIA "FULGER".
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
truepride
Thu Dec 09 2010, 07:12PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Un partid pierdut intre ideologia legionara si imbecilitatea partidelor de peluza sau de garsoniera.
Nici nu are rost sa dezvolt ideea, o privire in europa asupra extremei drepte va indica pe ce pozitie suntem.Mai pe romaneste nici extremisti dintr-o bucata nu avem.Pe o nota personala, am vazut ce insemna un partid cu adevarat de extrema dreapta cand a murit voleibalistul Marian Cozma.In acel moment tiganii maghiari nu indrazneau sa iasa pe strada de teama garzii maghiare, ca atare Jobbik-ul - structura partidica ce ii sustine a si castigat ceva scaune in parlamentul maghiar.Culmea au aparat un roman...

Lasand extrema si revenind la simpla dreapta, opinia mea este ca in Romania nu exista un partid de dreapta cu adevarat.Ca sa fac si corelatia cu ridicarea Romaniei - dintr-o recesiune se iasa doar cu masuri dure de dreapta.
Back to top
Boribum
Thu Dec 09 2010, 07:45PM
boribum
Registered Member #2395

Stel wrote ...

Draga Boribum, ma aduci la disperare cu pesimismul tau caruia tu ii spui realism dar si cu increderea ta in niste organizatii ca UE si NATO.

Consider UE si NATO ca fiind bune pentru România deoarece aceste doua organizatii constituie bariere in calea inconstientei noastre nationale.

SNS-ul a fost în buna parte epurat datorita intarii in NATO (cât am reusit sa-i prostim pe occidentali...). Cu UE,daca nu convine,puneti în loc economia nationala,aia productiva si competitiva.

Personal pot fi si optimist : sanse de redresare prin forte proprii exista,avem ce arata lumii,avem valoare nationala... . Pot,dar ma bufneste râsul.
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 09:50PM
Registered Member #3530

ACH Boribum wrote ...

Stel wrote ...

Draga Boribum, ma aduci la disperare cu pesimismul tau caruia tu ii spui realism dar si cu increderea ta in niste organizatii ca UE si NATO.

Consider UE si NATO ca fiind bune pentru România deoarece aceste doua organizatii constituie bariere in calea inconstientei noastre nationale.

SNS-ul a fost în buna parte epurat datorita intarii in NATO (cât am reusit sa-i prostim pe occidentali...). Cu UE,daca nu convine,puneti în loc economia nationala,aia productiva si competitiva.

Personal pot fi si optimist : sanse de redresare prin forte proprii exista,avem ce arata lumii,avem valoare nationala... . Pot,dar ma bufneste râsul.

"Consider UE si NATO ca fiind bune pentru România deoarece aceste doua organizatii constituie bariere in calea inconstientei noastre nationale. "
Adica ceva ce se sprijina pe prostia noastra sau cum?Odata ce au intrat cu "bocancii" peste noi....Asta a demostrat cat de naivi eram,si cum au visat la cai verzi pe pereti...Ca sa nu mai spun despre tot felul de voturi pe care le-am dat din prostie...
Se pretinde la studierea,politicii europene,la istorie europeana,geografie europeana,cand pustii( ca sa nu mai spun de nea'Giga din varf de deal, ce stie el despre UE?..) nu si le cunosc nici macar pe ale lor.Pai normal ca daca vin niste neni,si spun intrati in NATO ,UE au impresia ca l-au vazut pe D-zeu...E foarte simplu si clar.Un popor needucat,conducatori insetati dupa bani ,nu rezulta decat un mare..shit!
Si nici nu va exista o economie productiva,pentru ca interesul UE nu este ca noi sa porsperam ,ci ca ei sa propere pe baza inconstientei altora,lacomie cum vrei tu sa-i spui...
Back to top
Ultra'
Fri Dec 10 2010, 12:36AM
Registered Member #2406

truepride wrote ...

Pe o nota personala, am vazut ce insemna un partid cu adevarat de extrema dreapta cand a murit voleibalistul Marian Cozma.In acel moment tiganii maghiari nu indrazneau sa iasa pe strada de teama garzii maghiare, ca atare Jobbik-ul - structura partidica ce ii sustine a si castigat ceva scaune in parlamentul maghiar.Culmea au aparat un roman...

Din pacate gresesti, nu le-a fost frica de garda maghiara, nici pe departe. Le-a fost frica de sarbi, prietenul cel mai bun al lui Cozma, sarb de etnie, a fost ranit in altercatie, tatal lui avand o firma privata de paza a promis razbunare, etc. Pe aceasta tema s-a speculat dupa aceea mult in presa! Sa-i fie tarana usoara lui Marian!
Back to top
truepride
Fri Dec 10 2010, 07:46PM

Registered Member #996

Stiu acesta poveste, chiar la un moment dat se vehicula faptul ca tatal sportivului ranit este fost colonel in armata sarba, membru al trupelor paramilitare Tigrii lui Arkan, si unul din apropiatii raposatului Arkan.Acestea au ramas doar speculatii.
Dupa incidentul respectiv garda maghiara a avut destule activitati ce s-ar incadra in notiunea de represalii.
A nu se intelege ca sustin in vre-un fel garda maghiara.Daca vrei discutam despre Falanga spaniola...

In principiu nu pot sustine structuri extremiste in cadrul unui stat democratic, dar in unele situatii limitate pot afirma ca le inteleg cursul de actiune...
Back to top
msimula
Fri Dec 10 2010, 09:47PM
Registered Member #2287

Dragii mei ! De ce plecati departe, de meleagurile natale, in tara noastra exista “miscarea”. Tot dupa umila mea stiinta, in esenta este benefica, in realitate lispeste cu desavarsire. Din nascare nu sunt un adept al “miscarilor”, dar in esenta este ceva foarte, foarte sanatos, totul pana nu degenereaza (cu degeneratii am o problema), nu inteleg discutia … ori imi scapa ceva. Dragule, ACH, nu te supara, cred ca esti putin naiv ”SNS-ul a fost în buna parte epurat datorita intarii in NATO”. De acord cu tine, dar rezultatele sunt aceleasi … ai inteles ? Dimitri n-as vrea sa cred, ca am de-a face tot cu un naiv, cred c-am spus tot. In mare, sunt de acord cu colegul truepride.
Back to top
Boribum
Sat Dec 11 2010, 07:41AM
boribum
Registered Member #2395

msimula wrote ...

Dragule, ACH, nu te supara, cred ca esti putin naiv ”SNS-ul a fost în buna parte epurat datorita intarii in NATO”. De acord cu tine, dar rezultatele sunt aceleasi … ai inteles ?

Oh,msimula,dac-ai stii câte am înteles... . Mai spuneam si cât am reusit sa-i prostim pe occidentali. (cu voia lor...)
Si NATO si UE au avut nevoie de RO. Pe de alta parte,sunt ferm convins ca si daca Papa de la Roma ar fi desemnat dintre români,în relativ scurt timp s-ar lansa în afaceri imobiliare si diferite tunuri fiscale.

NATO,de pilda,a impus anumite standarde. Daca românii le-au respectat în litera lor,spiritul e departe de a fi ce trebuie. Chestia cu soldatii români care mor etc.,asta e partea de jos. De sus,de acolo de unde se schimba (mai ales în spirit) sistemele cu comanda unica,mai e mult de lucru. Cum e turcu-i si pistolu`. Cum e tara sunt si oamenii,si sistemele.Peste tot e asa.
Dar existenta unor obligatii,bariere,îngradiri pentru noi eu o consider buna. Cu cât mai multe,cu atât mai bine (politice,economice,militare,culturale).

Daca produsul valorilor noastre intrinseci ar fi unul bun,nu s-ar pune mai nimeni capra în fata dezvoltarii noastre. Si daca s-ar pune,l-am rapune. Dar nu avem cu ce.

Ca sa revin la subiect : Alimanescu zilelor noastre s-ar numi Vadim,Becali,Boribum,nu conteaza. Lumea s-a schimbat,si cu orice fel de Alimanescu posibil actualmente nu ne-am face decât de rahat. Si mai mult !
Back to top
Dimitri
Sat Dec 11 2010, 09:19AM
Registered Member #3530

Si un Vlad Tepes cum s-ar numi??
Back to top
Boribum
Sat Dec 11 2010, 10:06AM
boribum
Registered Member #2395

Un simplu criminal,în cel mai bun caz.

Oricine aplica ad literam în anii 2000 idei si (sau) solutii din 1400 nu poate pretinde nici la a fi înteles,nici aprobat. Aaa,poate ar fi sarbatoare in judetul Ilfov si prin împrejurimi,dar lumea e mai mare de-atât. Din fericire.
Back to top
0050
Sat Dec 11 2010, 12:01PM
Registered Member #1997

Nu ar strica un "mic" Vlad Tepes.Nu sa comita crima,dar macar sa faca dreptate
Back to top
Mihais
Sat Dec 11 2010, 12:25PM

Registered Member #2323

truepride wrote ...

Daca vrei discutam despre Falanga spaniola...

Da.Incepe tu.Ai venit cu ideea.

Treaba asta cu normalul si extremul depinde foarte mult de circumstante.Ce este normal int-un loc sau o perioada poate fi mortal in alta.Din principiu si daca as avea de ales as alege America pana prin anii 50.Dar neavand de ales as zice ca si Napoleon(semn clar ca ma indrept spre ospiciu ) cum ca natiunile trebuie si merita sa fie salvate fie si impotriva vointei lor.

Back to top
Mihais
Sat Dec 11 2010, 12:36PM

Registered Member #2323

ACH Boribum wrote ...

Un simplu criminal,în cel mai bun caz.

Oricine aplica ad literam în anii 2000 idei si (sau) solutii din 1400 nu poate pretinde nici la a fi înteles,nici aprobat. Aaa,poate ar fi sarbatoare in judetul Ilfov si prin împrejurimi,dar lumea e mai mare de-atât. Din fericire.

Mon ACH,inamicul cultural anglo-saxon a zis ca ''every politic is local''.Ce merge la Kinshasa nu merge la Madrid si nici ce-i la Oslo la Brasov.Cat o fi UE de mare si tare nu se poa'.SI la drept sa fiu ce spui tu este ca restului lumii chiar ii pasa.E adevarat pana la un punct.Dar e mai putin adevarat decat acum 10-15 ani.Ce vreau eu sa zic este ca lumea cea mare poate ar interveni daca ne apucam sa refacem padurea de tepe in fata Targovistei.Dar nu cred ca s-ar deranja mai mult de 30 de secunde(cat ar dura mentiunea la stiri) pt. niste domni din Romania care se arunca de pe bloc(par example).
Back to top
msimula
Sat Dec 11 2010, 04:32PM
Registered Member #2287

@ACH Boribum
Sunt suta in mie c-ai inteles, scuze poate am fost putin caustic, mi-am dat seama de foarte mult timp ca esti un fin cunoscator al problemelor si a “spiritelor” … si nu esti singurul din fericire, dar ce folos. Acum, in zilele noastre asistam la “cainii latra ursul merge”. Atata timp, cat mai toti cei ce ne conduc, sunt atat de ieftini, golani si hoti si se cred Dumnezeu pe Pamant, intelege fiecare ce vrea, lucrurile nu se vor schimba. Cu siguranta, daca se vor schimba, semnalele vor fi din exterior, au si inceput, ca acu’ 20 si ceva de ani si cu asta am spus tot. Cu siguranta nu-mi doresc (ca se va intampla peste 5 -20 de ani), dar va fi cu totul altfel, un adevarat un punct zero al natiei noastre. Intotdeauna istoria se repeta ciclic si spiralat.
Back to top
Boribum
Sat Dec 11 2010, 05:59PM
boribum
Registered Member #2395

Foarte on topic :

Tare sunt curios daca are cineva o fotografie a acestui comisar Alimanescu. În afara de acelasi articol despre aventurile acestuia,reprodus în nestire de marea majoritate a site-urilor,eu nu am gasit nimic. Ceva care sa-l scoata din legenda si sa-l faca ceva mai real.

Sper ca a existat în realitate... Caci,citind internetul,e cam mult se spune ca,se zice ca,etc.

Sa nu dea nimeni cu pietre,ca nu doresc sa pun la îndoiala spiritul justitiar al comisarului si nici existenta sa,dar parca mi-ar placea sa aflu ceva mai concret.
Back to top
truepride
Sat Dec 11 2010, 06:12PM

Registered Member #996

"A police operation against a farright extremist group produced five arrests yesterday and apparently ended the mystery surrounding a raft of violent attacks in the Navarre region of northern Spain. The five members of Falange and Tradition are believed to be behind 25 acts of sabotage against the Basque terrorist organization ETA, including firebombing
a bar frequented by its sympathizers, the issue of death threats to families of members of the terrorist group and attacks on their homes.
Civil Guard sources described Falange and Tradition as “a group with a certain level of organization that was increasing its activity considerably, both in the number of acts and their radical nature.” Interior Minister Alfredo
Pérez Rubalcaba said the covert Operation Chimera, “is not yet closed.”
The mayor of Pamplona, Yolanda Barcina, welcomed the arrests, and all representative parties
of the regional government voiced support for the swoop. The mainstream Falange’s public image director, Santiago Casero, said he was unaware of the existence of Falange and Tradition, and deplored its actions as being “on the same level as ETA.” "

LINK - Article page 1.

Pai extremistii - nationalisti seriosi se bat cu formatiuni teroriste care le ameninta statul de la egal la egal.Nu mai amintesc de irlandezi ce i-au invatat pe tigani ca la ei in tara nu vi sa cersesti si sa furi...
Asta inseamna extrema dreapta serioasa...
La acest aspect ma refeream zicand ca intr-un stat democratic asemnea fapte actiuni nu isi au locul dar avand in vedere activitatile ETA, inteleg abordarea extremei drepte spaniole chiar daca liderul falangei nu recunoste formatiunea.Faptul ca neaga orice legatura cu asemnea evenimente are doar scop politic, realitatea spune altceva pentru cine are rabdare sa citeasca intreg articolul.

[ Edited Sat Dec 11 2010, 06:13PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF