Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
LISTA ASTEPTARE CANDIDATI "NUCLEU" !
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Sat Jan 23 2010, 08:57PM
Registered Member #70

Nu în ultimul rînd, trebuie precizat faptul că discuţiile purtate pe respectivul forum sînt monitorizate atent de către toate instituţiile din sistem.
LINK

Lacrima celui fara lacrimi

In aparenta nu exista multi
Pentru un ochi demult apus
Dar dincolo de cei pierduti
Exista multi cu fruntea sus

Exista chiar prea multa suferinta
Iar militarul nu-ntelege inca multe
Increderea nu este doar o biruinta
Increderea te cheama si la lupte

Esti tu dispus sa mori acum
Sau n-ai simtit acel fior ciudat
Caci dincolo de banii de Craciun
Exista omul, si-un neam de aparat.

Stau si privesc la neamul meu napastuit
Of, Doamne, cui sa-i vorbesc de tot ce stiu
De adevar, de"noi"..., cu totii parca au inebunit
Incep sa plang..., ma mir ca mai sunt viu...

Inchinata eroilor romani "necunoscuti" !!!

Scrisa de un "anonim".

Back to top
ex-ad
Sun Jan 24 2010, 01:24AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sper ca nu te-ai suparat pentru parodie, ronin, dar daca nu e si cineva cu pareri contrare, n-ar mai fi dezbatere... si ca sa vezi ca nu sint doar cu chef de gluma, miine imi fac un pic de timp si postez cam cum vad eu un astfel de nucleu ipotetic....
Back to top
Boribum
Sun Jan 24 2010, 01:49AM
boribum
Registered Member #2395

Prea multa lume se îndoizeaza de iegzistenta nucleului.Ieste timpul sa ni sa dezvaluieasca schiema sa (în PDF,daca se poa' ).

Si 2) la ce casa de asigurari ar cotiza nucleistii ? Ca vorba-ceea,razboi-razboi,da' la pensie de unde ies ?

Ronin : propun se ne întâlnim într-un parc,asa cum bine spuneai tu. Singurul parc fara boscheti din Bucuresti ar fi Parcul Tineretului. Cred ca este o legatura între Nucleu si Tineret : tineretul trebuie sa constituie nucleul...totul se leaga.

Scriu asta azi,24.01.2010. Cifra ar zilei fi 2+4+1+2+1 = 10. 1+0 = 1 . Nucleul este N° 1. Nimic nu este întâmplator. Este ? Este !

[ Edited Sun Jan 24 2010, 01:50AM ]
Back to top
ronin
Sun Jan 24 2010, 10:39AM
Registered Member #70

ex-ad wrote ...

sper ca nu te-ai suparat pentru parodie, ronin, dar daca nu e si cineva cu pareri contrare, n-ar mai fi dezbatere... si ca sa vezi ca nu sint doar cu chef de gluma, miine imi fac un pic de timp si postez cam cum vad eu un astfel de nucleu ipotetic....

Nu ex-ad, nu m-am suparat. Nici nu vad de ce ?! (Potrivirea de randuri nu-mi apartine. O realitate insa ilustreaza.) Chiar daca cineva mi-ar da motive de suparare... Ce rost are. Supararea are consecinte negative. Ii las pe altii sa fie "barbati".

Da, recunosc, m-ar interesa viziunea ta vis a vis de "nucleu". Munca facuta de tine, aici, cred eu ca este apreciata. Complexitatea vietii insa, uneori este gresit inteleasa. Eu cred ca poate exista o unitate in diversitate chiar si atunci cand vorbim de "nucleu". Umorul este bun. "Bodyguardul" nostru in lupta cu stresul. Haz de necaz...
Back to top
ronin
Sun Jan 24 2010, 10:42AM
Registered Member #70

ACH Boribum wrote ...

Prea multa lume se îndoizeaza de iegzistenta nucleului.Ieste timpul sa ni sa dezvaluieasca schiema sa (în PDF,daca se poa' ).

Si 2) la ce casa de asigurari ar cotiza nucleistii ? Ca vorba-ceea,razboi-razboi,da' la pensie de unde ies ?

Ronin : propun se ne întâlnim într-un parc,asa cum bine spuneai tu. Singurul parc fara boscheti din Bucuresti ar fi Parcul Tineretului. Cred ca este o legatura între Nucleu si Tineret : tineretul trebuie sa constituie nucleul...totul se leaga.

Scriu asta azi,24.01.2010. Cifra ar zilei fi 2+4+1+2+1 = 10. 1+0 = 1 . Nucleul este N° 1. Nimic nu este întâmplator. Este ? Este !

Asa este ! Ai si tu dreptate.
Back to top
ronin
Sat Jan 30 2010, 10:10PM
Registered Member #70

birdone wrote ...

Pe principiul: "Sa traiti sefu'! Sa moara mama daca mai fac!", ma supun! Nu inainte de a anunta ca nu ador pozitia ghiocel si trebuie sa imi exprim in mod serios puctul de vedere:
Asemenea organizatii sunt niste utopii! Exista nu una, ci mai multe, dar toate se comporta precum organizatiile de pionieri, adica multa zarva pentru nimic. O asemenea structura nu se poate constitui peste noapte, fara resurse umane, logistice si mai ales financiare. Indiferent de sorgintea membrilor ei, organizatia nu poate fi una serioasa cel putin 20-30 de ani, pentru ca nu exista o cultura organizationala unitara, element ce se contureaza, sedimenteaza, consolideaza si afirma decit in timp. Poate vorbesc vorbe, dar deformarea profesionala, bat'o vina, isi spune cuvintul!
Nu pot sa le urez decit succes celor ce vor binele tarii! Cu totii servim patria!

Tot nu am inteles... In care moment o asemenea "organizatie" inceteaza a mai fi o utopie ?
Deci daca "nucleul" s-ar fi nascut prin anii "80-"90 ar fi ok, nu ?
Cine stie, poate vechimea lui depaseste anii astia, nu stiu, zic si eu.
Back to top
birdone
Sun Jan 31 2010, 03:11AM
birdone
Registered Member #2129

ronin wrote ...

Tot nu am inteles... In care moment o asemenea "organizatie" inceteaza a mai fi o utopie ?

Cind organizatia face dovada utilitatii, maturitatii, puterii de supravietuire, fortei (atragere de resurse si utilizarea lor cu rezultate benefice evidente)...vezi emplieri...masonerie...iezuitii &CO
Poate ca sunt in pana de vocabular si nu reusesc sa fiu prea inteligibil in exprimare, dar 15 ani de activitate cam asa imi spun ca ar fi. Si am vazut "ceva" organizatii de stat, private, multinationale, politice, culturale, stiintifice, transfrontaliere, conspirate...atit in tara cit si "peste gard". Poate ca ma insel, dar este un punct de vedere personal.
Back to top
ronin
Tue Feb 02 2010, 08:28PM
Registered Member #70

ACH Boribum wrote ...

Te intreb si eu ACHBoribum, de unde sti ca asta am vorbit eu cu unii dintre membrii SF ???!!!

In sensul acesta ar trebui sa interpretez si topicul tau cu "PREZENTAREA" ?! :-S

Eu daca am facut o asemenea invitatie am facut-o intr-un mod obisnuit. De la o adresa la alta.
Tu de unde ai aflat de asta ???
Asta ar fi scopul pentru care ar trebui sa mergem la "zeama" ? Sa stim unii de la altii cam cine si ce ne scrie in PRIVAT ?!
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 08:54PM
boribum
Registered Member #2395

ronin wrote ...

ACH Boribum wrote ...

Te intreb si eu ACHBoribum, de unde sti ca asta am vorbit eu cu unii dintre membrii SF ???!!!

In sensul acesta ar trebui sa interpretez si topicul tau cu "PREZENTAREA" ?! :-S

Eu daca am facut o asemenea invitatie am facut-o intr-un mod obisnuit. De la o adresa la alta.
Tu de unde ai aflat de asta ???
Asta ar fi scopul pentru care ar trebui sa mergem la "zeama" ? Sa stim unii de la altii cam cine si ce ne scrie in PRIVAT ?!

Cool,Ronin. Uite cum sta treaba : tu scrii ( e ca stii) si pui o gramada de link-uri.Din curiozitate,plictis,dorinta de a ma instrui,am mai citit si eu. Chestia cu parcul ai spus-o tu,iar eu am preluat-o.Dar nu ai spus-o in nici un fel de "privat" ,ci cât se poate de public. Daca nu ma însel,chiar în topicul asta. Sau într-unul din link-urile cu iezuiti,amuzante altminteri.

Daca tu crezi ca vreun serviciu,oricare ar fi el,trimite un Boribum sa-l fotografieze la o bere pe Ronin care ataca iezuitii si familiile lor...eu nu stiu ce sa-ti mai spun.
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 09:09PM
boribum
Registered Member #2395

Uite,Ronin,cât de privat era mesajul tau cu parcul : LINK
(primul post de sus)
P.S a fost pierdere de vreme sa caut post-ul asta.Dar nu suport sa-mi fie rastalmacite cuvintele.

[ Edited Tue Feb 02 2010, 09:11PM ]
Back to top
ronin
Tue Feb 02 2010, 09:49PM
Registered Member #70

Da Boribum, asa este, acel mesaj era legat de proiectul "BW in Romania" la o idee venita de la SAS.
La acel topic, tu insuti ai facut cateva recomandari iar eu am spus ca "este intelept ceea ce spui Boribum".
LINK
Nu am sesizat in acea postare nici un gram de ironie...

Nu asa, insa, stau lucrurile in acest topic unde tu spui asa:

"Prea multa lume se îndoizeaza de iegzistenta nucleului.Ieste timpul sa ni sa dezvaluieasca schiema sa (în PDF,daca se poa' ).
Si 2) la ce casa de asigurari ar cotiza nucleistii ? Ca vorba-ceea,razboi-razboi,da' la pensie de unde ies ?"
LINK

"În speranta ca initiatorul topicului nu se va afla vorbindu-si siesi (sériosité oblige)..."
LINK

"Aha,deci din nucleu vreti sa faceti parte,dar din miez nu ! Bine arhiduce,bineeee..."
LINK

Ironia ta este evidenta.

Prin urmare la acest topic dedicat "nucleului" si pe care il ironizezi continuu, ai ales o alta ironie si nu pe acel topic unde tu insuti ai fost serios. (sau cel putin asa pare)

"Ronin : propun se ne întâlnim într-un parc,asa cum bine spuneai tu. Singurul parc fara boscheti din Bucuresti ar fi Parcul Tineretului. Cred ca este o legatura între Nucleu si Tineret : tineretul trebuie sa constituie nucleul...totul se leaga."

Frumoasa constructia. Folosesti un "parc" dintr-un alt topic si continui prin a numi parcul cu pricina (Tineretului) fara ca el sa fie mentionat in topicul cu "BW made in Romania".
Singurul loc unde "mesajul" apare complet (parc si denumire) este unul privat care nu-ti era adresat.
(de mentionat ca ironia cu parcu' tineretului apare la putin timp dupa acest mesaj privat)

Am dreptul sa cred ca la "zeama", cel putin unul dintre destinatarii mesajului, ti-au impartasit continutul. De acolo si ironia ta.
Nu puteai sa ironizezi aici prin ceva aparut pe un alt topic si pe care tu insuti nu l-ai ironizat.

Daca ma insel, imi voi cere scuze pe acest forum.
Un amanunt interesant ar fi ca ironia ta vine dupa poezia lui ex-ad al carui final suna cam asa:

"Nucleul e departe, sus,
Admin-ul linga noi!"

Diferenta este ca adminul nu a specificat ceva privat in poezia sa. Mi-a transmis, asa prin parodie, un mesaj. Am inteles mesajul si il pot asigura pe admin ca nimeni nu incearca sa-i "fure" semperistii.
Daca am inteles gresit, asemeni, astept clarificari si sunt dispus sa imi cer scuze.

[ Edited Tue Feb 02 2010, 10:11PM ]
Back to top
Surry
Tue Feb 02 2010, 10:07PM
Cogito
Registered Member #1945

pentru mine din cat am citit din randurile si printre randurile dumneavoastra pe acest subiect ,domnilor mie se pare a fi " O fata Morgana" ,plasata pentru a lua pulsul parerilor noastre!
Cred ca abia se schiteaza primele linii ce se vor a fi parte din marele nucleu !
Back to top
ex-ad
Tue Feb 02 2010, 10:35PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ronin, astazi este una dintre putinele dati cind nu am chef sa-ti citesc acuzele aiuritoare... eu nu transmit mesaje in versuri, ca nu ma doare gura sa-ti spun direct si precis daca am ceva sa-ti spun... in plus, vezi ca ti-ai facut varza propriul topic, drept pentru care fie offtopicurile se opresc aici, fie il inchid si basta...
iar daca ai ceva de lamurit cu alt membru, fa-o pe privat, ca d-aia exista PM-ul ala.
multumesc.

rog, de asemenea, toti obsedatii de securisme si toti suferinzii de paranoia spionitei sa aleaga intre a se trata fie cu niste doze de logica elementara, fie cu replicile rationale din acest forum care functioneaza de 4 ani liber si sanatos... daca totusi nu reusesc acest lucru, Internetul e mare, lumea la fel, fiindca pe forumul asta plin de servicii secrete, conspiratii, ascultari si filaje, secrete de stat, FSB, CIA, Mossad si alte alea care nu pot fi spuse, risca sa faca naibii un preinfarct si apoi o sa-i am pe constiinta.

[ Edited Tue Feb 02 2010, 10:46PM ]
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 11:02PM
boribum
Registered Member #2395

ON TOPIC :

Ideea principala este urmatoarea : autorul topicului sustine ca e posibil ca în serviciile speciale sa exista un nucleu dur...cunoasteti povestea. Apoi,se creeaza o lista cu eventuali candidati la a face parte din acest nucleu. Pe cale de consecinta,deduc ca membrii acestei liste trebuie sa fie a fortiori membrii serviciilor speciale.

Daca un serviciu special nu mai are alte resurse decât cele gasite pe internet (ca e site-ul NASA sau al gradinitei nr. 120,tot internet este) iar oamenii discuta si-si dau numere de ordine pe acea lista,cu tot discernamântul nu pot decât sa zâmbesc.Pentru ca daca ar fi sa facem un profil al initiatorului topicului (din cele scrise,fireste) ...ei bine,ca fost recrutor (de soldati,nu de spioni,ce-i drept) nici macar nu cred ca m-as amuza citind.

Nu te atac,Ronin,iar ironia mea manifesta te rog sa nu o iei altfel decât ca pe un duel de cuvinte. Logica (a ta,a mea),argumentele (ale tale,ale mele) sunt singurele arme în felul asta de comunicare. Îti apreciez tenacitatea (în a-ti sustine ipotezele)si nu îti aprob înversunarea (în privinta iezuitilor,de pilda) dar îti apartine sa ma convingi de bunul fundament al ratiunii tale.

Doua sinonime ale cuvântului forum ar fi "agora" si "simposium". Loc în care poporul se reunea,în antichitate. Si...discuta.
Back to top
Resboiu
Wed Feb 10 2010, 10:09AM

Registered Member #2526

On topic:

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF