Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cadrul legislativ

<< Previous thread | Next thread >>
ultraj si evacuare silita - Vadim Tudor
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Wed Jan 05 2011, 01:21PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

mihais, asta banuiesc si io, bro... doar ca nu cred ca e vorba de sah, mai degraba de barbut...

in ceea ce priveste postarea cu care am deschis topicul, nu ma pot abtine sa nu remarc tacerea penibila a conducerii MAI... inca o mostra de tipul: "cine n-aude, nu vede si tace e sef o mie de ani in pace!"...

in fiecare zi politistii sint agresati, injurati, ba chiar mai rau, de smecherii care colcaie azi in toata tara.... nu numai ca legea actuala care ar trebui sa-i apere, si asa prost facuta, e ignorata, dar insisi sefii MAI intorc privirea si se fac ca nu vad nimic din toate astea.... bleaah...
Back to top
ex-ad
Wed Jan 05 2011, 01:27PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

truepride wrote ...

Doua observatii: (ce-mi place sa bag de vina)

1.Urmarirea penala o inteleg dar urmarirea criminalistica nu am gasit-o prin nici un cod. Poate codurile mele sunt de vina... le am pe cele vechi.
2.Tanti domana procuror jeneral, ia da tu un telefon pana la PE acolo sa-i ridice putintel imunitatea nu de alta dar sa nu ai surprize sau macar sa primesti o notificare cum ca imunitatea nu se extide pentru aberatile lui extraparlamentare.Lasa dumneata sa transeze instanta abilitata problema imunitatii(complicata al dracu, tot nu a gasit o baza comuna), ca daca vad cum face presa din vadim un martir fac cu nervii.Si daca ne mai da si in primire la CEDO pentru ca nu i-am respectat drepturile si noi trebuie sa-i platim despagubirile... ma fac si eu tribun de suparare.

bro, nu tre' sa sune la PE... daca infractiunea e savirsita in tara membra, se rezolva la nivelul parlamentului tarii respective (vezi ca zice asta chiar si in ceea ce ai postat tu)... si garantat nu se duce la CEDO, ca nu-i chiar atit de schizofrenic sa nu-si dea seama ca o va lua in freza....

cit despre media care-l face martir, la ce selectii s-au dat pe ecran si la ce comentarii am citit sub stirile de pe site-urile televiziunilor, te asigur ca Vadim a pierdut ieri cel putin 3-4 procente din cit a reusit sa adune in ultimul an... cu alte cuvinte, merg la pariu ca daca s-ar face azi un sondaj am vedea ca vadim s-a intors la cit avea la inceputul anului trecut, raminind doar cu nucleul dur de votanti pe care ii tiraste dupa el de 20 de ani...

[ Edited Wed Jan 05 2011, 01:27PM ]
Back to top
No3
Wed Jan 05 2011, 01:56PM
Registered Member #1476

Fratilor, oricat de tampit este, in general, Vadim Tudor, in cazul de fata are dreptate. Cum sa fiu evacuat daca nu exista o hotarare judecatoareasca definitiva? Asta asha face si eu in locul lui, i-as lua pe sus pe cretiniii care ar veni la usa mea.
Back to top
ex-ad
Wed Jan 05 2011, 02:34PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ba exista, doar ca vadim nu recunoaste asta... un executor judecatoresc nu vine de nebun sa faca o evacuare, iar politia nu trimite oameni in misiune fara sa aiba toata partea de documentatie clara...

Sentinta cazul Vadim

[ Edited Wed Jan 05 2011, 02:50PM ]
Back to top
alexius
Wed Jan 05 2011, 03:43PM
Registered Member #2949

la final scrie "cu drept de recurs in termen de 5 zile"

Nu a făcut recurs??
Back to top
No3
Wed Jan 05 2011, 05:31PM
Registered Member #1476

Vadim Tudor a declarat ieri pe Antena 2 sau pe Realitatea, nu mai stiu sigur, ca a facut recurs. Nu cred ca nu a facut recurs.
Back to top
truepride
Wed Jan 05 2011, 06:53PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

De ce spuneam eu sa "dea un telefon" la PE:
Stiu ca problema imunitatii se poate rezolva loco daca nu exista nici un fel de nelamurire privind imunitatea.Logica reglementarea europeana deoarece modelul european este si modelul aplicat in majoritatea tarilor membre, numai noi avem aspecte suplimentare cu privire la imunitate. Astfel o lamurire de la PE ar fi inlaturat orice dubiu si demonstrat ca justitia se chiunie din rasputeri sa fie si ea, daca nu altceva, macar riguroasa.
Sa vedem ce va mai fi, eu in schimb sunt comvins ca nebunia lui vadim se poate intinde paaaaaaaana la CEDO.... fie ca ii este sa nu ii este intemeiata plangerea.

PS. Practic chestiunea cu "telefonul la PE" din partea procurorului general este practica veche, un instrument de bun simt as spune eu:
LINK -aici procurorul general al Ciprului atentioneaza PE-ul desi faptele respectivului nu
aveau absolut nici o legatura cu voturi sau opinii iar faptele comise prin excelenta in teritoriu national
LINK - la fel si in Cehia, cand un MEP a dat cu masina peste nisceva pietoni.

[ Edited Wed Jan 05 2011, 07:19PM ]
Back to top
metalu
Wed Jan 05 2011, 07:51PM
Registered Member #2377

alexius wrote ...

la final scrie "cu drept de recurs in termen de 5 zile"

Nu a făcut recurs??

aceasta sentinta este definitiva si irevocabila.
stampila dreptunghiulara de pe ultima pagina arata acest lucru.

Back to top
SAS
Wed Jan 05 2011, 08:35PM
Registered Member #2168

Daca era vorba de oricine altcineva, in speta daca nu era vorba de o persoana publica, chemau SPIR-ul si il evacuau imediat! Aici este vina, si mi-e greu sa o spun, a reprezentantului Politiei la executare, care in opinia mea a fost politistul de proximitate. De obicei la o executare silita, executorul judecatoresc apeleaza la sectia de Politie competenta. Uzual, aceasta il trimite pe Politistul de proximitate din zona respectiva care, in functie de nevoi mai ia cu el cativa de la OP! Din pacate, si probabil o sa imi aud multe comentarii in urma acestei postari, tot Politia a picat prost, incompetenta etc......... Mai mult ca sigur ca "tribunul" i-a amenintat pe politisti!

PS ..... din cate stiu stampila din partea dreapta inseamna Investire cu formula Executorie.......sper sa nu vb prostii

[ Edited Wed Jan 05 2011, 08:42PM ]
Back to top
S.W.A.T.
Thu Jan 06 2011, 04:40PM
TRAIN HARD FIGHT EASY
Registered Member #3125

Numai la noi in tara se poate intampla asa ceva.
Daca aceasta evacuare se intampla intr-o alta tara ,demult erau incatusati si scosi afara pe sus, nu se poate ca acest sobolan sa vorbeasca asa vulgar cu politistii care au venit sa-si faca datoria.
Devina sunt cei care au condus actiunea si stiau ca se va ajunge la acest balamuc, trebuiau sa-si ia masuri si sa vina cu luptatorii de la S.P.I.R.
Sunt curios ca domnul Igas ce masuri va lua referitor la cele intamplate..
Back to top
msimula
Thu Jan 06 2011, 09:51PM
Registered Member #2287

Da, aveti dreptate, pe langa S.P.I.R., eu trimiteam si o companie mecanizata … Ce nu va e clar, oamenii (autoritatile) au fost putin stresati din cauza personajului de evacuat, care dupa ati putut urmari, a fost ca un leu in cusca, cu un comportament suburban. Am inceput anul cu putin circ in direct si la ora “de varf”. Totusi celor care au actionat acolo, eu unul n-as avea ce sa le reprosez, poate cateva libere pentru consumul nervos. Cand unii fac glume ca omu’ are nevoie de medicamente, asa este … si mai e o vorba “corb la corb nu-si scoate ochii”. O mica suspiciune am totusi, situatia imobilului, un e clara, clara ca apa de izvor.
Auziti ! La cate faradelegi se intampla in tara asta, S.P.I.R.-ul si altii, ar trebui sa stea cu genunchii si bocancii pe spatele si gatul multora …

[ Edited Thu Jan 06 2011, 09:57PM ]
Back to top
Boribum
Fri Jan 07 2011, 12:23AM
boribum
Registered Member #2395

Ce-or deveni faimoasele "un grup de generali români" care tot alimentau/alimenteaza cu stiri senzationale si tarie morala partidul acela ?

Foarte frumos a spus fratele lui C.V.T : "sunt militar,am tarie..." si a luat-o cu perfuzia-n mâna spre ambulanta. Cum sa trimiti SPIR sa evacueze un parlamentar,frate de general si coleg de partid cu alti generali,toti plini de spume si boli ? Cum ? Nu stiu cum. Dar ce e limpede e ca :
-notiunea de ales al poporului
-ideea de Politie
-gradul de general (de armata,de securitate,de ce o fi..)
-de act de justitie
-de civilizatie (cica "de Europa" )

palesc pâna la culoarea cadaverica în fata unui asemenea spectacol.

Bine macar ca nu am auzit " o sa va judece colegii mei,europarlamentarii Eba si Becali".
Back to top
Boribum
Fri Jan 07 2011, 12:27AM
boribum
Registered Member #2395

S.W.A.T. wrote ...

Sunt curios ca domnul Igas ce masuri va lua referitor la cele intamplate..

...poate sa faca un doctorat în "masuri politienesti de ordine publica" . Merge,pentru cine are deja bacalaureatul.
Back to top
Mihais
Fri Jan 07 2011, 12:43AM

Registered Member #2323

Nu.Iti mai trebuie si masterat.Legat de Igas,nu ar fi nici o chestie ca a luat bacul mai tarziu.Am cunoscuti pe alte meleaguri pt. care nu e nici o jena sa se intoarca la scoala la 30-35 de ani sa schimbe domeniul si sa mai faca si treaba in noua activitate.Multi si-au descoperit tarziu chemarea etc... .Problema ar fi omul cui e Igas?Atac ad hominem din partea mea,recunosc,dar mai da-i incolo pe sinistrii astia.Si asa habar nu au de argumentatia logica.
Generalii lui Vadim au imbatranit.In 99 conduceau rascoale,dar trecut-au ierni si ploi peste vechii osteni.
Back to top
alexius
Fri Jan 07 2011, 09:28AM
Registered Member #2949

Până la urmă toată povestea s-a încheiat cu bine, nimeni nu s-a rănit şi nici nu a fost rănit. Se poate consemna un leşin şi o răguşeală firească (după atâtea răcnete) în familia Vadim, iar din partea executorului, baia de apă plată ar putea să-i provoace o uşoară răceală, pe figul acela.
Au fost invective, bruscări, spume la colţul gurii, caşchete , puţin ultraj etc. Dar toate acestea nu mai contează pentru că "suntem ... în familie ". Până la urmă sentinţa a fost aplicată, proprietarul de drept şi-a recuperat imobilul şi gata.

Închidem topicul ?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF