Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Consiliul de judecata
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
admin_cnsas
Thu Jan 08 2009, 07:39AM
Registered Member #496

In ritmul asta se va ajunge la sanctiuni pentru jandarmii pietoni (sanctionat ca mergeai pe trotuar sau trecerea de pietoni, in timpul liber, iar un betiv a intrat cu masina in tine).
Back to top
un jandarm
Thu Jan 08 2009, 09:56AM
un jandarm
Registered Member #1163

ex-ad wrote ...

un jandarm, ne preocupa nu numai acest post, ci multe altele... dar asociatia nu se implica niciodata fara un minim de documente din partea celor care se pling de abuzuri... pina una alta, piticu13 nu ne-a trimis inca hirtia pe care i-am cerut-o...
si inainte de a te mai zburli p-aici, afla intii pe citi si cum i-am sprijinit pina acum... cit despre actele normative interne, cam cum crezi tu ca ne-am putea implica?... sint chiar curioasa... deocamdata exista un pachet de legi al securitatii nationale la parlament cit decit democratizat si modernizat tocmai fiindca ne-am implicat... sintem o mina de oameni care facem efectiv treaba, cum pana mea crezi ca le putem face pe toate?... grrr... mai puneti si voi mina si ajutati cu proiecte si propuneri, ca de stat pe margine si zburlit pe forum e usor...

Stiu ca ati ajutat pe multi si va multumesc!
De aceea,aici este locul unde citim si scriem.
Este adevarat si faptul ca pe cealalta parte se comit multe accidente in care suntem implicati-desi suntem in timpul liber- cat si faptul ca presa (si mai ales unii comandanti) ne vaneaza numai ca vinovati.
Sigur ca trebuie sa va ajutam cu date scrise-detaliate si nu asa cum am facut-o eu putin cam incisiv(scuze!)
Back to top
ex-ad
Thu Jan 08 2009, 01:16PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

offtopic: no probl... nu-i nevoie de scuze fiindca stiu prea bine cum e in sistem si stiu ca uneori iti vine sa pui exploziv la usa unora...
Back to top
truepride
Thu Jan 08 2009, 07:23PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Ceva informatii noi...? Motivatie ceva.....?
Back to top
piticu13
Thu Jan 08 2009, 10:15PM
Registered Member #1330

Nu mi-au dat ceva la mana ,doar m-au chemat sa dau o declaratie despre cum s-a intamplat si mi-au spus ca o sa ma anunte ei ce si cum. Noutatea ca ordinul a venit de la I.G.J.R. spun unii , altii spun ca inspectorul sef (al nostru)a dat ordinul: de a fi sanctionati toti care au abateri anul trecut ptr. ca el ar fi primit 2 avertismente. Am fost sfatuit sa las capul ca e mai bine. MAINE VOI FI JUDECAT ! O sa vad la fata locului cum e treaba. Va multumesc mult ptr. sfaturi, imi pare rau ca am descoperit prea tarziu acest forum sunteti nr.1. O sa revin cu siguranta .
Back to top
ex-ad
Thu Jan 08 2009, 10:21PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

daca lasi capul jos ti-o vor trage... oricum, sfatul asta e dat dintotdeauna in sistem, d-aia exista atitea abuzuri...
bafta! ai nevoie de ajutor, da un semn... telefoanele sint pe prima pagina... dar nu uita, bine cu de-a sila nu se face...
Back to top
piticu13
Fri Jan 09 2009, 04:24PM
Registered Member #1330

Am fost judecat ,am primit AVERTISMENT . Ordinul a venit de sus. Trebuia sa treaca un an ca sa se prescrie,asta e ,pacat ca sunt patat dupa atata timp .
Back to top
ex-ad
Fri Jan 09 2009, 04:29PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

fara suparare, ti-o meriti... aveai dreptatea si legea de partea ta...

[ Edited Fri Jan 09 2009, 04:31PM ]
Back to top
piticu13
Fri Jan 09 2009, 04:49PM
Registered Member #1330

fara suparare nu aveam dreptate ptr. ca:-cauza se prescrie dupa un an ;
-e ordin venit de la I.G.J.R.;
-in p.v. de la politie se mentioneaza faptul ca atat eu cat si victima am fost vinovati;
-iar la final :am familie , am rate......
Back to top
ex-ad
Fri Jan 09 2009, 04:55PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

... de punctul de vedere al politiei nu ne-ai spus pina acum... restul nu sint argumente... si subliniez, n-ai gresit cu nimic ca militar, poate doar ca cetatean ... chiar imi pare rau, ca ai fost sanctionat...
Back to top
piticu13
Fri Jan 09 2009, 05:35PM
Registered Member #1330

una peste alta asta e;dar sa va povestesc un caz :in timpul serviciului mergand cu masina unitatii ,in masina au intrat 2,3 albine care l-au intepat pe sofer, acesta a tras dreapta de volan ca sa opreasca ,acrosand cu bara din spate (aro) o alta masina ,dar foarte putin ,(o zgarietura pe aripa).EVENIMENT!
Omul a avut martori ,a fost la doctor chiar a fost intepat ,DAR a fost si el judecat si sanctionat. Suntem prea micuti ptr. a face ceva ; poate nu se stie (zvonuri) ca cei care l-au lucrat pe Cdt. de la Brasov (Damian) acum au viata grea, iar la noi e mafia prea mare ptr. a face ceva.
Back to top
truepride
Fri Jan 09 2009, 08:05PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nasol ce ai patit... dar eu peronal cred ca ai fost omul nepotrivit la locul nepotrivit.
Un sef a primit niste avertisment si s-a trezit sa demonstreze el cat de spartan este in aplicarea regulamntului - cu sau fara rost.
Nu regasesc nici un temei legal pentru mustrarea ta, in calitate de militar (dosarul de la politie iti poate atrage cel mult raspunderea civila in vederea eventualelor daune).
Cum spune si ex-ad, ai avut legea de partea ta dar intradevar "capul plecat sabia nu-l taie"
Si noi probabil am fi reactionat la fel...
Daca doresti am am binevoi sa vedem si noi ceva hartii ce ai primit...
Back to top
piticu13
Fri Jan 09 2009, 08:51PM
Registered Member #1330

nu am primit nici o hartie. ne-au judecat ca asa a fost ordin venit de la d-l S.
Back to top
un jandarm
Fri Jan 09 2009, 09:49PM
un jandarm
Registered Member #1163

Un proces verbal intocmit de politist se poate contesta la Instanta,iar pana se pronunta ea nici un Consiliu de Judecata nu avea dreptul sa te sanctioneze.
Si ex-ad incearca sa ne spuna asta,ca are nevoie de informare precisa despre fapte,de detalii ca Asociatia sa ne poata ajuta.
Informarile sumare au sfarsitul ca Hotararea in cazul tau.
Pana la urma ce s-a intamplat,se da asa usor un avertisment?
Poate aveai si tu vinovatie,astea sunt regulamentele,asa se poate sanctiona...
Back to top
un jandarm
Fri Jan 09 2009, 09:52PM
un jandarm
Registered Member #1163

piticu13 wrote ...

poate nu se stie (zvonuri) ca cei care l-au lucrat pe Cdt. de la Brasov (Damian) acum au viata grea, iar la noi e mafia prea mare ptr. a face ceva.

Este adevarat?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF