Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Drepturi banesti in M.A.I.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Ghost_dog
Fri Jun 03 2011, 11:23PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

NU o sa se intample nimic ptr ca hai sa fim sinceri daca prin Politie mai "este" ceva cojones in Jandarmerie 80 % sunt prea speriati de bombe ca sa faca ceva , eu fac pariu ca si daca se taie salariul complet multi din J nu vor comenta . De ce ? Ptr asta este mentalitatea lor si sa fim sinceri multi sunt prea "simpli" ca sa inteleaga situatia actuala. Vorbesc doarece cunosc , atat la mine in parohie cat si de prin alte unitati ( majoritatea intalniti pe la cursuri in ceva anisori) . ASTIA SUNTEM NOI (jandarmi) si ne meritam soarta , ptr ca nu avem caracter decat cu cagula pe fata si cand ne batem cu ciorile ( sa ma scuzati , chiar nu sunt rasist) si cu huligani pe stadion , in rest cand este vorba de drepturile noaste suntem ca niste p.z.e . PUNCT .
Back to top
kosjnd
Sat Jun 04 2011, 11:08PM
kosjnd
Registered Member #3733

frate aici sunt de acord cu tine...mai rau de atat ce poate sa se intample...pe ei pe mama lor!!!
Back to top
kosjnd
Sat Jun 04 2011, 11:12PM
kosjnd
Registered Member #3733

ex-ad wrote ...

kosjnd, nu confunda acest forum cu un maidan, indiferent cit de suparat esti.

iti recomand foarte serios sa citesti regulile... nu sintem pe messenger sa scriem folosind k... in plus, fa un mic efort si scrie corect gramatical...

este valabil pentru toti ceilalti in situatia asta.

da scuze...sciu mai repede si din cauza aceea mai lipsesc litere..problema e sa se inteleaga mesajul,,,
Back to top
blacks
Sun Jun 05 2011, 09:23AM
Registered Member #3457

Ghost_dog wrote ...

NU o sa se intample nimic ptr ca hai sa fim sinceri daca prin Politie mai "este" ceva cojones in Jandarmerie 80 % sunt prea speriati de bombe ca sa faca ceva , eu fac pariu ca si daca se taie salariul complet multi din J nu vor comenta . De ce ? Ptr asta este mentalitatea lor .....

Dacă cei din Poliția Română pot face ceva (un miting, ceva șepci aruncate etc) o fac pt că îi ajută legea. Doar sunt ”nește” funcționari publici cu statut special, deci au dreptul la protest, au sindicate, au .... Dar încearcă tu ca jandarm (adică militar) să-ți etalezi coaiele (forma populară pentru testicole, conform DEX). Sunt de acord cu tine că avem printre noi pupincuriști, orientați, iubitori de sporturi demne de marșul diversității, dar cred că mulți colegi gândesc ceva de genul: după ce că îmi taie norma de hrană, îmi mai taie și salariul și după toate astea să mai ajung și la pârnaie? Cu toate aceste restricții, bănuiesc că știi, jandarmii au luat mereu atitudine (scuturi și căști aruncate pe platou, refuzul de a pleca în misiune).

PS. gata, m-am hotărât să-mi schimb orientarea sexuală. De azi sunt lesbian pentru că îmi plac femeile .
Back to top
Ghost_dog
Sun Jun 05 2011, 11:32AM
Registered Member #1370

blacks wrote ...

Ghost_dog wrote ...

NU o sa se intample nimic ptr ca hai sa fim sinceri daca prin Politie mai "este" ceva cojones in Jandarmerie 80 % sunt prea speriati de bombe ca sa faca ceva , eu fac pariu ca si daca se taie salariul complet multi din J nu vor comenta . De ce ? Ptr asta este mentalitatea lor .....

Dacă cei din Poliția Română pot face ceva (un miting, ceva șepci aruncate etc) o fac pt că îi ajută legea. Doar sunt ”nește” funcționari publici cu statut special, deci au dreptul la protest, au sindicate, au .... Dar încearcă tu ca jandarm (adică militar) să-ți etalezi coaiele (forma populară pentru testicole, conform DEX). Sunt de acord cu tine că avem printre noi pupincuriști, orientați, iubitori de sporturi demne de marșul diversității, dar cred că mulți colegi gândesc ceva de genul: după ce că îmi taie norma de hrană, îmi mai taie și salariul și după toate astea să mai ajung și la pârnaie? Cu toate aceste restricții, bănuiesc că știi, jandarmii au luat mereu atitudine (scuturi și căști aruncate pe platou, refuzul de a pleca în misiune).

PS. gata, m-am hotărât să-mi schimb orientarea sexuală. De azi sunt lesbian pentru că îmi plac femeile .

Lasatul de scuturi si casti a fost in Bucuresti . Nu amestecam Bucurestiul (DGJMB si BSIJ) cu restul patriei , cunosc prea multi din sistem si stiu ce zic . Daca erau cojones se putea discuta reuseam sa ne unim "gandurile si mai ales actiunile" si intrerupeam munca , TOTIII , ce ar fi putut sa ne faca . Dar asa cum am mai zis noi doar discutam fara sa facem nimic .
Back to top
Perfectul
Sun Jun 05 2011, 11:59AM
perfectul
Registered Member #3908

OMUL CARUIA I-A VENIT IDEEA SA TAIE NORMA DE HRANA.
EI SPUN CA DOAR PENTRU O LUNA DAR SIGUR VA FI CA IN CAZUL CELORLALTE DREPTURI RESTANTE.

BUZAU
Stelică Drăgulin, alături de şeful IPJ Buzău
Back to top
Perfectul
Sun Jun 05 2011, 12:01PM
perfectul
Registered Member #3908

sursa: LINK
Back to top
Santinela
Sat Jun 11 2011, 11:57AM
Registered Member #4208

Tot societatea va salva aceasta "rusine"
Back to top
J.A.B.C.
Sat Jun 11 2011, 12:48PM
Registered Member #2445

Dreptauri Banesti ?!?!
Luna viitoare 5 sau 6 zile fara plata ! Sa fie completa umilinta in cadru M.A.I. salariu de muncitor, disponibilizari la foc automat, si zile fara plata !
Back to top
KatiTeodoroiu
Sat Jun 11 2011, 07:28PM
Registered Member #4168

@j.a.b.c : Asta am auzit si eu. Hotii care ne-au bagat mana in buzunare luna asta ne pregatesc de luna viitoare 7 zile fara plata. "...dormi in pace natiune, ca prezentul nu se pune " . Si ce mai asteptam? Sa ne intre in case? Sa ne ia hainele de pe noi ??? Ce-i cu noi, Doamne? Chiar nu ne mai trezim ?

[ Edited Sat Jun 11 2011, 07:29PM ]
Back to top
cristimar
Sun Jun 12 2011, 08:23AM
Registered Member #2525

Eu zic sa ne trezim ,insa orice miscare are nevoie de un lider !Cine crede ca poate face fata si neuronu e capabil?
Back to top
Ghost_dog
Sun Jun 12 2011, 11:56AM
Registered Member #1370

Din pacate cei care ar fi putut sa ne fie lideri sunt acum 2 metri sub pamant . Nu cred ca este cineva care sa reuseasca sa ne uneasca sub un singur cuvant ...
Back to top
wild b
Sun Jun 12 2011, 02:49PM
FACTA NON VERBA
Registered Member #2133

si eu subscriu la initiativa fratelui BLACKS, sa ne lase in pace cu administratia lor cu tot. din cele mai vechi timpuri si pana azi ministerul de interne este de interne si punct,fiecare cu treaba lui.din cauza administratiei am avut de suferit noi cei din M.I.
Back to top
inCOMPATIBILU'
Sun Jun 12 2011, 09:22PM
Registered Member #4153

@ wild b a scris...din cele mai vechi timpuri si pana azi ministerul de interne este de interne si punct,fiecare cu treaba lui....

Esti paralel complet,din cele mai vechi timpuri ministerul de interne cuprindea si administratia...

[ Edited Sun Jun 12 2011, 09:25PM ]
Back to top
Mihais
Sun Jun 12 2011, 10:03PM

Registered Member #2323

Inclusiv in vremea tovarasiei? Ca pe vremea Mariei Sale regele cam asa era.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF