Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
LA MULTI ANI, ARMATEI ROMANIEI!
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Tue Oct 26 2010, 07:23PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

MDA,am primit si noi urarile dragi ale ..... pai cam ale tuturor, in care ne expun din nou acelasi monolog insipit si inodor, sau de fapt mirositor a postav si epoca de aur.....
Asa, cu toate urarile, cu toate aprecierile, ca armata face si drege, vajnici aparatori etc si amd.
Sincer preferam un mesaj scurt si la obiect in care sa fim prelucrati cu privire ca suntem prosti, da e bine ca suntem, ca ii ajutam pe ei sa isi ia stele si sa dea bine la tv, mergem la inundatii si prin strainatate pe 500 de lei pe luna, si sa vedem cum mai renuntam la cheltuielile inutile pe cand ni se vor taia din nou salariile.

De fapt, cred ca cel mai bine ma simteam daca primeam un mesaj in care EBA ne ureaza succesuri multe in continuare. Era o nuanta suficienta fata de garagara care o ascultam in fiecare luna, a fiecarui an cu diferite ocazii.
Back to top
Axinia
Tue Oct 15 2013, 07:43PM
Registered Member #2088

Se apropie Ziua Armatei.
Un sincer La Multi Ani tuturor militarilor.
Va doresc multa sanatate si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi.
Axinia.
" Pentru patria noastra ".
Back to top
criss-cross
Wed Oct 16 2013, 05:03AM
Registered Member #4853

As ura si eu cate ceva,dar cui?! Nu am constientizat ca , de ani buni, Armata inseamna: prezenta unor ofiteri la ceremonii, o defilare rapida de Ziua Nationala, unitati militare pustii(pline de ordine si curatenie,adevarat!),unitati militare desfiintate si golite, soldati morti prin teatre de operatiuni....cine mai joaca rolul armatei in tara asta? Ne jucam de-a sanatatea, de-a educatia, de-a munca, de-a politica...de-a armata ,cine se mai joaca?
Back to top
djebel
Wed Oct 16 2013, 09:29AM
Registered Member #3603

Cine? O veche zicala spune ca "soldatul militar al Armatei romane".
Back to top
Resboiu
Wed Oct 16 2013, 07:41PM

Registered Member #2526

criss-cross wrote ...

As ura si eu cate ceva,dar cui?! Nu am constientizat ca , de ani buni, Armata inseamna: prezenta unor ofiteri la ceremonii, o defilare rapida de Ziua Nationala, unitati militare pustii(pline de ordine si curatenie,adevarat!),unitati militare desfiintate si golite, soldati morti prin teatre de operatiuni....cine mai joaca rolul armatei in tara asta? Ne jucam de-a sanatatea, de-a educatia, de-a munca, de-a politica...de-a armata ,cine se mai joaca?

Nu se joaca nimeni de-a armata. Dimpotriva. Numai ca nu stii tu. Hai sa iti dau un exemplu: de SMURD stii, dar de SMMU ai auzit vreodata?
Back to top
Boribum
Thu Oct 17 2013, 07:43AM
boribum
Registered Member #2395

Daca s-ar putea,sa nu-i luati ceva Armatei,de ziua ei. I-au tot luat altii.

Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 criss-cross (17 Oct 2013, 16:27) , Stel (25 Oct 2013, 11:23)
criss-cross
Thu Oct 17 2013, 04:27PM
Registered Member #4853

Resboiu wrote ...

criss-cross wrote ...

Nu se joaca nimeni de-a armata. Dimpotriva. Numai ca nu stii tu. Hai sa iti dau un exemplu: de SMURD stii, dar de SMMU ai auzit vreodata?

NU! De-aici, de la mine,SMURD inseamna o ambulanta si niste oameni priceputi,SMMU nu imi spune nimic ,cum nu ti-ar spune tie DPPD,CCD,DPM,DLC....
Back to top
Resboiu
Fri Oct 18 2013, 02:48AM

Registered Member #2526

Din "DPPD,CCD,DPM,DLC....", intr-un topic dedicat armatei Romaniei, singurele care imi spun ceva sunt punctele.

Promiti sa te interesezi despre SMMU?
Back to top
djebel
Fri Oct 18 2013, 12:36PM
Registered Member #3603

Ceva, ceva parca imi spune DPM-ul: Disruptive Pattern Material. Camuflajul adica
Back to top
criss-cross
Fri Oct 18 2013, 12:52PM
Registered Member #4853

... e legat de psiho-motric... djebel,ce inseamna SMMU ? ca mi-e lene sa caut si mi-a dat Resboiu tema pentru acasa!
Back to top
djebel
Fri Oct 18 2013, 05:31PM
Registered Member #3603

Pai, considera ca e examenul tau de capacitate pe acest site . Pot sa te ajut dandu-ti cateva indicii: topicul unde ne aflam, contextul in care ti s-a pus intrebarea, alternativa si, cireasa de pe tort, data de 10.09.2010 (pe asta n-o stiam, dar am stiut ce sa caut). Sper sa nu ma injure @Resboiu.
Back to top
criss-cross
Fri Oct 18 2013, 09:57PM
Registered Member #4853

Stiam ca ma pot baza pe tine...adevarat camarad! am aflat ce-nseamna SMMU,dar ce folos? In afara faptului ca militarii(?!) au un serviciu medical mobil(cinste lor!), armata tot inexistenta este pentru mine,nici nu mai stiu cum arata uniforma...acu', sper sa nu ma puna cineva sa caut informatii si despre asta...
Fara gluma,cred ca multi romani se-ntreaba daca mai exista ca institutie!
Back to top
djebel
Fri Oct 18 2013, 10:42PM
Registered Member #3603

Nu cred ca e necesar sa te impiedici de multi militari ca sa-ti dai seama ca mai exista armata. S-a trecut la profesionalizarea acestei institutii si daca stii unde sa-i cauti, ai sa-i gasesti. Daca Romania are acces la niste cercuri la care nici nu visa, trebuie sa le multumeasca si acestor baieti. Nu stiu cat de periculoase au fost misiunile, nu stiu ce au riscat, nu stiu ce i-a motivat, dar au plecat cu drapelul ala hulit de toti in frunte. Cel putin si-au lasat acasa parintii, copiii, nevestele, amantele si au si murit unii dintre ei.
Back to top
Resboiu
Sun Oct 20 2013, 11:50PM

Registered Member #2526

criss-cross wrote ...

Stiam ca ma pot baza pe tine...adevarat camarad! am aflat ce-nseamna SMMU,dar ce folos? In afara faptului ca militarii(?!) au un serviciu medical mobil(cinste lor!), armata tot inexistenta este pentru mine,nici nu mai stiu cum arata uniforma...acu', sper sa nu ma puna cineva sa caut informatii si despre asta...
Fara gluma,cred ca multi romani se-ntreaba daca mai exista ca institutie!

Fara gluma, opreste-te din trollat.

Inapoi la topic. AMR-ul se va reseta in curand.

@all: Ne vedem pe 25 la retragerea cu torte, la Cercul Militar? Haideti sa-i insotim pe "Gardisti" pana la cazarma.
Back to top
Stel
Fri Oct 25 2013, 11:42AM
Registered Member #2461

La Multi Ani Armatei Romane ! La Multi Ani tuturor militarilor!

(Putin) offtopic:

@Resboiu: Dragule, sa stii ca am cautat si eu SMMU si uite ce am gasit:

LINK

sau LINK

sau LINK

sau LINK

si exemplele ar putea continua. Dar nu inseamna deloc ca raspunsurile gasite m-ar fi "luminat" catusi de putin. Dimpotriva, mai rau m-au bagat in ceata...

PPS

Dragii mei, raspunsurile de acest gen mi-au mancat un milion de ani de viata si 90% din sanatate...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF