Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
Existenta enigmaticului "NUCLEU"...!!!???
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
No3
Tue Dec 29 2009, 11:33AM
Registered Member #1476

Nu sunt de acord cu tine Paul X.Ba scopul acestui nucleu ar fi exact protejarea populatiei de influenta negativa a strinilor, de a impiedica implicarea oricarui factor strain in economia tarii si in concluzie, scopul este de a proteja si de a imbunatati nivelul de trai a populatiei.
Back to top
Boribum
Tue Dec 29 2009, 12:24PM
boribum
Registered Member #2395

paul_X wrote ...

Si totusi, ACH Borium, rezultatele unui serviciu de informatii nu se vad pe strada sau in PIB-ul Romaniei. Lupta din umbra este o lupta surda, tenebroasa, care implica jocuri, manipulari, dezinformari.
De acord, situatia Romaniei nu deloc buna. Este chiar dezastruoasa, o placa turnanta a serviciilor din lumea intreaga, a coruptiei.

Daca nu se vad,serviciul ala poate sa puna o pancarta cu "închis" pe usa si sa se reprofileze.

Dai o mare importanta tarii asteia : sigur,ridicolul nu omoara pe nimeni,dar hai sa nu ne mai credem buricul universului. Asa cum e chestia aia pe care o tot spunem cu "România,scut împotriva navalirilor barbare,la rascrucea ....". Au fost si altii în situatia asta,si au alte rezultate. Ca sa fiu decent în exprimare.
Back to top
Contele
Tue Dec 29 2009, 01:57PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

@ No 3.
Sincer, imi pare rau sa va critic dar sunteti paralel cu subiectul.
- Cum se poate face economie de piata fara straini, sa mai inbunatatesti si nivelul de trai al poulatiei, cine va cumpara produsele, sau credeti ca este suficent poporul care doar consuma?
- De unde produci valuta ca sa cumperi bunuri Hi/Tech pentru retehnologizarea si modernizarea Romaniei?
- Eu cred ca ar trebui sa va interesati putin ca sa intelegeti despre ce vorbim. Importanta exporturilor de marfuri romanesti, sau a prestarilor de servicii in turism pentru straini, care ar trebui sa stabileasca cursul valutar si balanta de plati si sa contribuie la PIB. (produsul intern brut, nu degeaba se numeste PIB )
- Aceasta activitate este fundamentala pentru imbunatatirea binelui public si implicit a nivelului de trai al populatiei.

- Eu sunt de parere ca avem numai non valori care hotarasc raul public si nu binele public, si spun cu tarie ca trebuie sa fim "mandrii" ca avem un om la BNR ca Mugur Isarescu, care are stiinta si capacitatea sa intervina in numele Statului Roman, activ in mentinerea cursului valutar in acest microcosmos, ca altfel ar fi vai de noi. Asa cum cunoasteti, noi romani numai producem aproape nimic chiar si "sarea" o cumparam din import pe valuta !!!
- Noi trebuie sa cautam si sa promovam persoane cu daruire pentru Romania care au capacitatea sa armonizeze activitatile comerciale internationale cu/si in Romania pentru binele public si pentru ridicarea nivelului de trai al populatiei.
- In Romania nu exista acel NUCLEU despre care faceti vorbire, asa cum nu exista nici interesul binelui public care incumba statul de drept.
- Din nefericire in Romania conducatorii statlui urmaresc numai binele personal.
- Este total gresita activitatea seviicilor secrete care se scufunda intr-o ceata de nepatruns si urmaresc, vegheaza la scufundarea Poporului Roman.
- Redresarea Statului de drept va incepe atunci cand seviciile secrete vor veni public si ii vor acuza direct pe cei pusi in slujba cetateanului care nu actioneaza pentru binele public.
- Nu trebuie sa asteptam sa fie inculpati penal, nici sa fie bagati in puscarii, pur si simplu trebuie dati afara "SOMERI".

Cu consideratie Contele.
Back to top
No3
Tue Dec 29 2009, 02:07PM
Registered Member #1476

Cand am spus ca acest nucleu are rolul de a impiedica implicarea oricarui factor strain in economia tarii, nu m-am referit la sensul logic, economic sa zic asha, ci la implicarea strinilor in economie prin manipulare, prin mijloace precum FMI, care impun anumite reguli ce nu ne ajuta deloc pe noi din punct de vedere economic dimpotriva.
Back to top
justme
Tue Dec 29 2009, 02:29PM

Registered Member #2073

@Contele
"In Romania nu exista acel NUCLEU despre care faceti vorbire, asa cum nu exista nici interesul binelui public care incumba statul de drept".

Sunt de acord cu dvs. ca nu exista "interesul binelui public", dar fac o precizare necesara: necunoasterea „nucleului” nu inseamna inexistenta sa. Numeroase structuri ultrasecrete ale altor state activeaza si lumea n-are habar de existenta lor... Asa ca sa nu ne grabim cu concluziile.

[ Edited Tue Dec 29 2009, 03:09PM ]
Back to top
Mihais
Tue Dec 29 2009, 02:51PM

Registered Member #2323

Sa luam un mic aspect.Acum 20 de ani in problema istoriei relatiilor romano-maghiare,pe afara nu se cunostea decat pdv maghiar.Situatia era in buna parte schimbata in jurul anului 2000+.Ca e opera SIE,ca e a unor istorici romani merituosi,este totusi o operatiune de influentare a opiniei publice.Zisul ''nucleu'' este evident ca exista si uneori e chiar la vedere. Fiecare roman care are succes in ceea ce face,fara sa se vaite prea mult de situatia tarii,este o parte a ''nucleului''.Nemtii au pierdut 2 razboaie mondiale la mustata,iar evreii nu au avut o tara a lor 1900 de ani,dar pt asta nu s-au bagat in crasme sa-si planga de mila.
Back to top
Contele
Tue Dec 29 2009, 03:42PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Cand vorbiti de FMI - vorbiti de bani.
Din nefericire numai avem alte alternative decat Banca Mondiala, FMI, si Bancile Europene.
- Nu trebuie sa criticati o banca cand noi vrem banii ei, chiar si imprumut.
Este obligatoriu sa repectam conditiile bancii, ori le respectam ori nu primim bani.
Este o regula internationala veche de cand lumea.

- Sunt doua chestiuni, care vadit, nu se vor sa fie intelese si respectate.

-Prima regula oriunde ai fi, ma refer in orice tara ai trai: sa faci economii si sa plasezi economiile in banci producatoare de venituri!
-A doua regula: sa nu-ti cheltuiesti banii economisiti ca sa investesti! Pentru orice investitie trebuie sa imprumuti de bani de la banci si sa respecti cu strictete conditiile bancii, ca expertii bancilor devin implicit consilierii tai financiari .(nu cum fac majoritatea romanilor, cer imprumut pentru utilaje sau retehnologizarea unei productii, dar isi cumpara masini de lux, care dupa doua zile isi pierd din valoare 30%, in schimb daca cumpara utilajele din imprumut utilajul muncind ramburseaza imprumutul, aici ar fi mai multe de spus)
Ca sa te poti dezvolta ai nevoie de banci puternice si sa fi "mandru" ca bancile au incredere in tine, dar asta inseamna sa fi corect si implicit primesti si imprumutul pentru dezvoltare.
- Ma refer la treburi serioase nu la jaful din bancile romanesti.

Binele public pe care-l dorim cu totii il gasiti la jefuitorii bancilor romanesti care nu puneau conditii decat formal, acesti jefuitori functionari de (si ai) Statul-(ui) degeaba, impreuna cu celelalte garantii Bancare Internationale si Guvernamentale.
-Noi vorbim de NUCLEU in Romania, care nu exista. Trebuie sa facem diferenta in propaganda care nu are nicio valoare indiferent de subiectul care se incearca sa ne fie insuflat, unguri, rusii etc.
-Noi intelectualii tebuie sa proictam viziunea la realitatea Europeana si Mondiala, este evident ca UE insemna fara frontiere, (ce tot va agatati de vecini nostri?), daca numai vrem frontiere, eu m-as bucura sa vina sute de companii, chiar si maghiare, insa eu nu cred ca un maghiar lasa Budapesta ca sa locuiasca la Caracal unde binele public este ca la Viena.

Cu consideratie Contele.
Back to top
Ultra'
Tue Dec 29 2009, 03:55PM
Registered Member #2406

Problema este ca la jaful care a fost si care mai este in tara asta ( in spatiul carpato-dunareano-pontic ) nimeni nu a luat nici o masura, ca nu mai exista institutii care sa cerceteze si sa sanctioneze fraudele, furturile si in general hotiile celor implicati in destinele tarii sau a factorilor de decizie si care au conflicte de interese cu functiile pe care le ocupa!
Sistemul bancar a fost antamat, resursele energetice la fel, de fapt am devenit o tara condusa de corporatii si institutii financiare internationale si care se desavarsesc in a experimenta, la o alta scara si putin altfel, conceptul de Matrix!

“Lumea este guvernata de personaje foarte diferite de cele pe care le cunosc cei de cealalta parte a cortinei. Aspectul real al problemei este ca guvernul este dominat de elementele financiare ale marilor grupuri, inca de pe vremea lui Andrew Jackson.”
Franklin Roosevelt, Presedinte al Statelor Unite, 1933

[ Edited Tue Dec 29 2009, 04:56PM ]
Back to top
justme
Tue Dec 29 2009, 04:06PM

Registered Member #2073

Daca in alte tari exista structuri ultrasecrete, nu vad de ce ar face Romania exceptie, indiferent de denumirea pe care o poarta. Ca orice structura ultrasecreta, “NUCLEUL” nu va veni sa dea socoteala in fata oricui. Avand in vedere proportiile luptei duse, poate ar trebui sporite logistica si finantarea, absolut necesare intr-un astfel de razboi. Parerea mea.
Back to top
ronin
Tue Dec 29 2009, 05:28PM
Registered Member #70

Sunt de aceiasi parere cu "justme". Nu vad de ce am face exceptie, noi, romanii.

Atunci cand am deschis acest topic, l-am deschis nu doar pentru a ne da cu parerea, m-am gandit ca forumul fiind unul format-frecventat de militari, am putea dezvolta acest subiect asa incat sa putem atrage atentia "NUCLEULUI" cu urmatorul mesaj:
NU SUNTETI SINGURI ! SUNTEM ALATURI DE VOI, INDIFERENT CE ATI FI SI UNDE ATI FI !

Ma gandesc ca, totusi, acest forum "Semper Fidelis" poate fi uneori vizitat de "luptatorii" din Nucleu fara ca noi sa banuim...
Unul din motivele pentru care ar face asta, cred eu ca este acela de a lua pulsul (si al) militarilor si acolo unde exista interes, asa cum relatam mai sus in "povestioara" respectiva, sa fie "atrasi" in NUCLEU !!!
Mai ganditi-va, ce vreti sa faceti cu viata voastra si cu experienta acumulata ???
Peste ani si ani, poate, vom realiza ca "nimic nu este intamplator si ca si ceea ce pare intamplator tot nu este intamplator".

Se numeste "Legea Atractiei" !
Back to top
Boribum
Tue Dec 29 2009, 05:35PM
boribum
Registered Member #2395

ronin wrote ...

sa putem atrage atentia "NUCLEULUI" cu urmatorul mesaj:
NU SUNTETI SINGURI ! SUNTEM ALATURI DE VOI, INDIFERENT CE ATI FI SI UNDE ATI FI !

Din partea lu' mine pentru nucleu' :
LINK

Cum poti fi alaturi de cineva/ceva INDIFERENT CE/CINE ar fi ? Hai sa ne masuram un pic dragostea de tara,si sa încercam un dialog rezonabil. Va fi profitabil pentru toata lumea.

[ Edited Tue Dec 29 2009, 05:39PM ]
Back to top
Mihais
Tue Dec 29 2009, 05:39PM

Registered Member #2323

Ma depaseste cum puteti sa credeti ca o structura formala poate exista in conditiile ultimilor 20 de ani.As fi foarte bucuros sa gresesc,dar o asemenea speranta seamana cu speranta bizantinilor ca ingerii vor cobori sa-i alunge pe turcii care patrundeau in oras.
Back to top
Contele
Tue Dec 29 2009, 08:37PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

@ Ronin.
Excelenta voastra, in prag de an nou, va cer scuze pentru unele randuri scrise de mine, "mai dure" la adresa domniei voastre. Se spune ca omul daca nu ar putea ierta, nu ar putea progresa.

- Personal sunt pentru "NUCLEU" si sunt tot asa de acord ca tot noi o sa finantam din contributia noastra aceasta activitate.
Eu prefer ca procentajul din impozit destinat fotbalului sa fie redirectionat pentru finantarea acestei activitati.

- Eu sunt convins ca NUCLEUL a existat si in Romania dar astazi numai exista.
Este cunoscut faptul ca unii ofiteri de astazi din serviciile secrete trateaza in conditii speciale anumite materiale operative, care au caracter secret si sunt sigilate,(nici ei nu cunosc continutul) iar apoi transportate catre structuri secrete pe care nici ei nu le cunosc.

- NUCLEUL vechi s-a diluat de frica mediului inconjurator. Asa cum cunoastem nici un secret numai este secret daca-l stiu trei persoane. De regula din trei persoane cel putin doi vor vinde informatia, in spirit dambovitean.
Tinand cont ca NUCLEUL vechi era sub aripa Securitatii Statului, oamenii de bine chiar necunoscuti de atunci nu au curajul sa actioneze de frica, ca pot fi asociati foarte usor cu securistii vechiului regim.
- Pot sa va dau un exemplu viu care cu siguranta ii va deranja pe unii dintre semperisti.

- Generalul Mihai Pacepa care nu a tradat comunismul, doar l-a parasit si care, cunoscand "NUCLEUL" despre care vorbim a tradat.
Raul cel mai mare, mai degradant, mai odios si nemilos as zice, a fost deconspirarea colegilor de munca, a fostilor sai subordonati spioni. NU EXISTA DOMENIU AL ACTIVITATII UMANE IN CARE ONOAREA LOIALITATII COLEGIALE SA AIBA ATATA INCARCATURA CA IN SPIONAJ.
- Comunismul se prabusea si fara Pacepa, fapt care nu i s-a datorat lui nici macar intr-o mica masura. Comunismul s-a prabusit sub povarea propriei neputinte de a se inscrie pe traiectoria evolutiei firesti a lumii, construita pentru autodistrugere si creionata de Noua Ordine Mondiale "N.W.O."

- Revenind la "NUCLEU", cu siguranta trebuie sustinut si insuflat curajul pentru a actiona la faurirea Romaniei moderne Europene unde sa fie respectate Drepturile Omului si Libertatile Fundamentale.
Niciun pret nu este prea scump pentru a avea convingerea ca NUCLEUL nou exista si adevaratii patrioti romani vor face totul pentru binele public fara sa mai ceara cineva, ceva, nici macar Presedintele Romaniei.

Cu consideratie Contele.
Back to top
Quasimodo
Tue Dec 29 2009, 10:55PM
Registered Member #2040

Am facut niste "sapaturi" si am aflat ca NUCLEUL nu are cod unic de inregistrare (CUI), nu are cod de identificare fiscala (CIF), nu are cod IBAN si nici macar vreun cod de bare. Nu plateste TVA si nici impozit forfetar. Nu apare la TV si nici in Pagini Aurii. Prin urmare NU EXISTA. Urmand acelasi rationament nici curentul electric si nici Dumnezeu nu exista pentru ca nu se vad si se sustrag metodelor noastre de identificare.

ACH Boribum wrote ...

paul_X wrote ...

Si totusi, ACH Borium, rezultatele unui serviciu de informatii nu se vad pe strada sau in PIB-ul Romaniei. Lupta din umbra este o lupta surda, tenebroasa, care implica jocuri, manipulari, dezinformari.
De acord, situatia Romaniei nu deloc buna. Este chiar dezastruoasa, o placa turnanta a serviciilor din lumea intreaga, a coruptiei.

Daca nu se vad,serviciul ala poate sa puna o pancarta cu "închis" pe usa si sa se reprofileze.

Dai o mare importanta tarii asteia : sigur,ridicolul nu omoara pe nimeni,dar hai sa nu ne mai credem buricul universului. Asa cum e chestia aia pe care o tot spunem cu "România,scut împotriva navalirilor barbare,la rascrucea ....". Au fost si altii în situatia asta,si au alte rezultate. Ca sa fiu decent în exprimare.

Ai dreptate Paul_X, obictul de activitate al unui serviciu de informatii este, asa cum ii spune si numele, INFORMATIA, nu ridicarea nivelului de trai al populatiei. Aceasta trebuie facuta de catre guvernanti prin parghii economice. Fireste ca ar mai trebui ca guvernantii sa foloseasca eficient si intelept acele informatii pentru care baietii din servicii risca totul. Dar eu ii vad pe acesti baieti cam asa (Ronin stie la ce ma refer): "Doamne, cui sa spun ceea ce stiu?"

Si tu, ACH Boribum, ai dreptate. Dar NUMAI cand spui ca ridicolul nu omoara pe nimeni. Mai documenteaza-te si sa stii ca o carte poate fi citita inainte de a fi transformata in cornete.

Back to top
Mihais
Tue Dec 29 2009, 11:40PM

Registered Member #2323

Quasimodo wrote ...

Ai dreptate Paul_X, obictul de activitate al unui serviciu de informatii este, asa cum ii spune si numele, INFORMATIA, nu ridicarea nivelului de trai al populatiei. Aceasta trebuie facuta de catre guvernanti prin parghii economice. Fireste ca ar mai trebui ca guvernantii sa foloseasca eficient si intelept acele informatii pentru care baietii din servicii risca totul. Dar eu ii vad pe acesti baieti cam asa (Ronin stie la ce ma refer): "Doamne, cui sa spun ceea ce stiu?"

Si tu, ACH Boribum, ai dreptate. Dar NUMAI cand spui ca ridicolul nu omoara pe nimeni. Mai documenteaza-te si sa stii ca o carte poate fi citita inainte de a fi transformata in cornete.

Studiu de caz-In 1939 SSI,prin agentul ''Radu''(fara legatura cu moartea subita in deceniile ulterioare) a aflat prevederile pactului Ribbentropp-Molotov si a informat conducerea statului(care functiona cam pe aceleasi principii ca si cea actuala).Rezultat-in 1940 ''informatii'' s-au mirat foarte tare de ce se petrece in triunghiul amoros URSS-Germania-Romania si au facut-o lata in modul cel mai rusinos.Un ''nucleu'' foarte eficient(cum vad ca se numesc oamenii care-si fac datoria,intru-n mod destul de wagnerian de altfel)nu a putut schimba soarta tarii cu nimic.DAca se vrea o schimbare,ea trebuie sa inceapa de la schimbarea capului(intr-un mod analog cu ce au facut rusii cu Putin).PAna atunci astea sunt vorbe de claca,iar baietii care se presupune ca se sacrifica merita respectul pt. sacrificiu,dar nu neaparat si respectul pt. eficienta.

p.s Exista oameni ce au facut lucruri aparte,si oameni ce vorbesc despre ele.Asta in legatura cu ultima fraza.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF