Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Brigada Antiterorista - Intre legenda si realitate...
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
andrei
Mon May 29 2006, 11:49PM
Registered Member #51

Sunt intrutotul de acord cu mesajul privat
Citind postarile si de pe celelalte institutii, am relizat ca daca vrem sa sa inbunatatim sistemul Sigurantei Nationale a Romaniei, acest proiect si aceasta asociatie ar putea avea un cuvant greu de spus, cu o singura conditie... Sa ne intalnim undeva, cat mai multi, si sa ne spunem parerile si ideile. Suntem multi si , cred, din toate institutiile.
Acest semper fidelis a reusit sa "aduca" la masa discutiilor reprezentanti (actuali sau fosti,) din toate structurile..
Se vede ca avem cu totii mintea la noi, si internetul ne-a deschis lumea, pacat ca sefii nostrii nu stiu sa foloseasca un calculator...
Volumul de informatii este imens, deca este folosit cu discernamant, cred si sper ca vom putea pune putina ordine in mormanul de legi care se contrazic unele pe altele, si vizeaza structurile de executie ale statului
Opinia mea

[ Edited Mon May 29 2006, 11:50PM ]
Back to top
arabu
Fri Jul 28 2006, 09:14AM
Registered Member #151

nu va mai faceti griji in privinta brigazii antitero a sri.nu e nevoie sa participe la vreo actiune reala.ei se impusca intre ei pe unde apuca ..poligon,baza...etc.parca ar fi zona de conflict baza lor de pregatire.
Back to top
me
Fri Jul 28 2006, 05:18PM
me
Registered Member #11

don plotoner> am fost si capitan dar pentru o perioada de timp mai scurta decat cea normala asa ca mai curand lumea m-ar tine minte cu un grad superior. in ceea ce priveste numele meu, nimic sonor, vocale si consoane.
in USA, competente politienesti au si pompierii, si cei de pe ambulanta de descarcerare (inclusiv pistol) plus cei care citesc aparatele de parcare. mai sunt si comitetele cetatenesti de cartier ai caror membri (unii dintre ei) au dreptul la portul unei arme ascunse si te pot retine pana la sosirea politiei (in caz de incalcare a legii). adevarul e ca nici nu cred ca exista stat mai politienesc decat USA. avantajul este ca sunt limitati de proceduri pentru a preintampina abuzurile.
Back to top
mascatu
Fri Jul 28 2006, 09:30PM
Registered Member #158

vad aici tot felul de opinii legate de cat de bine este pregatita brigada antitero. sincer nu as vrea sa vedeti pe pielea voastra ce poate un luptator antitero...fie el de la interventie; ambasade atc... poate ca nu au o buna conducere , dar luptatorii sunt f b pregatiti. cand au venit americanii si au vazut de ce suntem in stare au ramas muti. cu respect ...un luptator!
Back to top
ex-ad
Fri Jul 28 2006, 09:51PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

fratiloooor, masculilor, ia cititi ce scrie andrei un pic mai sus! Nu poti judeca o structura in ansamblul ei - toate sint mai bune sau mai proaste, depinde cine se trezeste dimineata cu kef de viata sau nu. Si nici nu poti compara mere cu pere. N-ar fi mai bine sa discutati tehnic pe principii, proceduri si alte alea? Io sint convinsa ca fiecare are ce invata de la celalt.
Toti cei care ati intrat in ultima saptamina, va urez "bine ati venit" si va somez sa va puneti naibii mintea la treaba, sa aducem idei si solutii pentru prapaditul asta de sistem. D-aia tot postez io tot felul de legi si, pina la urma, d-aia si tin saitu' asta. Sa nu uitam ca toate aceste posturi sint atent citite de cine trebuie - poate le mai deschidem si lor mintea oleaca.
Back to top
me
Fri Jul 28 2006, 10:04PM
me
Registered Member #11

mascatu> confirm ceea ce spui, de altfel am afirmat si eu aceeasi chestie despre luptatorii de la bat cu ceva timp in urma. probabil ca sunt cei mai pregatiti si mai atent selectionati. eu am cooperat cu ei si i-am vazut la treaba si pe inainte de '89 dar mai ales si dupa. din pacate, pe vremea cand eu inca eram in sistem, erau condusi de vechi securisti ramasi in functii cu sistemul lor de valori cu tot.
Back to top
mariusd.
Mon Jul 31 2006, 10:34AM
Registered Member #46

hai sa fim seriosi!!!!!! au ramas americanii muti de uimire cind au vazut de ce sunteti in stare???????dar nu ai spus daca i-ati uimit cu prostiile voastre minunate??
fara suparare dar exagerezi teribil...au cerut sa faca ceva cursuri cu voi americanii, nu de alta dar sa ii mai invatati si pe ei.........
EU SUNT DE TREABA SI NU TE INTREB CE TACTICI MARETE FOLOSITI VOI? ASTA E....macar ca ii impresionati pe aia ....mie imi stirniti risul....FARA SUPARARE
Back to top
mihai
Tue Aug 01 2006, 05:02PM
Registered Member #153

e adevarat ca bat-ul a participat la arestarea lui cozma la stoenesti?
Back to top
free sky
Tue Aug 01 2006, 06:53PM
Registered Member #4

Da, e foarte adevarat. Atunci SRI a avut infiltratzi vreo 6 ofitzeri printre oamenii lui Cosma.A fost saltat de nici el n-a stiut ce e cu el. Dupa arestare a fost imediat ridicat cu elicopterul de interventzie al SRI. Dar luptele grele nu le-a dat BAT ci BAOLP-ul. La acea data BAT s-a aflat in subordinea directa a lui Dudu Ionescu pentru cateva zile.
Back to top
me
Tue Aug 01 2006, 08:15PM
me
Registered Member #11

io zic sa nu ne aducem aminte de ce a insemnat batalia cu minerii...
Back to top
free sky
Tue Aug 01 2006, 11:02PM
Registered Member #4

ar fi bine ca cineva care a participat efectiv la lupte sa povesteasca, dar nu cu infloriri si Fetzi-zfrumosi, ci asa cum s-a intamplat, inclusiv cum s-a implicat si Armata.
Back to top
mihai
Wed Aug 02 2006, 11:55AM
Registered Member #153

n-am fost acolo,dar am auzit niste povestioare interesante.
la un moment dat ,un ofiter de la 404 l-a sunat pe cozma pe mobil si a facut putin razboi psihologic cu mintisoara lui.din cate am auzit a vorbit foarte politicos cu el,s-a prezentat si i-a spus ca cercetasii din subordinea lui au ordin sa-l captureze prin orice mijloace.asta a fost unul dintre micile motive pentru care cozma a semnat la cozia documentul ala.
VIPER>deci elicopterul ala al sriului care dadea ture pe la stoenesti de-asta a fost acolo..versiunea oficiala a fost ca primul ministru a survolat zona

[ Edited Wed Aug 02 2006, 12:00PM ]
Back to top
free sky
Wed Aug 02 2006, 12:42PM
Registered Member #4

Hai sa nu incurcam intelegerea de la Cozia(infaptuita dupa Costesti) cu Stoenestiul. Au fost 2 fronturi total diferite
In dimineatza aceea zona de razboi a fost survolata de vreo 3-4 elicoptere, 2 erau ale politziei pt ca scria pe ele, unul al SRI , in care a fost imbarcat minerul sef.
Back to top
ex-ad
Thu Aug 03 2006, 02:31PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Adolf, ti-am sters poza si logo-ul. Nu mai fa bancuri d-astea, viper.
Back to top
free sky
Thu Aug 03 2006, 02:57PM
Registered Member #4

de ce, nu ti-e drag Hitler? !lol Am schimbat numele.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF