Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Grupul anti-tero
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Raptor
Wed Aug 23 2006, 03:24PM
Registered Member #72

Discutii si opinii despre aceasta unitate, recent deconspirata in discursul public al lui Basescu. Probabil una din multiplele sale gafe notorii.
Back to top
Raptor
Wed Aug 23 2006, 03:27PM
Registered Member #72

Din cate am inteles eu, oamenii din aceasta (foarte) mica "unitate" ar putea fi candidatii la titlul cea mai buna unitate din tara. S-a scris despre ei cum ca aproape toti ar fi absolventi la cursuri Delta Force si unii ar mai avea si cursul SAS la activ.

Daca e asa, sunt cu adevarat deosebiti. Foarte, foarte putini oameni se pot lauda cu ambele "titulaturi", iar acei oameni sunt de obicei membrii celor doua unitati care au efectuat stagii de pregatire 'la schimb' (adica intre ei, pe timp de 6 luni).
Back to top
free sky
Wed Aug 23 2006, 03:33PM
Registered Member #4

Pai a spus Harnagea destule despre el, ce crezi ca e asa secret? Si ia cauta declaratziile lui Ohanesian despre acest grup sa vezi cat de "buni" si priceputzi sunt.
Back to top
mihai
Wed Aug 23 2006, 03:40PM
Registered Member #153

ai deschis un subiect fooooarte delicat .
anu asta ai fost la roias?
Back to top
Raptor
Wed Aug 23 2006, 04:08PM
Registered Member #72

-Press-, e complicat... am citit declaratiile respective, dar nu trebuie sa uitam ca Ohanesian il "paruia" pe Harnagea de mult timp in articolele sale, si a ajuns sa fie "salvat" (discutabila expresia) de oamenii celui pe care il critica. Intr-o asemenea situatie, putem presupune ca a scris ce a scris avand o anumita doza de rautate/razbunare in el. De aceea articolele alea trebuie citite, dar, vorba aia, nimic nu e sfant !lol

Despre detasamentul respectiv, daca intr-adevar fusese infiintat in 1998, atunci a avut parte de 7 ani de 'liniste'. Evident, se stia de el in comunitate, dar dpdv public era secret.

mihai, da, sensibil subiectul, dar dupa 2 luni am zis totusi sa-l deschid. Am fost la RoIAS, nu se putea sa ratez asa ceva
Back to top
colonelul
Thu Aug 24 2006, 09:57AM

Registered Member #20

Pentru mine, care am facut unele observatii neasimilate de cei din SIE privind protectia atit a ambasadelor si mai ales a personalului acestora (ca si a romanilor aflati aiurea in lume), nu imi sunt foarte clare misiunile acestor luptatori, avind ca punct de start legea de organizare si functionare a SIE, atit cea actuala cit si proiectul de modificare si completarea acestei legi!!!

[ Edited Thu Aug 24 2006, 09:58AM ]
Back to top
ronin
Sun Aug 27 2006, 08:34PM
Registered Member #70

Intreb... daca imi desfasor activitatea (anti tero sau anti insurgent...), sa zicem in Colombia, si consider ca cei care se drogheaza nu au legatura cu mine sau munca mea... pot avea 'activitati' extra ... tocmai pentru a-mi 'dezvolta' bugetul auster oferit de statul meu ( Romania sau SUA, etc.) si intelegand valoarea principiului "autofinantare'... prin trafic cu heroina...???!!!

8)
Back to top
Raptor
Sun Sep 17 2006, 11:20PM
Registered Member #72

hmm ?!
Back to top
me
Mon Sep 18 2006, 04:22PM
me
Registered Member #11

Ronin> daca e pentru tine sau pentru o cauza nobila cum ar imbogatirea sefilor, poti sa o faci :-)
Back to top
ronin
Thu Feb 22 2007, 01:25PM
Registered Member #70

Din 'intamplare'... cunosc cel putin unul (1) din AT - SIE... numai ca ei NU sunt neaparat SIE...pot fi.. de ex. scafandrii si parasutistii... de la UM ?!... dar care au (!!!) angajamente cu ...SIE !!!
De buni... sunt buni...si dincolo de pregatirea lor...au si 'experienta' de teren (real)...gen...Iraq, Afghanistan, etc...
Daca vrei sa faci parte din 'grupul' lor...nu este simplu... sunt mai multe...criterii...printre care si... lb. straine...
Good luck !

Chestia cu 'heroina' pt. autofinantare...se practica... nu prea merge , pe acolo... vorba din popor..." ce tie nu-ti place ,nici altuia nu face..."

Copy ?
Out !
Back to top
colonelul
Fri Feb 23 2007, 12:57AM

Registered Member #20

Din cate stiu eu un ronin este un samurai fara stapin! Ai avut vreun daymio care a vrut sa te renege?

Pe de alta parte dincolo de fabulatii si crosetari literare ma ingrijoreaza faptul ca nu ne putem proteja oamenii dincolo de granitele statului....
Back to top
ronin
Sat Feb 24 2007, 03:19PM
Registered Member #70

Colonel... numai pe site-ul acesta...am 'gasit' cel putin un (1) alt ronin... renegat de 'stapanul' sau... 'feudal'...
Poti 'dezvolta' parte cu 'inrijorarea'...? Nu prea am inteles la ce te referi !?
Back to top
mikhai
Sat Feb 24 2007, 07:55PM
Registered Member #209

ronin>domnule,ce e cu atitea puncte de suspensie?zici vreun secret,e ceva in subtext?acum e drept ca fiecare cu stilul lui,dar pe la vreo interventzie,ceva,tzi-ar place un ordin dat sau un raport dat asa,in stil suspensiv?

ce mare smecherie ca niste para sau vmisti sint datzi in sprijin unui servici,daca tot sint in aceasi oala a sistemului?
au procceduri de colaborare,se rodeaza in timp-sau nu-asta e procedura comuna in multe state.mai ales cind sint
tipi supercalificatzi-e mai economic sa fie folositzi in comun.aci sint alte probleme,dar asa merge treaba.
Back to top
ronin
Mon Feb 26 2007, 07:14PM
Registered Member #70

Mikhai... asta-i stilu' mieu... nu stiu, poate pun puncte pentru ca ar fi mai mult (dorit) de spus...dar (poate) ne vom vedea pe viitor in clubul SF... numai sa nu ne puna 'careva' vreo bomba...
Ordin sau raport...nu-i cazul aici.
Numai bine si Doamne ajuta !
Back to top
colonelul
Wed Feb 28 2007, 01:25AM

Registered Member #20

ronin>as vrea sa imi spui legenda celor 47 de ronini! Daca nu o stii ar trebui sa renunti la acest nik name...In cazul in care o vei povesti pe site imi scot palaria! Vezi ca aceasta legenda face parte din patrimoniul Japoniei.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF